• Perssonlund

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    ostarihavet skrev 2017-06-21 15:03:37 följande:

    Haha för jag litar inte på tester längre! Men vi får hoppas, tack :)


    Jag ser också två streck! Precis så hade jag en gång... jag vände o vred men gav mig tillslut... det visade sig att jag faktiskt va gravid ????
  • Perssonlund

    Jag ser också! ... kämpar också med tester... ser inget alls på mina :/ dock har jag varit så uppspelt så jag har inte kunnat hålla mig till morgonen. Men imorgon bitti så... lär ju testa fram tills mensen är några dagar sen :P :D ... Tänk att det ska vara så svårt att ha is i magen o vänta med att testa XD ...

  • Perssonlund
    Kraolin skrev 2017-06-21 21:27:44 följande:

    Ser du på mitt menar du? Jag kan inte låta bli att testa.. Blir så dyrt bara :(


    Ja jag menade ditt :) Så såg mitt också ut... ska prova imorgon bitti... första gången på morgon... spännande. Men rädd för o bli besviken...
  • Perssonlund
    Cocosboll skrev 2017-06-26 16:51:37 följande:

    Verkar konstigt då jag hade mens 13-16 juni


    Kan det inte ha varit en nidblödning? Jag vet inte men dom säger ju att det inte ska gå o få ett fejk positiv... ditt pos e ju så tydligt... håller tummarna iaf :)
  • Perssonlund

    Vitt streck?... varför blir det så? Testade för några dagar sen och då va d helt vitt eller ja ett streck såklart...är d spök streck? Antagligen är jag låg hormonare men samtidigt känslig för det.

  • Perssonlund
    Tezzan skrev 2017-06-28 16:02:28 följande:

    Gjorde ett test, ÄL+6. Väldigt tidigt men efter bara några min kom detta upp!

    Spök eller vad tror ni?


    Jag tycker det ser ut att kunna vara ett tidigt streck :)
  • Perssonlund

    Denna väntan är sååå lång :( ... inte nog med att mensen är sen o alla symtom ökar, jag får vänta drygt 2 veckor till med att testa mig... *suck* ... hur går det för er andra?

  • Perssonlund

    Ni verkar vara ett härligt gäng här som stöttar varandra... känns dock ganska svårt att starta en diskussion o få "vara med" ... Jag har iaf 2 barn sen innan, ett missfall i nov o trotsar alla möjliga gravtest som inte alls vill det jag vill...

    Hela kroppen skriker gravid, testerna säger nej. Mensen är försenad cirka en vecka och nu har jag bruna flytningar o lite blod... Känner mig misslyckad. Kanske kan jag inte ens få barn igen... önskan e sååå stor! Jaja håller tummarna för er andra iaf :)

  • Perssonlund
    Stuppis1 skrev 2017-07-03 19:20:59 följande:

    Känn dig välkommen! :) Beklagar missfallet. Förstår att du känner dig nere men statistiskt sett slutar ju ca 20-30 % av alla graviditeter i missfall så om du har fött två friska barn och sedan haft ett missfall betyder det ju bara att du statistiskt sett är normal. Ingen större tröst kanske men i alla fall något att tänka på när du tvivlar på om du kan bli gravid igen. Jag håller tummarna att du får ditt efterlängtade plus snart :)


    Tack så mycket :) ja men så är det ju. Är fantastiskt nöjd över mina två, jag e ju faktiskt lyckligt lottad som fått dom. Det kändes faktiskt riktigt bra att läsa ditt svar. Det var nog precis vad jag behövde höra. Har läst massor i den här tråden men tappar bort mig efter ett tag. Hur går det för dig?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester