• Cynnis

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Snälla snälla snälla HJÄLP!!!!

    Som ni, som har hängt med förut, vet så har min mens varit sen här för typ nån vecka sen... Men sen efter ca 10 dagars försening kom den. Så jag deppade ihop totalt. Unnade mig nån glas vin. Och i helgen drack jag en (!) grogg. :( och idag, tack vare att jag har haft en aktiv blåsa så att säga så fick jag nyss för mig att ta ett gravtest... Och hallå, vad fan är detta?! Jag testade säkert 10 gånger där i krokarna efter min "mens", och det visade inget!!! Snälla säg att det här är spök eller nåt?! Vill verkligen ha barn men jag har ju druckit (i tron om att jag hade mens!)! :'( (bilden är inte trixad eller nåt!)

  • Cynnis
    CrazyChristina skrev 2014-09-22 14:08:34 följande:
    Ser ut som ett plus.. att dricka en grogg eller så är inget farligt finns ju dom som festar ordentligt första månaderna utan att veta och allt går bra. Dessutom så sägs de ju att ett glas vin då och då under graviditeten är helt ok.
    ?Erik 2010-06-09?-?Wilhelm 2012-04-17?-?Gift sedan 2014-03-28?-?Bönan BF 2015-01-28?
    Ja, ringde 1177... Fick en prata med en bm som var lite barsk men hon lugnade mig. :) pust. :) nu när man är lugn så vågar man istället inte hoppas... Det kan ju vara fel på testet... Fyfan. Ber min sambo köpa digitalt ikväll.

    Och tack för svar söta! :)
  • Cynnis
    dagg03 skrev 2014-09-22 14:37:09 följande:

    Cynnis ditt test ser ju helt klart positivt ut! Men testlagrets tester har gett många felaktiga plus på sista tiden. Vilket lotnr har ditt test? Det låter vettigt att ta ett digitalt för att få det bekräftat! :) Men det ser ju onekligen lovande ut!


    Tack alla för svar!:)

    LOT nr är 140803, är det fel?:/ ger det nåt att ta ett till test, med samma LOT? (Har bara sånna hemma....)
  • Cynnis
    mp90 skrev 2014-09-22 15:53:14 följande:
    Det är ingen fara att ta ett glas vin eller grogg i början av graviditeten:)!

    Grattis! De där ser fint ut
    Men det var ju tydligen ev fel på LOT nr på Testlagrets tester nu(falskt positivt)...Så jag vågar inte hoppas ännu.:( tack för svar!:)
  • Cynnis
    blomman02 skrev 2014-09-22 16:19:48 följande:
    140803 står det längre bak i tråden att folk fått fel på.. Men samtidigt är ju deras tester mycket starkare positiva. Va det samma lot nr på testerna som du tig runt bim? Ta ett digitalt ikväll, jag håller tummarna för dig!
    Vet inte om det var samma LOT.:/ fyfan om det är missvisande.:/
  • Cynnis
    dagg03 skrev 2014-09-22 16:23:42 följande:
    Tyvärr har jag förstått det som om det är just de testen :( Men det verkar inte vara alla test med det LOTnummret utan endast vissa. Har sett att en del tagit flera test i samma urin och fått positivt på vissa och negativt på andra. Så du skulle ju kunna testa med flera test för att se om alla visar positivt. Men säkrast är nog om du köper ett annat test istället. Jag hoppas verkligen att testet stämmer och att du är gravid!! :) 
    Men hur har dom sett ut då? Svag positiva? Starka? Osv? ??
  • Cynnis
    dagg03 skrev 2014-09-22 17:14:14 följande:
    De har varit ganska starka iaf, de jag har sett har varit starkare än dina. Så det kan ju kanske tala för att ditt är ett riktigt plus! Håller tummarna sjukt mycket för dig!!  
    Digitala vart negativt.:( ska ta en drös med Testlagrets imorgon på morgonen. Typ 5 st. Visar dom olika så blire argt mejl till deras kundtjänst! Då ska jag ha en rejäl kompensation!
  • Cynnis
    Staffelove skrev 2014-09-22 20:19:18 följande:

    Cynnis - håller tummarna för dig att du är Gravid, det kan ju fortfarande vara för tidigt för ett digitalt test.


    Tack alla för pepp och svar!:)

    Ja alltså jag vet ju inte ens när ÄL skulle varit eller bim.:/
  • Cynnis
    dagg03 skrev 2014-09-22 20:44:57 följande:
    Usch vad tråkigt! :( Om du inte är gravid så tycker jag helt klart att du ska få kompensation av testlagret. De lär ju redan ha fått massa klagomål och om det vore ett seriöst företag så hade de skrivit på deras hemsida om att det är fel på testen! Hoppas att det bara var för tidigt att testa med digitalt och att du är gravid iaf! Kan tänka mig att det är en känslomässig berg- och dalbana just nu!
    Tack för dina fina ord. Men nja, efter mina missfall och alla försök så blir man lite avtrubbad. Visst både jag och sambon vart väl besvikna när det visade "inte gravid", men efter all skit vi har haft så känns det inte lika hårt. Jag är mest arg på Testlagret som företag, dom borde kontakta sina kunder och byta ut testerna! Dålig stil! Men i morgon blir det mass-testning. Jag har rätt många tester från dom och från den batchen, och jag berättar givetvis resultatet för er. Då kanske nån annan kan slippa det här som jag var tvungen att gå igenom idag.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester