• Iustitiae

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

  • Iustitiae
    Hoppanloppan skrev 2015-04-08 08:30:03 följande:
    Köp cb med veckoindikator så får du svar och slipper spekulera. Du har lagt ut tester sen i mars och jag ser bara på de trixande, de otrixade är tyvärr så svaga.
    Jag har nog lagt ut tester sen i januari och efter över ett års försökande och testande har man inte råd att springa och köpa det dyraste testet på marknaden varje gång man ska testa. Trodde tråden var till för att spekulera eftersom den heter som den gör. Men ber om ursäkt om det stör dig så hemskt!
  • Iustitiae
    Josssa9o skrev 2015-04-14 00:22:07 följande:
    Ser tyvärr inget:/ har ni försökt varje månad i elva år? Om så är fallet så släpp tanken på barn ett tag, för jag tror din kropp/hjärna är alldeles för "pressad" och då brukar det inte hända något! Jag vet flera stycken som försökt och försökt och till slut skiter dem i det, och vips så är det ett + på stickan! Hoppas inte du tog illa upp! Kramar till dig
    Asså de där är bland de hemskaste du kan säga till någon som försökt få barn mycket länge....
  • Iustitiae
    ulricaz skrev 2015-04-13 21:10:36 följande:

    försöker igen, som sagt försökt i elva år, så snälla titta


    Och jag ser en antydan till något men är så svagt, ser ingen färg så är möjligt att det är ett spöksträck. Prova igen om några dagar! <3
  • Iustitiae

    Tog mig frihet och trixande dina bilder lite och visst ser jag något. Hoppas så för dig att lyckan äntligen hittat till dig!

  • Iustitiae
    ulricaz skrev 2015-04-14 12:46:38 följande:

    Här kommer dagens test. BIM är idag. Det enda som är annorlunda mot annars är att jag har mindre pms... Snälla titta noga...

    Alla bilder läggs in dubbelt, ber om ursäkt för det..


    Jag ser fortfarande en antydan till något men är ännu så svagt. Jag skulle avvakta och testa igenom om tre dagar.
  • Iustitiae
    ulricaz skrev 2015-04-15 12:02:22 följande:

    Här kommer dagens skörd av test. överst är från i morse, och de undre är från nu andra kissningen idag. Alla är tagna inom tiden. BIM+1 idag.... ser ju något svagt, men det blir ju inte starkare? Snälla ni ta en ordentlig titt... Dessa test är inköpta förra hösten, borde jag köpa tex ett clearblue och se?

    Alla bilder jag lägger upp blir dubbla, vet inte varför. Så det översta är från i morse och de två nedre är från nu...


    Jag ser även idag en antydan men som du säger så borde det blivit åtminstone något starkare nu. Prova ett clearblue plus på morgonurin om ytterligare tre dagar föreslår jag.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester