• dansaineon

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Mådde lite illa idag och blev äcklad av att dricka mitt älskade morgonkaffe... Nu på kvällen började brösten spänna lite så jag testade med ett tidigt gravtest.

    Jag har inte ändrat varken ljus eller kontrast på bilden... Jag tycker mig iaf se något svagt på gravtestet (det nedersta). De andra testerna är ägglossningstester. 
    Någon annan än jag som ser något?
  • dansaineon


    Detta är från idag... gårdagens var precis samma som i förrgår men idag syns ett mer rosaaktigt och tydligt streck som syns i alla vinklar. Jag hade råkat skriva ÄL+10 på måndagens test men det var eg bara ÄL+9 då... 

    Jag hoppas på ett plus😊
  • dansaineon
    Cashili33 skrev 2023-03-15 16:41:04 följande:
    Håller med om att färgen ser mysko ut här , nästan neonaktig. Är bilden redigerad ? 
    Hej! Ja just den är lite sänkt i lsjälva ljuset och pytte ökad kontrast. Det var precis efter några minute.

    Nu ser iaf testet ut så här helt utan ökad kontrast eller annat. Både jag och min kille ser iaf ett svagt blått streck... 
  • dansaineon


    Strecket är blått men jag tycker att det blåa försvinner lite så fort jag postat här. Lite märkligt. Men det är blått och var ännu blåare när det hade gått några minuter efter att det var taget. Enligt Clearblue så ska jag vara gravid. 
  • dansaineon


    Ville bara visa detta. Är på dag 13 nu och One step testet med känslighet på 10 mlU börjar sakta bli mörkare (men de är kända för att ta evighet att visa starka linjer). Testade idag även med ett clearblue "snabb detektion" som har en känslighet på 25 mlU och fick ett positivt där med. Samtidigt visade Abblo Pharma testet som har en känslighet på 5 mlU (!) Knappt ett synligt streck.
    Man ska inte behöva bryta upp den gula plasten för att se ett streck om det är positivt, så jag vill verkligen varna för det testet som påstår att de ska kunna fånga upp så låga värden HCG. Det stämmer alltså inte i detta fallet. Jag har självklart använt samma kisseprov till alla tre. 

    Håller tummarna för er alla ❤
    Detta är min tredje graviditet på 1 1/2 år och de andra slutade tyvärr i missfall. 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester