• Maania

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej allihopa! Försökt bli gravid i snart 1 år, senaste månaderna har jag slutat tänka på hela grejen för tappade väl lite hopp men senaste dagarna har jag haft ont i magen och bröstvårtorna. Tog ett test idag och visst kan man se ett streck eller är det bara jag som är galen? Är på bim - 5. När jag tittar på testet irl syns strecket mer men lite svårare att ta bild så ökade kontrastet bara. :)

  • Maania
    Hoppas2022 skrev 2021-09-10 13:49:27 följande:

    Det ser positivt ut! Grattis :D


    Åh, vågar inte ta ut något i förskott men kommer ta flera tester och ett digitalt om ngn dag så får vi se om strecket betyder plus :) aldrig fått antydan till plus förut så hoppas inte jag blir "lurad".
  • Maania
    Tootie skrev 2021-09-10 17:52:20 följande:

    Vad tror vi? Svagt plus eller spök? Testade mer ett likadant igår i det var blankt. Är bara 7 dagar efter äl så vet att det nog kan vara för tidigt för ett riktigt plus.


    Jag ser streck!! Håller tummarna för oss! Uppdatera gärna om du tar fler test framöver :) mitt inlägg är ovan din och jag hoppas också att det är ett "riktigt" plus för våra ser lika ut
  • Maania
    Tootie skrev 2021-09-10 18:03:18 följande:

    Oh vad kul!!! Hoppas verkligen för båda oss!!! Har fått 4 kemiska graviditeter under 1 år som alla sett ut så här, men någon gång borde det väl ändå vända!! Uppdatera gärna mig du med ????


    Jaaa hoppas!! :D åååh då håller jag verkligen tummarna att det går hela vägen för dig :) jaaa absolut tänkte testa i morgon med morgonkisset och se om det syns tydligare. Blir helt knäpp har tänkt på detta hela dagen... Haha.
  • Maania
    Tootie skrev 2021-09-10 18:03:18 följande:

    Oh vad kul!!! Hoppas verkligen för båda oss!!! Har fått 4 kemiska graviditeter under 1 år som alla sett ut så här, men någon gång borde det väl ändå vända!! Uppdatera gärna mig du med ????


    Testade i morse igen och helt blankt så antar mitt var spölstreck :( jvla skit... Håller tummarna för dig!
  • Maania
    Ann Lis skrev 2021-09-11 10:28:28 följande:

    Ja fl försämrar kvaliten mkt bifogar några av alla streck jag fått på dessa som varit negativa även ett där jag testat i vatten


    Borde vara olagligt med dessa streck som inte är positiva men ändå syns. Man blir ju helt galen av de!
  • Maania
    Ann Lis skrev 2021-09-11 11:14:08 följande:

    Hehe ja jag har bytt märke förra månaden testlagrets denna har jag köp naturalism cykles stickor , RFSU , och även testa tidigt få se då :)


    Undrar vilket test som är bäst egentligen haha... Fick streck på rfsu som verkar vara negativt så de kan ge falska streck också.
  • Maania
    Tootie skrev 2021-09-11 11:57:36 följande:

    Mitt test var med lite svagare i morse, men ska ta ett nytt i eftermiddag efter att jag hållt mig i 4 timmar, morgon urin brukar inte visa lika starkt för mig som när jag inte dricker och håller mig på eftermiddagen. Kissar oftast 2-3 gånger på natten i vanliga fall o på natten kan jag inte sova om jag är det minsta kissenödig haha!! Men räknar nog ändå med att det är spök, fast det är ändå konstigt då resten inte visat något alls dom andra dagarna. Man kan ju bli tokig på alla dessa test, hahaha!!! Hoppas ditt streck kommer tillbaka!


    Håller tummarna! Lycka till!!! :) hoppas det blir fina streck för dig!
  • Maania
    Tootie skrev 2021-09-14 17:09:13 följande:

    Mina svaga streck var ett positiva!! Blev så chokad när det digitala visade idag! Har seriöst fått spökstreck varje månad i flera månader, eller så har det varit sjukt tidiga kemiska graviditeter. Nu hoppas vi det håller i sig! Ett år har vi försökt exakt på månaden!


    Wooooho!!! Jaaaa guud vad kul!!! Glad för din skull!! :D <3 GRATTIS!!!!
  • Maania
    nathalie85 skrev 2021-09-14 17:24:31 följande:

    Jag plussade för snart 3 veckor sedan, efter fler dagar med spökstreck,men fick missfall dagen efter(kemisk graviditet antar jag). Betedde sig som en vanlig mens, och fick normal ägglossning förra veckan, så nu hoppas jag på nytt pluss om en rejäl vecka...

    Min lärdom var- att nog inte testa så mycket i förväg, och att rfsu testa tidigt typ alltd ger spökstreck, no matter what.

    Jag han som tur aldrig berätta åt partnern, eftersom jag ville smälta nyheten själv först. 

    Grattis till er som fått pluss :).


    Mitt rfsu test som visade positivt som visade sig vara negativt gjorde mig så glad helt i onödan och håller med att jag aldrig kommer testa tidigt igen och aldrig använda rfsu igen. Lycka till <3
  • Maania
    nyfiken23 skrev 2021-09-14 17:41:50 följande:

    Fick neg CB i morse... Dock fortfarande en känsla av att jag är gravid. Testade nu i em med rfsu och fick detta..?


    Ser ut som att plus men så såg mitt ut för några dagar sen och det visade sig vara spökstreck med rfsu. Testa gärna annat märke. Lycka till :)
  • Maania
    Tootie skrev 2021-09-14 18:16:14 följande:

    Tack så jätte mycket!!!


    Kommer håller alla tummar och tår för er :) hur mår du? Känner du av något? När är /var bim?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester