• Cashili33

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mikaelamini skrev 2020-11-10 18:53:40 följande:

    Alltså, fick mens 10 dagar efter äl. Mer än vanligt och den höll på längre än vanligt. Är nu på äl+17. Tog igår och i förrgår gravtest för mina bröst ömmar och känner mig illamående. Tycker mig se svagt men borde varit starkare om det var graviditet. Ser ni något? Äl-test ger superstarkt positivt också och har gjort i några dagar. Mensen var lite konstig, ingen mensvärk eller klumpar, bara massa klarrött blod..


    tyvärr inte, men kan du ha äl nu kanske? är du säker du hade äl förra månaden?
  • Cashili33
    ung92 skrev 2020-11-10 14:50:10 följande:

    Testa dra på kontrasten lite, så kanske ni ser bättre.



    Blir lite nojjig över att jag är sjuk på riktigt. Har haft så ont i livmodern, konstig smak i munnen, trött och ont i rygg å bröst. Tänk om de är nå fel på en? :( nå allvarligt..


    Hej, ser tyvärr inget. Varför tror du att du är allvarligt sjuk? Symtom som du beskriver: ont i rygg, bröst livmodern är sådant man kan känna före mens, pms så jag tror inte du behöver oroa dig =) Hjärta
  • Cashili33
    boan25 skrev 2020-11-12 20:59:31 följande:

    Hej. Har de senaste dagarna fått sååå många gravidliknande symtom. Jag har i princip ständig molvärk precis ovanför blygdbenet, jag är trött och slut, illamående/avsmak för mat, ökade flytningar mm. Jag äter p-piller sedan ett halvår tillbaka och är väldigt noga med att ta pillret på samma tid varje dag. Har hittills inte missat något piller och har heller inte kräkts eller haft diarré ????

    Min senaste mens var den 1-3/11 och var väldigt sparsam (den har kunnat variera i längd och blodmängd dessa månader så jag vet inte om den var mer avvikande än vanligt). Misstänker att jag kan vara gravid just pga alla symtom. Har varit gravid tre gånger tidigare och fått väldigt tidiga symtom iprincip direkt efter befruktning ????

    Hade samlag 28e och 29/10 så jag vet egentligen inte när graviditetstest bör kunna visa något om der är nåt. Tog i alla fall ett test nu på kvällen efter att inte ha kissat på 4 h. Är det någon som ser nåt på detta? ????


    tyvärr ser jag inget
  • Cashili33
    Dexxi skrev 2020-11-12 22:16:45 följande:

    RFSU testa tidigt tagna äl+8...översta taget inom tiden, nedersta ändrat kontrast...vad tror ni? :) Försökt ett år nu!


    tyvärr :/
  • Cashili33
    Cattisl skrev 2020-11-13 06:08:37 följande:
    tyvärr ser jag inget
    det kanske är ägglossning du har nu om du hade mens 1 nov, det kan ge smärtor, illamående , ökade flytningar osv. Hade du varit gravid borde det synts något tycker jag.
  • Cashili33
    mangon skrev 2020-11-14 22:00:04 följande:

    Swr ni något?

    Spökstreck?

    Var tvungen att testa 2 st och båda likadana....

    Ej morgon urin - men tycker mig verkligen se ngt!


    man ser ju någon skugga men med tanke på att den kom så väldigt långt efter avläsningstiden så skulle jag inte våga lita på det...

    ta ett nytt om ett par dagar 

    Lycka till!!!
  • Cashili33
    dudetten skrev 2020-11-15 10:26:05 följande:

    Ser inte detta lite konstigt ut? Hmm. ÄL +10 idag. Tog ett RFSU med samma urin som var blankt. Är det kört denna månaden?


    hur menar du med att det ser konstigt ut ? :)
    jag skulle tyvärr tro att RFSU testet visade rätt :( 
  • Cashili33
    Simonan skrev 2020-11-16 20:53:12 följande:

    Är ganska ny på att försöka finna min cykel igen efter 2 år av minipiller. Men verkar som jag har ägglossning pga äggvita-flygningarna (ursäkta uttrycket)

    Hur ska jag då räkna från och med idag?

    Hade samlag i lördags dessutom. Vill så gärna hoppas på ett plus denna gång med tanke på mitt plus som blev minus förra veckan.. troligtvis spökstreck

    Någon villig själ som skulle kunna hjälpa mig tolka cykeln? T.ex vad ÄL + 1 osv står för.

    Om man räknar med att jag haft dessa flygningar både igår och idag <3


    Hej
    Flytningarna i sig berättar inte NÄR en ägglossning sker , utan det fertila sekretet finns för att spermierna ska kunna simma lätt upp och göra  ett ägg befruktat. Vanligtvis kommer det fertila sekretet strax före och under ägglossningen. Förr trode jag att fertilt sekret betydde ägglossning, men när jag nu tempat och testat med stickor några månader så ser jag att jag kan ha fertilt sekret 4-5 dagar före den aktuella ägglossningsdagen, så gå inte bara på sekretet :) 
    Vill man inte tempa el testa med stickor så kan man ha sex varannan dag hela månaden så vet man att man inte missat några viktiga dagar.
    Kom också ihåg att ett ägglossningstest inte heller försäkrar dig om att en ägglossning skett, utan ger dig endast indikation på att kroppen gör sig redo för att släppa ett ägg. Huruvida det skett eller ej ses bäst genom den temperaturhöjning som sker dagen/dagarna efter ÄL och håller i sig t.om dagen du ska ha mens (eller längre om du blir gravid).
    ÄL + 1 betyder dagen efter ägglossningsdagen, dvs ägglossning + 1 dag.
  • Cashili33

    möjligt att man kan se nån pytteliten skugga, menjag skulle nog inte säga att det är positivt

    vänta några dagar och se om mensen kommer 


    Tinital skrev 2020-11-17 12:13:28 följande:


    Hej!

    Vad tror ni om detta? BIM+2. Hoppas nog lite för mycket, därför mensen är sen..
  • Cashili33
    Tinital skrev 2020-11-17 12:34:59 följande:


    Men visst ser man något? Så jag kan ha liiite hopp? ????
    är detta samma test? här ser man mer ja..
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester