• Sommaren12

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Elsaida skrev 2018-01-16 20:52:46 följande:

    Ser ni något Här?

    Ignorera äl testet de låg bara vid sidan om just då när bilden togs....


    Ja jag anar något väldigt svagt. :)
  • Sommaren12
    Hjärta03 skrev 2018-01-31 11:29:04 följande:

    Mellisenta- jo man tycker ju det

    Jag ändrade kontrasten på min o då ser man tydligare men känner ändå att de är ju ändå inte säkert :(


    Jag vågar inte gratta än pga väldigt vanligt med spökstreck på dessa. Fick själv ett nästan lika starkt och var inte gravid. Har sett fler i tråden. Vill inte va en party pooper... Testa med något annat early test som inte är CB. Kan ju såklart va plus men känns inte helt säkert att gratta. Hoppas för dig!!
  • Sommaren12
    LinaLinus skrev 2018-01-31 11:55:21 följande:
    Va fan folket.... ingen mens i sikte än och inte ens känning att den ska komma. Och tycker de va ännu starkare äl test idag! När fäster ägget? Alltså nu är ju mensen 5 dagar sen och testa ju igår på morgon urin äl test jätte pos medan grav neg.... man blir knäpp när mensen knte brukar va sen. Har plussat innan bmi med mina andra barn så de känbs ju också olustigt. Alltså pos äl test i 6 dagar nu men neg på grav.... blir knäpp...
    Har du testat olika varumärken på gravtesten? Låter sjukt frustrerande! Har du regelbunden mens annars? Hoppas på plus till dig!
  • Sommaren12
    ettplustre skrev 2018-02-03 18:50:40 följande:

    ÄL+12, supernegativt väl? Första försöket och första gravtestet någonsin :)


    Njaaa... Jag tycker jag anar något väldigt svagt men för tidigt att säga. Testa igen om några dagar. :)
  • Sommaren12
    Gabriela11 skrev 2018-02-03 18:07:28 följande:

    Vad tycker ni? ÄL+9 idag. Kunde inte hålla mig :))


    Jag ser något! Håller tummarna. :)
  • Sommaren12
    eldhberg skrev 2018-02-05 12:10:03 följande:

    Hej tjejer.

    Förra månaden så fick jag positivt på graviditetstest. Började blöda lite, till en början var det ljust ljust rosa bara och inte speciellt mycket, men sen vart det väldigt rött och kom ännu mer mängd, dock inte som en vanlig mens. Klumpar i också. Hade lite kraftigare mensvärk till och från, som även gick ut i ryggen. Graviditetstestet vart negativt igen. Tog ju detta som att graviditeten avbröts i väldigt tidigt stadie.

    Äl kom igen, kollade med äl stickor plus att jag hade känningar. Så vi körde på igen. Nu har jag fått svagt positivt igen på graviditetstest. Men tänker såklart inte ta ut något i förskott ännu. Men det är extremt tidigt än och känner att det är absolut omöjligt att jag skulle plussa redan.

    Kan det vara så att det har funnits kvar av de "gamla" hormonerna och om det nu är en ny graviditet, att hormonerna "fylls på" så jag kan testa otroligt tidigt på grund av det?

    Eller kanske att det innan var en tvilling graviditet och att det ena vart bortstött, och att hormonnivån sjönk på grund av det för att nu visa positivt igen?

    Ursäkta mitt väldigt luddiga inlägg men hoppas att ni förstår vad jag menar och tänker. Har ni någon tanke om detta? Känner mig bara så förvirrad :(


    Beklagar att du fick missfall. :( Har ingen erfarenhet av det men låter lustigt om du fick negativt test i samband med missfallet att det skulle va det som nu ger ett svagt plus. Låter mer troligt att du faktiskt är gravid igen. Har hört många gånger att i samband med missfall är kroppen liksom inställd på graviditet och mer mottaglig så för många går det ju snabbt att bli gravida igen. Vi hoppas på det! När är bim? Avvakta någon dag och ta ett digitalt?
  • Sommaren12
    My102 skrev 2018-02-06 11:04:48 följande:

    Köp aldrig babyplan tidiga test! Tog ju ett söndags och fick ett solklart plus. Idag har jag fått spottings! Mens på G. Fy fan.. besvikelsen är total.


    När är bim? Det kan inte va nidblödning?
  • Sommaren12

    Lägger in bild på typiskt spökstreck på CB. Hade ett liggande och tog det i brist på annat i morse, annars undviker jag just CB. Blev ett svagt svagt streck som var svårt att fånga på bild men syns mer irl och när man redigerar (som på bilden). Mensen kom några timmar senare. Gott råd till er som liksom jag gillar att överanalysera test: använd inte CB! Förutom digital. ;)

  • Sommaren12
    angelica123 skrev 2018-02-08 18:56:18 följande:

    Svagt plus? nu på kvällen med testlagrets, ser ni?


    Ja! :) jag säger grattis! :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester