• ensamärstark

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    mammasusan skrev 2016-05-27 14:02:32 följande:
    Inväntar andra test med posten, från billiga tester den här gången. Tycker det är mest intressant att höra kommentarer kring bilder då många andra som lägger upp får svar att det är plus & det då inte syns något från min mobil eller dator. Medan jag ser på mina bilder både irl, mobil & dator, men ingen ser.

    Är inte nybörjare i området & känner min kropp, testar då kroppen säger gravid, sällan det visat fel. Vid mitt senaste mf blev cb helt blankt inom 1v så de ger inte + bara så där.
    Jag vågar inte lita på CB längre.. Jag fick dessa för ett par dagar sedan. Två dagar i rad.. Men idag kom mensen ändå.. Två dagar för tidigt.. Skittest
  • ensamärstark
    Monsan skrev 2016-05-27 14:18:47 följande:

    Detta test tog jag nyss på bim -4, ÄL +10. .. kan inte riktigt tro att det är sant, men nog fasiken är detta positivt? Någon som varit med om spökstreck på testlagret stickor..


    Åh grattis!!
  • ensamärstark
    Angel in sight skrev 2016-05-27 23:51:38 följande:
    Åh! Jag som verkligen trodde det var positiva tester och att du blivit gravid denna gång. Så tråkigt! Fy för feltester! Kram till dig
    Jag tror ju nästan att det kanske kan vara så att detta är ett tidigt missfall.. Mensen helt annorlunda. Får äta dubbelt med värktabletter men ligger ändå dubbelvikt hemma i smärta. Störtfloder utan dess like.. Skitont i bak mot svanken o runt hela höften eller hur man ska säga. Testerna var enligt mig helt klart positiva.. :/ tack för kramen! Den behövs..
    Men jag kommer ju aldrig få veta om det var ej graviditet eller ej o det spelar ju ingen roll nu.. Bara skaka av mig detta o ge försök nummer 22 en chans..
  • ensamärstark
    Test14 skrev 2016-05-30 21:31:18 följande:

    mammasusan jag ser svagt plus!!

    Finns det någon som kan tyda detta? Bim-3.

    Vore så tacksam om ni kan säga om ni ser något och om era egna erfarenheter av cb plus. Kom upp inom tiden.


    Tyvärr såg mina ut exakt sådär denna månad. Jag fick mens :( var blått o kom inom tidens jättetydliga. Behövde ej lysa eller vinkla alls något, jag var helsäker på att det var äkta pluss. Men tyvärr.

    Hoppas ju självklart ditt är äkta men tyvärr liknar både dina o mammasusans mina test som tyvärr var spök (om det ej var tidigt missfall då vill säga)
  • ensamärstark
    Test14 skrev 2016-06-06 09:45:00 följande:

    Vad ska jag göra? Fortsatt svagt på cb och inga tecken på mens.. Någon som har råkat ut för detta? Tycker att det är lite skillnad från dag till dag??? Det är ju ljus ljus blått och brett. Hört att spök är tunna som ett streck. Någon?? Vore så tacksam


    Vet att jag svarade dig när du la ut de första testen som såg ut såhär. Mina såg likadana ut tyvärr och var spök. Också breda o h ljusblå. Jag tror tyvärr att dina är spök med annars borde du sett en ökning. Prova testa med något annat test?
  • ensamärstark
    U76 skrev 2016-06-22 19:16:30 följande:

    Hej hej, jag har precis gjort ett test 2 dagar innan bm. Köpte från testabilligt och ena strecket är mkt svagare, har det betydelse??


    Är det ett graviditetstest så spelar det ingen roll med styrka, du är gravid
  • ensamärstark

    ÄL +9 idag! Försök nummer 23.. En månad kvar till två års försök.. Hade hoppats på ett midsommar mirakel men ser illa ut både på test o väder :/ ser ni något?

  • ensamärstark
    Crazy catlady skrev 2016-06-24 08:55:05 följande:

    Tyvärr ser jag inget.. ser du själv ? Men lite tidigt än tycker jag..

    Äl+12 idag för mig därimot och jag fick oxå negativt.. hoppades på ett midsommarpluss men inte då.. tror mensen kommer när som känns det som..

    Hoppas du får ditt pluss... håller tummarna..


    Njae, tyckte jag såg en "skugga" först men det är nog mina skadade testögon som försöker se vad jag vill se. Ja det är tidigt ännu. Ville se om det var grönt att ta ett glas vin till maten idag..

    Tack! Jag hoppas du får ditt pluss snart med! Glad midsommar!
  • ensamärstark
    Elizabett skrev 2016-06-24 09:31:42 följande:

    Så ser mitt ut idag, äl+8. Ser en svaaag skugga men har också rätt skadade testögon. :)

    Håller tummar och tår för oss båda!


    Hoppet är det sista som lämnar <3 glad midsommar!
  • ensamärstark

    Äl+10 cb klassiska skugga.. Ser inget på testlagret. Det har nog skitit sig även denna månad för oss verkar det som. Har haft "mensvärk" o hugg ända sen ÄL+7 idag börjar brösten svullna och ömma.. :/

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester