• LitetBus

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Carmat, det där är dessvärre inte positivt eftersom strecken inte är lika starka... Vet att vissa säger att äl-test kan ge viss stegring vid mens men har ingen erfarenhet av det själv.

  • LitetBus

    Vad tror ni om detta? Det är RFSU:s test (inte det känsligaste) och jag vet inte när bim är... Tror att det är i dagarna men har ingen koll på när äl inträffade.


  • LitetBus

    Jag hoppar också in här för att se vad ni tror om mitt test?? Jag blev så chockad över detta; det tog mig 2 år att bli gravid med sonen och nu har vi "bara" försökt sedan sommaren (och sambon har varit bortrest under äl några månader)... Plus att jag haft en strulig mens och dessutom på sistone trott att jag inte haft ägglossning, så jag blev otroligt paff när graviditetstestet visade mig det här nyss!

    Är det risk att det är ett spökstreck tror ni?...


  • LitetBus

    Tack snälla ni! Vågar knappt tro det så imorgon är det jag som hänger på låset till Apoteket för att inhandla ett digitalt!

    Jag har haft flera symptom men mycket påminner om sådana jag har innan mens.

  • LitetBus

    Testade med RFSU nu och inte minsta tillstymmelse till streck Hur är det möjligt??? Det som visade positivt var ju inte särskilt svagt, hur kan det visa fel?

  • LitetBus
    Soffiie skrev 2011-12-28 20:52:40 följande:
    litetbus var det rfsu vanliga? röda stickan? för den mäter 50mlu och testlagrets 25mlu
    Ja, det sista testet jag tog som visade negativt var "vanliga" RFSU. Det jag tog först som visade positivt var PregCheck, vet inte vid vilken hcg-halt den mäter men ska googla nu och se om jag får fram det.
  • LitetBus
    Liten Léonie skrev 2011-12-28 21:37:43 följande:
    Litet bus:
    Jag fick mitt första plus på RFSU vanliga först flera dagar efter att mina svaga plus började komma på CB, Apoteket mfl.
    Åh, var det så för dig? Jag hoppas SÅ att det är samma för mig! Vet att min syster hade samma problem, hon testade negativt med RFSU vanliga men positivt med andra (CB tror jag) men jag vågar inte hoppas att det är samma för mig...

    Var ett 2-pack med RFSU vanliga så jag har ett test tills imorgon bitti, men även om det visar negativt så far jag ner på Apoteket när de öppnar och köper ett CB digitalt. Visar det också negativt så får jag nog ge upp den här månaden också...
  • LitetBus
    Soffiie skrev 2011-12-28 21:47:28 följande:
    vad konstigt ändå lilla bus för det var ju rätt starkt med stickan du testa förrut.. hade du druckit mycket innan du tog testet? såg du inte ens en skugga?
    Ja, visst var det det! Och det var väldigt tydligt rosa och dök upp inom angiven tid...
    Jag kissade runt kl 18 och fick då positivt, sedan kissade jag runt kl 20.45 och fick då negativt. Under den perioden hade jag druckit drygt 2 dl...
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester