Inlägg från: MissFörstånd |Visa alla inlägg
  • MissFörstånd

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Together - du kan absolut testa imorgon men hcg halten brukar öka ungefär varannandag

    Kärt barn - håller tummarna för dig! Jag fick, visserligen inte mycket, röda/bruna flytningar andra grav. månaden då jag skulle haft mens om ja inte var gravid. Ibland säger folk att kroppen inte riktigt fattat att den är gravid och blöder ändå.

  • MissFörstånd
    Emmizen80 skrev 2011-11-06 20:01:57 följande:


    dagens test, mkt starkare än igår och fredags, så ja jag är äntligen gravid efter flera års kämpande och med hjälp av pergotime och ovitrelle!!! Är såå glad!!!
    Åh så underbart! GRATTIS
    ღ ♥Joline 2007♥ ღ
  • MissFörstånd
    alexander2011 skrev 2011-11-06 23:56:06 följande:


    asså tjejer. fattar ingenting. här har jag suttit o väntat på menseb. hade mens den 10:e och jag har haft ont i magen som attan idag. tog ett äl test för att se att jag inte har äl ist. detta måste väl vara posetivt?
    tog ett äl test för 2 dagar sen som var neagtivt. har haft vattniga flytningar i 3-4 dagar o har ont typ 15 cm nedanför navel o höger äggstock??
    Det där är ett positivt äl test i mina ögon. Strecket ska vara lika starkt eller starkare och det syns tydligt.
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-11-07 06:00:12 följande:
    LitetBus skrev 2011-11-07 00:56:29 följande:
    Carmat, det där är dessvärre inte positivt eftersom strecken inte är lika starka... Vet att vissa säger att äl-test kan ge viss stegring vid mens men har ingen erfarenhet av det själv.
    Det där är väl absolut ett positivt ägglossningstest... teststrecket ska ju vara lika starkt eller starkare än kontrollstrecket... och kontrollstrecket är ju det som är närmast det gröna så i detta fallet är det ju ett extremt tydligt positivt utslag på ägglossning.

    Men är inte kontrollstrecket det som är längst bort från det gröna? Vi ser iaf samma sak, att det är positivt
         
    ღ ♥Joline 2007♥ ღ
  • MissFörstånd

    Litetbus - ser ett streck

    Jäklar vad ni skriver härinne om dagarna , har inte en chans att kommentera allas test men grattis alla plussare och er andra håller jag tummarna för!!

  • MissFörstånd

    Didajdidajda - jag hade så också. Jag slutade med p-piller i mars, hade mens som vanligt till oktober och sen gick jag till BIM + 119 innan den kom tillbaka. Läkarna sa att det inte hade med pillren att göra men det tror jag inte för en sekund på. Det här var -06. Sen hade jag mens en gång och sen blev jag gravid....

    Johanna1992 - jodå så kan det bli. Läs ovan.

  • MissFörstånd

    Ang. Svamp. Apoteket vill inte sälja produkter mot Svamp om man inte haft det förut eller om Gyn sett det. Jag fick övertala personalen förut om att gå köpa. Många som felbehandlar sig själva och det är inte så bra.

  • MissFörstånd

    Jag har lutealfas på 10-11 dagar vilket KAN göra det svårare att bli gravid då ägget kanske inte hinner fästa. Lutealfasen varierar för alla. Finns bra info här på fl om den tror jag.

  • MissFörstånd

    Nikas - grattis . Som mitt plus såg ut på bim dagen. är nu i v.13 . Vul tiden ska du nog flytta för något hjärta som tickar kommer du nog inte se.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester