• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Har inte hunnit läsa igenom alla missade inlägg! Stort grattis till alla nya fina plus och till er som fått besök av tanten önskar jag ett stort lycka till nästa gång!

    Storebror: grattis!! Vilket fint +!

    Carmat: vad tråkigt med - men när är BIM? Du testade ju + långt efter bim sist så fortsätter hålla tummarna för dig!

    Här är Äl över, hade positivt Äl-test tis ons så är väl på ca Äl+2-3 bara. Tror det blir ett första test på fredag.. LÅNG tid kvar. Längtar tills ett par ytterligare dagar gått så man kan börja analysera symtom på allvar! Apiforcen hjälpte cykeln att stabiliseras så hoppas det blev ett riktigt guldägg. Har aldrig fått ett starkare Äl-test, teststrecket blev så starkt att det nästan inte fanns någon färg kvar till kontrollstrecket!

  • Skrutt 83

    Helene: fortsätter hoppas!

    Nikas: Håller tummarna stenhårt för ett starkare plus idag!

    Carmat: hoppas så på att det är en liten som gör att du mår som du gör! Håller med om att tiden fram till fredag segar sig och i stort sätt står still. Har BIM nästa ons men hat tänkt tjuvtesta fredag..

  • Skrutt 83

    Blomkruka och deecember: Ser lovande ut!! Smyger in ett grattis!

    Här är det Äl+7 och säker på att det inte tagit denna mån heller.. Bara ömma bröst å lite känningar i magen men inget som skiljer sig mot andra månader. De symtom jag haft när jag varit gravid å bara de månaderna lyser med sin frånvaro så.. Som en sann testoman började jag testandet idag, inte ens en skugga värd att analyseras. Blää orkar inte att det ska bli ett 8:e försök.. :(

  • Skrutt 83

    Hej tjejer,

    Vet att ni efterfrågat tester så här kommer morgonens test på äl+8/BIM-6 Tycker mig kanske se något svagt svagt men det är garanterat inbillning för när det torkade syntes inget.. =( Blää jag hade verkligen hoppats på denna månad.. Men ser ut som vi går emot ett 8 försök.. Fotat med mobilen så inte så bra kvalitet...



    Samma bild ökad kontrast..


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    AnnaSv: Vad är du på för dag? För om det är tidigt så är det ju inget konstigt att testen fortfarande är svaga, hcg ska ju vid en normal graviditet dubblas varannan var tredje dag så du borde se en markant skillnad de närmsta dagarna. Håller tummarna stenhårt!!!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Ingen som vill analysera mina test från morgonen?


    LillaPluppen skrev 2011-11-24 09:51:45 följande:
    konstigt att ni inte kunde se dom i profilen, här kommer bilden iaf!=) jag har stregring 2 dagar och direkt när äl är över så går testen tillbaka till samma nivå som det är på resten av testerna och jag får ömma bröstvårtor. Då vet jag att jag haft ÄL=)


    Får också sådär på billigatesters äl-test, att jag har i stort sätt lika starkt som kontrollstrecket hela tiden och sen blir det jättejättestarkt. På testlagrets däremot får jag knappt synliga för att blir lika starka när det är äl.
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    Skrutt 83 skrev 2011-11-24 09:56:37 följande:
    Den här månaden fick jag nog mitt starkaste äl-test någonsin:

    Glömde bilden Flört:


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    Haggstrom skrev 2011-11-24 10:03:07 följande:
    LYCKA till nu..!!! tänk inte för mycket kör bra och glöm inte att njuta och att ha kul! :D
    Tack så mkt, men detta var förra veckan, så är nu på BIM-6/Äl+8... Hoppas på plus någon av de närmsta dagarna men känner mig tyvärr inte så hoppfull.
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester