• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Juliette F: Jobbig sits. Vet hur det är när man blöder och hoppas samtidigt. Hoppas på att du snart får fina starka pluss!

  • lilaemma
    Juliette F skrev 2011-09-20 12:04:47 följande:
    Vill förtydliga lite: det var ett och samma test som det blev svagare plus plus på efterhand, dvs jag har gjort ETT Clearblue, och ska göra fler idag så fort jag köpt fler. Nu går jag till apoteket  :).
    Att det blir svagare efterhand spelar ingen roll. Att göra fler idag kommer inte att kunna säga dig något om hormonnivåerna. Du kan testa igen i morgon bitti och se om det är starkare eller svagare, men det kommer fortfarande inte att vara tillförlitligt. Helst ska du nog vänta minst tre dagar för att se om det stegras eller inte. Men även då skulle det kunna vara bara att sprutans effekt minskar och inte att graviditeten slutat utsöndra hcg. Om en vecka borde det ju kunna börja synas på riktigt, eller? Vet att det är jättejobbigt att vänta. Men jag tror att det vore bättre för dig om du på något sätt kunde låta bli att stressa så att din kropp kan fokusera på graviditeten. Förhoppningsvis är det ju en nidationsblödning du haft... Håller tummarna för dig!
  • lilaemma

    Att testet bleknar ska du absolut strunta i! Bruna spottings kan mycket väl vara nidationsblödning och alltså något bra. Jag skulle också testat varje dag. Håller tummarna för dig!

  • lilaemma

    Lillapluppen: Tycker tyvärr det ser mer ut som att det fastnat lite blått innan själva uppsugningsytan än att det är där det ska vara... Hoppas att jag har fel, för om det sitter rätt så är det ju väldigt lovande...

  • lilaemma
    LillaPluppen skrev 2011-09-20 19:25:49 följande:
    ja det sitter mitt över det horisontella strecket har jag ju redan sagt, det är ju över 1 cm ifrån uppsugningsdelen till "plusset" och den delen ser du ju till vänster på testet som jag klargjorde innan. Är faktiskt inte helt ny på det här med graviditetstest så jag misstar inte färgrester ifrån uppsugningsdelen för ett streck=)
    Tror du missförstod mig. Jag menar den yta som ska färgas blå.
  • lilaemma

    DVS ditt streck sitter i kanten på en vit yta som sedan har lite blått även på andra sidan om sig, men själva strecket är vitt...

  • lilaemma

    Försöker mig på att visa vad jag menar:



    Hoppas att det gör det hela tydligare. Strecket borde vara mellan pilarna och inte bara på dina pluppar. Kanten på själva ytan som ska bli blå gör att lite färg fastnar och det är det strecket som du ser...
  • lilaemma
    lillabambi skrev 2011-09-20 19:45:38 följande:
    Förlåt mitt fel.! men nu fattar jag vad ni menar, tog ut stickan i mitt igår och mitt blåa streck är längre åt höger
    Nu är det jag som inte fattar... är det ett annat test eller samma test? Längre åt höger än vad då? (börjar bli lite trött)
  • lilaemma

    Aha! Det är ju ett gott tecken om strecket faktiskt är blått hela vägen och inte bara i kanten. Håller tummarna för ett plus i morgon!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester