Inlägg från: slemtorsk i din bralla |Visa alla inlägg
  • slemtorsk i din bralla

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Lufsan.. det ÄR ju ett streck där men det är svårt att se om det är färgat eller grått... vad är det för test om jag får fråga??

    Sen blir jag så nyfiken vad det är för papper det ligger på ....hahah..

  • slemtorsk i din bralla

    Lufsan.. jag tog ett testa tidigt i förra cykeln och fick något liknande....men det visade sig vara falskt men det behöver ju inte betyda att ditt är det...

    Autum båda testen är positiva.. grattis

  • slemtorsk i din bralla
    Lufsan skrev 2011-10-09 18:10:11 följande:
    Precis vad jag oroar mig för... Ingen rolig känsla... 
    nää jag vet.. men du.. tänk positivt. Var är du i cykeln? SKa du testa igen i morgon skriver du... med vilken typ av test?? och egentligen borde du vänta 2 dagar (jaa jag vet,...det är svårt) för HCG-halten fördubblad varannan-var tredje dag och om du har ett så pass tydligt streck nu så borde det bli jättetydligt och omöjligt att missuppfattas om två dagar
  • slemtorsk i din bralla
    Lufsan skrev 2011-10-09 18:23:00 följande:
    Jo tog testet på bilden den 7de. Så det borde ju bli starkt pos nu. Ska ta med testlagrets test, men inte stickorna utan dom där man kan kissa direkt på, men det är ju precis samma sticka inuti. 

    Jag har BIM den 12de, på onsdag alltså.  
    ja det tycker jag... ta ett test i morgon så ska du se att det kommer lysa emot dig
  • slemtorsk i din bralla
    lilaemma skrev 2011-10-09 19:19:37 följande:
    Slemtorsk: Lycka till med uppkörningen! Teoriprovet kommer du klara galant. Jag blir också toknervös när någon ska sitta brevid och bedömma mig. Själv pratade jag hysteriskt hela min andra uppkörning och grät emellanåt... trots detta lyckades jag få godkänt... Det kan hända dig med ;)
    har ju kört upp fyra gånger tidigare... men det blev bara värre o värre för varje gång.. .men helt ärligt så var jag inte mogen eller redo... känner mig säkrare nu och så kör jag automat, och det ÄR enklare....sen får folk säga va fan de vill angående att jag "bara" tar för automat... kommer aldrig köpa nåt annat än automat iaf pga mannen här hemma..

    Teorin känns jävligt darrig tyvärr men den är iaf ganska billig att göra om *S*
  • slemtorsk i din bralla

    Linnsi plus helt klart, svagt men tydligt, grattis själv är jag alltid uppe vid 4.30, testade men inte ens värt att fota, inte ens en skugga som kan misstas för nåt men har ju ngr dagar kvar, bim -6 i dag.

  • slemtorsk i din bralla

    Blygaste. Ser ut som ett typiskt testlagrets med färgrester. Har fått så med flera av de där billiga sorterna, teststrecket är vitt oxå och det betyder ju negativt tyvärr

  • slemtorsk i din bralla

    Envira....varfor ger du upp så tidigt? Har ju följt dig ngr månader nu och du har helt klart hängt upp dig på att alla måste ha massa symtom tre dagar efter äl och alla ska testa positivt. 10 dagar fore bim....det funkar inte så. När jag var gravid förra gången hade jag inte ett endaste symtom på nio månader... De allra flesta testar inte positivt förrän bim eller där efter. Om du inte borjar bli lite mer realistisk kring detta kommer du att stressa sönder dig och det är inget bra utgångsläge för en grav. Se nu till att inte testa nåt mer på ett tag, du mar ju inte bra utav det.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester