• Ferkis

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Hej! 


    ny här på familjeliv. 


    Behöver hjälp att analysera mina tre graviditetstest från RFSU, fotona är redigerade.. jag kan ana ett svaaaaaagt streck överst, men kan heller inte avgöra om det är spök eller faktiskt ett streck. Kan någon annan se något? 



     

  • Ferkis

    Tack för alla svaren! :) 

    kanske är jag för tidigt ute med att testa ändå, har ca 4 eller 5 dagar kvar till BIM. Ska försöka hålla mig till på torsdag eller fredag så testar jag igen. 🙏🏼

  • Ferkis


    såklart kunde jag inte hålla mig 🙈 första gången jag provar med clearblue, och jag kan se ett brett, ljusblått streck. Tror jag lyckades fånga den på bild också. Några fler? 


    dock såg jag nu efter lite googlingar att clearblues tester verkar ha många ?spökstreck?? så jag är inte hoppfull, eftersom det är ett svagt streck? men ändå, det skulle kunna vara nåt, eller? 

  • Ferkis

    1 dag kvar till BIM, men tyvärr massa mensvärk idag så tror att det blir mens imorgon? 


    Dock blir jag förvirrad. Jag testade mig idag, efter att ha hållt mig i 4 timmar. Men jag kan inte avgöra om det är ett spökstreck eller ett vanligt streck? Hur vet man om det är svagt eller spökstreck? 


    Någon annan som kan se något på bilden och kan hjälpa mig att avgöra? Bilden är oredigerad. 


  • Ferkis

    Jag håller på att bli knäpp. Ska ha mens när som helst (idag eller imorgon) och vissa test kan man se ett svagt streck men vissa andra negativt. Nu är jag inne på mitt allra sista test jag har hemma innan jag väljer att avvakta till nästa cykel (om inte detta verkligen är positivt då) 

    såhär ser dagens test ut, ej morgonurin. 


    Någon som ser något? (Bilden är felvänd) 


  • Ferkis

    Hej! 

    nu har jag låtit bli att testa sen sist jag var härinne och jag tror att jag hunnit med att få mens två tillfällen Tills dess. Har varit skönt att inte försöka ?känna? efter. Men denna gången? herregud vad jag har mått illa. Jag vet inte om det är för att det är varmt (jag är gastric bypass opererad, och man kan bli väldigt påverkad av maten emellanåt), eller så är jag gravid. 

    jag tog ett test igår morse, som visade solklart negativt. Men tog ändå ett test imorse, och det testet hade ett svagt streck som jag inte kan avgöra om det är grå eller rosa. Vad tror ni? ser ni något eller är det lika negativt? Testet överst är från imorse, testet under är ifrån igår. Jag tog bilden inom 3 minuter från morgonens test. 


  • Ferkis
    Syskonförsök skrev 2023-05-09 20:14:05 följande:

    Skulle tolkat som negativt MEN skulle ju även bara kunna vara för tidigt. Hur långt efter ägglossning är du? :)


    jag vet inte riktigt 🙈 men jag inväntar mens någon gång mellan 13-16 maj om jag utgår från ungefär när jag hade mens sist. Jag vet inte när jag hade ägglossning denna cykel, men brukar ligga på mellan 10-14 dagar efter mens. 
  • Ferkis

    Behöver hjälp! 


    Jag är på dag 20 i min menscykel och brukar få min mens mellan dag 24-28. Jag har sån sjuk mensvärk dock och springer hela tiden på toaletten för att jag känner hur det ?rinner till?, och känslan påminner väldigt mycket när jag väntade min son. Hade tänkt att vänta till på söndag, men tog ett test idag på em. Är detta negativt eller ej? Linjen är suuuupersvag men har ändå skarpa ?kanter?. Kan dock inte avgöra om färgen är röd eller grå. Help! 

  • Ferkis
    lalalovee skrev 2023-05-31 20:57:21 följande:
    Vad tror ni? Något svagt dök upp på testet jag tog imorse och det här som jag tog nu ikväll va ännu svagare. När vägar man ens sig på clearblue digital? Är på BIM-6 

     


    jag ser inget på dina test tyvärr. Har du testat igen? :) 

  • Ferkis

    Nu hörni börjar jag tveka ganska rejält! 


    jag har testat mig varje dag med tester jag redan har hemma. Har ett CBdigital som jag har tänkt att vänta med till BIM men jag funderar på att ta den redan imorgon. Igår morse tog jag ett CB early som inte visade något. Men nu ikväll, efter att ha hållt mig så kan jag se ett brett, ljusblått streck. 


    Jag blir lite osäker för detta har aldrig hänt mig förut och jag har hört lite olika om CB. är det fler som ser strecket på det översta testet? ska jag ta ett CB digital imorgon bitti eller ska jag vänta lite Med det? jag har BIM om 5 dagar. 


    S


     

  • Ferkis


    Några dagar innan vi ska åka hem från Grekland börjar jag må lite illa på morgonen och på kvällen. Ignorerar det och skyller på värmen. Testade mig nu ikväll efter att ha kommit hem, efter att ha hållt mig ett par timmar och strecket kom upp direkt och MYCKET mörkare än vad jag har haft tidigare här i gruppen. Är jag gravid??? Beräknad mens är om 3 dagar. Finns fler bilder 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester