• Jolisia

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej!

    Jag tror jag behöver lite hjälp. Jag fick svagt positivt på äl +12 och på kvällen den dagen fick jag även 1-2 veckor på cb digitalt. Men jag tycker inte testen ökar så mycket. Bilden visar test från äl +12, +13 och +15. Har också väldigt ont i magen som mensvärk. Vad tror ni? Kan inte släppa oron..

  • Jolisia
    drömmaromsmått skrev 2020-10-22 10:22:49 följande:

    Det kan ta ett tag för testen att stegra i styrka. Mensvärk har jag också och har haft vid varje graviditet (är min femte nu) är så man förväntar sig att mensen ska komma när som helst.

    Om du nu vill ta fler test så vänta en vecka eller så då kommer du se skillnad :)


    Tack så mycket för ditt svar! Förstår ju logiskt att det enda jag kan göra är att vänta men det är svårt.. skönt att höra att du också har ont i magen (även om det inte är så skönt såklart), känns precis som du säger som att mensen ska komma närsom.
  • Jolisia
    drömmaromsmått skrev 2020-10-22 10:33:45 följande:

    Hade en bild i mitt galleri tror det är från när äldsta äntligen blev till efter många behandlingar så då var jag väl extra testgalen men det är typ wtt test om dagen så ser du hur mitt stegrade rätt långsamt. Tror första testet är på BIm-4


    Tack så mycket för att du delar, det gör mig lite, lite lugnare.
  • Jolisia

    Hej! Vad tror ni om det här testet? Är väldigt tidigt, är på äl+9. Fick tidigt missfall i oktober och har försökt över ett år så jag vågar verkligen inte hoppas på det här men jag ser ett svagt, rosa streck..

  • Jolisia
    Johanna889 skrev 2021-01-14 08:58:53 följande:

    Bim-3, vågar jag hålla mig i några timmar och ta ett digitalt eller ska jag ta det imorgon med morgonrurin? :o Det här är ett testa tidigt-test...


    Vågar inte riktigt säga om det kommer bli positivt på digitalt än, men dina test är ju absolut positiva oavsett! Så, stort grattis!!

    Mitt test ovan ser jag knappt syns i uppladdningen här..
  • Jolisia
    FruBjörk skrev 2021-01-14 09:26:25 följande:

    Jag ser också ett svagt streck :)


    Åh, tack så mycket för att du tog dig tid. Jag håller tummarna!
  • Jolisia
    SamiraBudva skrev 2021-01-14 09:37:21 följande:

    Positiv skulle jag säga


    Tack så mycket för att du tog dig tid, blir så glad att du också ser! Hoppas det blir starkare och stannar
  • Jolisia
    Johanna889 skrev 2021-01-14 09:43:08 följande:

    Nu håller jag mig ett tag så får vi se vad det visar sen, beställde ett till digitalt som ska komma ikväll som jag kan ta imorgon. Åh tack! Fick också missfall tidigare i höstas och i november så nu har jag fått något slags missbruk av graviditetstester :/ Men jag tycker mig se en linje på din med, håller tummarna att det blir starkare <3


    Det låter klokt, håller tummarna för att du får positiva svar när du testar! Och tack så mycket för att du tittade på mitt, ser väldigt svagt ut här som sagt.
  • Jolisia

    Nu är jag som är så nojig tillbaka, det har blivit starkare sen igår! Vågar inte hoppas att det ska gå bra men nåt är det ju nu. Kanske hjälper det här någon som får lika svagt som jag. Svaga är äl +9 och starkare är äl +10. Hur har det gått för dig Johanna889?

  • Jolisia
    Mirabilis89 skrev 2021-01-15 10:08:48 följande:

    Vilket test är det där Jolisia? :)


    Predictor early, så tidiga test!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester