• sweasmamma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    jag köpte ett rfsu iaf.. har tagit ut kisset från kylskåpet så det kan värmas upp lite =)

    men en konstig fråga,när jag tog ut kisset idag så tyckte jag det hade konstig färg..som äggula och så såg det inte ut imorse?? 

  • sweasmamma
    sweasmamma skrev 2011-10-19 11:35:57 följande:
    jag köpte ett rfsu iaf.. har tagit ut kisset från kylskåpet så det kan värmas upp lite =)

    men en konstig fråga,när jag tog ut kisset idag så tyckte jag det hade konstig färg..som äggula och så såg det inte ut imorse?? 
    ingen??? kan det vara att det va kallt i kylen ,har ju 2 grader !!
  • sweasmamma
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-19 11:54:00 följande:
    2 grader i kylen är ju på tok för kallt.. ska inte vara mer än 6-8 om jag inte minns fel...det kan ju ha frusit???? Jag vet faktiskt inte..
    jo nu när det ligger på "uppvärmning" så har det fått normal färg!! snart ska jag testa!! sjukt nervös
  • sweasmamma

    TOKNEGATIVT!!!!! =( urinen va ff kall!! pratade med en sjuksköterska ang min dotter och passade på att fråga ang kall urin,hon sa att man ska alltid ta testet nykissat annars kan de t ge felaktigt resultat!!

    köpa ett nytt idag ,testa imorgon bitti igen!! eller är jag helt enkelt inte gravid!!! =( 

  • sweasmamma
    lillfis77 skrev 2011-10-19 22:43:05 följande:
    vilket test är att rekommenderas då då?  Tack
    cb digital när du fått starkt plus så ska det funka ... grattis =)
  • sweasmamma

    Jag blir tokig!!! Blev sjukt besviken efter mitt neg igår men har bestämt mig att hålla mig till åtminstone söndag !! Stor koll på bim,nej!!!! brukade ha 28 dagars och då är mensen beräknad till onsdag den 26! men senaste 3 månaderna har jag haft 23-25 dagars och då är det bim imorgon eller söndag!!

    Tror inte det lyckats faktiskt,öm i brösten men ingen ökning av det !!! äh nu avvaktar jag till söndag eller måndag så får vi se!!

    Lycka till ni andra,jag sitter och håller tummarna stenhårt  

  • sweasmamma
    förväntansfull01 skrev 2011-10-20 08:15:56 följande:
    Hej tjejer! Här är en till som gjorde sitt första garvtest imorse! Jag har bara hört och läst om "spökstreck" tidigare och vet inte riktigt hur sådana ser ut? Ska jag tolka detta som ett Plus??

     


     


    det är plus!!!! spökstreck är tunnare men detta är ett klart plus. grattis. när har du bim
  • sweasmamma
    förväntansfull01 skrev 2011-10-20 08:44:27 följande:
    Saken är att jag inte har en aning när jag har bim. Slutade med p-piller i december förra året, och sedan dess har mensen varit allt från 26 dagar till 49 dagar. Så jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli gravid. Ringde till gyn och har tagit prover där den senaste månaden för att försäkra mig om att jag faktiskt har ägglossning. Började samtidigt (alltså efter septembers mens) att ta ägglossningsstickor varje dag och hoppade jämfota förra veckan då jag fick ett plus på ägglossningsstickan. Sen vet jag ju att plus på ägglossningsstickan inte nödvändigtvis betyder att ett ägg lossnar... Min läkare har fortfarande inte ringt och meddelat att jag haft ägglossning (var där i måndags och lämnade blodprov) men jag kände verkligen att jag hade ägglossning.

    I 10 dagar nu har jag känt efter och analyserat varenda liten grej. Herre jesus. Jag har verkligen försökt att INTE tänka på det, men det är ju heeelt omöjligt! Har haft flera små tecken som pekat på graviditet, men man vågar ju inte hoppas på allt för mycket. Men imorse kunde jag inte hålla mig längre så jag smet in på toan och gjorde testet. Började gråta när jag fick upp plusset men samtidigt så vågar man ju heller inte hoppas på för mycket!

    Efter era positiva kommentarer känns allt mycket bättre! Tänkte köpa cb digital och överraska mannen med en riktigt brakmiddag imorgon kväll!     
    förstår verkligen att det kanske är svårt att förstå men det är ett plus och du är gravid =)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester