• ung92

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Ni ser från dagens test, det är rätt blankt. Kan ana något så svagt, men knappt synbart. Man får invänta testen, är så nervös!!! Vill bara börja köpa bebiskläder och planera ledighet

  • ung92
    ung92 skrev 2021-11-22 11:36:00 följande:

    Ni ser från dagens test, det är rätt blankt. Kan ana något så svagt, men knappt synbart. Man får invänta testen, är så nervös!!! Vill bara börja köpa bebiskläder och planera ledighet


    Just ja, dom två översta är från idag. Den längst ner igår.. Men ändå blankt.. Hehe
  • ung92
    Kanelkringla skrev 2021-11-22 11:44:45 följande:

    Håller tummarna för dig! <3När har du bim? :)


    Onsdag/torsdag, lite osäker. Har oregelbunden, har bara fått positivt ägglossningstest 13 november. Har haft ca 11-12 dagars lutealfas. Så är oklart
  • ung92
    Nathaliextnf skrev 2021-11-22 18:35:06 följande:

    Tog ett nytt nu på kvällen, visst är det lite starkare? Eller inbillar man sig som vanligt ha ha


    Jaaaaaa absolut. Ser ett streck
  • ung92

    Känner mig lite deppig.. Tog ett predictor early idag, dock inte med morgon urin och bim är nog kanske torsdag. Men inger streck.. Känner mig verkligen gravid, tyckte jag Kunde ana en skugga.. Men defenitivt inte positivt. Kan man testa negativt och sen pos trots ett sånt test?

  • ung92
    Tildasafira skrev 2021-11-22 16:26:59 följande:

    Med risk för att detta inte syns alls här, men vad tror ni om detta? Någon som varit med om att predictor early ger spökstreck?


    Så ser mitt med ut, spännande. Har du tagit något mer test?
  • ung92

    Deppig dag igen... Tog ett nytt test på morgonen och det var blankt. Så nu börjar jag tappa hoppet. Hur länge kan man hålla på testa och hur ofta?!

    Som sagt på lördag är det 14 dagar sen ÄL, och har oregelbunden och dvs noll koll. Så nu tog det hårt på mig trodde verkligen på åtminstone ett halvt synligt plus.. Men men. Tog apotekets egna som test..fqnns ett svagt streck efter tiden, men de ska man inte lita på. Jaja, kanske blir nästa månad plus istället

  • ung92

    Var tvungen att ta ett nytt för att bara släppa det dom resterande dagarna. Men så skymta jag ett streck, apotekets fönster är så dåligt så öppna upp. Visst ser man ett svagt streck? Eller är jag galen och desperat

  • ung92
    4BarnÅenCocaCola skrev 2021-11-24 14:13:38 följande:

    Väldigt dålig kvalitet på bilden så vet inte om ni ser nåt streck överhuvudtaget men OM; sitter det inte för långt till vänster?


    Jag ser ett svagt streck!
  • ung92
    nadir skrev 2021-11-24 18:31:14 följande:

    Ser ni eller är jag överdrivet optimistisk? Cd 24


    Ja ser ett streck vilken dag är du på?
  • ung92

    Kan knappt tro det, köpte iförrgår ett konstigt graviditetstest som hette tidlig graviditetstest. Testade igår med morgonurin och kunde skymta ett pyttesvagt streck, men mer som spök. Idag tog jag ett på morgonen som såg ut såhär rätt snabbt ser ni två streck?!

    Ska köpa ett digitalt idag och ta på lördag

  • ung92

    Tack för allt stöd! Fick just ett icke tveksamt positivt CB test är överlycklig och förstår det knappt själv. Ska ta ett digitalt imorgon också, har alltid vela ta ett sånt.

    Tänkte jag skickar lite hopp åt er alla här i tråden att super super svaga streck kan vara ett plus. Dessutom var alla såna där testa tidigt, och denna var inte de. Konstigt.

    Mina symtom var super frusen, lite sjukdoms känsla, inge pms som annars har det, lite skakis, högre temp som aldrig sjönk, växtvärk, mer hård i magen, snabbare mättnads känsla och super lätt illamående idag.

    Här är två av mina super svaga test som jag tog i förrgår och igår. Och längst ner är idag med EM urin

    Kämpa på alla!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester