• Icepop

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej!

    Jag hoppar in i tråden i hopp om hjälp att tyda ett graviditetstest. Ska egentligen inte ha mens förrän om 1-4 dagar (brukar vara oregelbunden) men en känsla fick mig att rota fram ett test ur lådan. Testet är på eftermiddagsurin, vad tror ni?

  • Icepop
    MamaMom skrev 2019-09-17 07:11:02 följande:

    Jag har nog snea ögon för tycker strecket sitter långt åt ytterkant på de testen, vad är. Det för test? Säger inget om att det inte är positivt utan såg bara lite snett ut :)


    Det har du rätt i! Detta är några test jag köpte billigt på apotek365. Har beställt digitala clearblue så ska jag testa med dem också :)
    Enniie skrev 2019-09-17 07:02:09 följande:

    Väldigt! Grattis!


    Tack :) vi är lite förvånade, jag och sambon har bara haft sex en gång sedan vår son föddes för 4 månader sedan. Med sonen det tog över ett år att bli gravida så vi kunde inte i vår vildaste fantasi föreställa oss detta. Om allt går vägen blir det självklart ett väldigt välkommet lillasyskon ?
  • Icepop

    Detta måste ju vara ett spökstreck/skugga, om ens det?

    ÄL +5 så det borde inte vara fysiskt möjligt att ge något hormonutslag öht. Gjorde mest ett test för att ha en referens till senare om det blir starkare :)

  • Icepop
    nypan78 skrev 2020-05-26 19:55:15 följande:

    Ser ni något? Är ÄL +10/11


    Ser ett svagt streck! Prova imorgon eller om ett par dagar igen med morgonurin :)
  • Icepop
    Myskorven skrev 2020-05-27 19:51:32 följande:

    Någon som vet om det är mycket spökstreck på apotekets egna tester?


    Grattis! :) ingen erfarenhet men det där ser för skarpt ut för att var spökstreck. Ta ett digitalt så vet du med säkerhet
  • Icepop

    Någon som har erfarenhet av spöktest med Babyplans gravtest? Det vanliga, inte testa tidigt. Tog detta nu ikväll kl 17.30 för att helt utesluta graviditet och kunna festa till det lite ikväll. ÄL +10.

    Anledningen till att jag tror att det är ett spökstreck är att jag har tagit ägglossningstest de senaste 5 dagarna som först gav starkare utslag jämfört med direkt efter ÄL (kan ju tyda på graviditet men behöver inte göra) men sedan successivt sjunkit. Tänker att de mätbara hormonen i kroppen minskar snarare än ökar. Tog även ett testa tidigt från RSFU tidigt på morgonen igår som var klart negativt.

    Vad tror ni?

  • Icepop

    Testade idag med morgonurin.

    Ljusa testet är vanligt gravtest, det mörkare är testa tidigt. Hade ett digitalt hemma som jag tänkte vänta med men jag kunde inte låta bli och där står ju svart på vitt! Jag trodde verkligen inte det med tanke på hur det sett ut nu innan, helt galet :o

  • Icepop
    ESemlan84 skrev 2020-05-30 06:16:33 följande:

    Grattis!


    Tack! Är försiktigt glad så får vi se hur det utvecklar sig. Nu vet jag åtminstone att det inte var ett spökstreck :)
  • Icepop

    Är detta ett typiskt spökstreck för RFSU vanliga stickor? Har inte alls koll på cykel eller ägglossning, men det borde vara innan "BIM". Men det känns nästan orimligt att det skulle vara något. Tog testet mest för att försäkra mig att det var negativt.

  • Icepop
    elxmx skrev 2021-12-11 01:11:51 följande:

    Jag slutade testa med RFSU just för att jag fick sådana där streck på var och vartannat test utan att vara gravid. Men jag håller tummarna ändå att det är något :)


    Tack för svar! Då inväntar jag mensen några dagar innan jag går och köper nya tester :) Synd bara att det är just RFSU som är lättillgängliga i butik eftersom de verkar vara lite opålitliga, fast om man nu skulle vara gravid kan man ju förvänta sig en ökning inom ett par dagar.

    Planerar inga fler barn just nu, den minsta är bara drygt ett halvår så det får gärna dröja lite till
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester