• Loouiiisee

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Myzan85 skrev 2012-09-27 15:19:52 följande:

    Okej ingen tvekan längre. Fick mina digitala i dag och detta är vad jag fick!


    Grattis! :)
  • Loouiiisee

    Kan någon kanske hjälp mig? :) 

    Idag är jag på dag 38 utan mens. Har oregelbunden mens, så svårt och veta bim m.m. Gjorde test nu ikväll, kanske skulle väntat till imorgon bitti men det var iallafall negativit. Vad är det här för strul?

    Här är en bild på testet iallafall:
     

      

        

  • Loouiiisee
    Aint Your Fairytale skrev 2012-10-01 20:05:54 följande:

    Hur länge kan dina menscykler vara? Alla får någon gång så att mensen kommer senare eller t.o.m. hoppar över en månad.

    Jag försöker inte få barn, men jag har haft oregelbunden mens i 20 år med 5-7v mellan (ibland även längre), och jag vet hur jobbigt det är när man försöker få barn. Obestämd

    Det är så drygt med oregelbunden mens! Jag har i stort sett alltid haft det. Ibland är den ganska regelbunden. Nu har den krånglat ganska mycket under sommaren.
    Sist var den 27 dagar, gången innan det var den 32 dagar, gången innan det 24 dagar, gången innan det 25 dagar osv. Skriver upp, svårt annars och veta hehe.

    Min mens hoppade över en månad förra året, blir ju sur om den hoppar över en månad nu i år också. Det var inte kul, för då trodde jag verkligen det var något. Hur som helst. Inga symtom eller något, bara massa flytningar (sorry) brukar inte ha så, inte så här mycket iallafall.

    Jag har varit gravid en gång tidigare men gjorde då abort eftersom jag var så ung och då hade jag ju oregelbunden mens med så?      
  • Loouiiisee

    Hej. Jag kom på idag att det var 4 veckor och 2 dagar sen min senaste mens kom. Jag har oregelbunden mens som gör som den vill oftast. Jag vet inte heller när jag har ägglossning heller. Men när kan det vara dags att testa om mensen håller sig borta mer? Någon som vet hur man ska tänka när man oregelbunden mens med testning?

  • Loouiiisee

    Någon som haft som ilningar i ljumskarna och varit gravid? Har aldrig känt så här förr. Känner av det när jag speciellt sätter mig på huk eller böjer/reser på mig fort.

  • Loouiiisee
    Knasten83 skrev 2012-12-15 23:08:30 följande:
    Louise; bara senare i grav..

    Okej! Vad har det berott på? Jag kanske bara sträckt mig eller något. Men känns konstigt.
  • Loouiiisee

    alltså. min senaste mens började 17 jan. ingen mens har dykt upp. har oregelbunden mens så den kommer som den vill men oftast runt 30 dagar... men testade nu i veckan och var negativt som vanligt. men hur stor chans finns det att det kan vara något ändå? eller ska man ge upp och vänta på mensen.

  • Loouiiisee

    Någon som vill köpa 26 st gradivitetstest stickor som är 6 mm breda och 10 st ägglossningstest stickor 4 mm breda ifrån testlgaret? Dom går ut i slutet av 2014 allihopa. Skicka ett meddelande om ni är intresserad. Kan köpas separat eller tillsammans. Onödigt och kasta alla bara sådär!

  • Loouiiisee

    Någon som är intresserad av 10 ägglossnings test (stickor utgår i slutet av 2014) Skicka ett medelande isåfall till mig :)

  • Loouiiisee

    någon som är intresserad av: 10 ägglossningstest! Utgår i slutet av 2014. Brukshandsvisning medföljer. skicka medelande till mig

  • Loouiiisee

    Hur pålitligt är det här testet då? Testade plus för en timme sedan. Jag hade sista mensen 14/2, det jag skrivit upp iallafall. Jag har orgelbunden mens och den gör lite som den vill ibland. Jag testade för 2 veckor sen ungefär men då var det minus men ingen mens har dykt upp än och idag på 1 APRIL plussade jag eller vadå?!?!?!?!


     


     


  • Loouiiisee

    Jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Jag bara gråter och gråter! Igår säger den blivande pappan att han inte vill ha barnet längre. Att han inte är redo! Han har alltså ljugit mig rakt upp i ansikte i två år och sagt att han vill ha barn. Jag plussade ju i tisdags, då var han glad och positiv. Nu känns det som han har slagit mig rakt upp i ansiktet. Jag bara gråter och gråter. Jag vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska vända mig. Han ringde till barnmorska igår och vi fick ju tid på tisdag för samtal och ultraljud.


     


    Nu känner jag mig totalt knockad och bara helt lurad!!!!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester