Inlägg från: Önskarsyskon2023 |Visa alla inlägg
  • Önskarsyskon2023

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hunnimo: det ser absolut ut att vara ett streck där men det ser ut som det flutit ut lite? Är det bara så på bilden eller är det så på testet? 

    prettytiedup: tycker mig ana ett streck! Alltså positivt! :)

    mick1sSs: ser tyvärr inget. Har du testat något mer?

  • Önskarsyskon2023

    Charlotta87: så såg mitt ut när jag väntade min dotter. Njut! 😍 grattis!! 


    charlotte1987: GRATTIS! Sååå kul! ❤️


    hunnimo: HEJA! Stort grattis! ❤️❤️ underbart!

  • Önskarsyskon2023

    Hunnimo: självklart! Det är så härligt att veta att någon som längtat och varit spänd äntligen får de där plusset. Och även om du inte känner Riktigt än att det är på riktigt så vill jag ge dig tipset att sen ibland bara stanna upp och njuta. Borts från alla krämpor som eventuellt kommer. bara njut. ❤️ Jag älskade inte att vara gravid. Men jag önskar att jag kunde tänka tillbaka på stunder där jag faktiskt tog mig tillfälle att bara njuta av livet som växte i mig. 

  • Önskarsyskon2023

    hunnimo: ja men exakt. En sån sund tanke har du och jag fortsätter hålla tummarna för dig. ❤️ Tack snälla du, det hoppas jag med! 


    mick1sSs: jag ser inget på de översta. Men på den sista bilden ser jag något. kan fortf vara så att det är för tidigt. Orkar du hålla ut till bim så gör de och testa igen då! 


    charlotte1987: jag vet inte om hcg skulle försvinna så snabbt som under en natt och med det visa negativt. Efter ett missfall eller en abort så har jag läst följande: De första dagarna efter förlusten sjunker hcg kraftigt och sedan avtar minskningen. Vanligtvis kommer Hcg-nivån att vara nära 0 efter några veckor, och du kommer då att ha din första ägglossning.

    Så jag tror du kan slappna av. Ring mvc och säg att du testat positivt. Där får du ju en första tid sen för inskrivning. så kan du kanske rådfråga dom hur du ska tänka? 
    vilken dag var du på nu?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester