• kasovi

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Gummsan skrev 2014-10-17 22:56:56 följande:
    Mina förra va gröna och stod graviditetskollen på. Dessa va vita med blå text one step tror ja. Kan kolla imon.
    Där har du lot-nummer, alltså tillverkningsdatum! Undrar om vi har samma så kanske mina också är dåliga...
  • kasovi
    Alex92 skrev 2014-10-18 08:08:41 följande:
    Jag har samma datum som du och kan se ett väldigt otydligt litet streck, vid redigering av bilden speciellt. Har bim idag. Tror det är spök, men kommer inte mensen så köper jag annat test i veckan.
    Okej! Jag får väl ta dom testen med en nypa salt då. Har två CB digital som ligger o väntar också, men de sparar jag i så fall till några dagar efter BIM :)
  • kasovi
    Gummsan skrev 2014-10-18 20:12:20 följande:

    Cb från igår. Graviditetskollens gravtest ikväll. Test från tradera i kväll. Graviditetskollens äl test (tror ja) ikväll. phplSDl7b74523.jpg


    Nä, det var inte mycket man såg på graviditetskollen! :P Har ju en del såna nu, så kan väl slösa lite och köpa ett ordentligt om det inte syns nåt!

    Och grattis förresten! Har ju sett hur du kämpat! :)
  • kasovi

    Nu har jag haft ömma bröst sedan 7/10 och har BIM nu på lördag 25/10. Är det någon som haft ömma bröst så länge och INTE varit gravid?

  • kasovi
    AnneliR skrev 2014-10-20 07:07:17 följande:
    Jag har tyvärr ömma bröst från strax efter äl till 1-2 dagar innan mens varje månad, har väldiga pms besvär där jag känner mig mer gravid än när jag faktiskt är det.. Kroppen är bra på lura en :( hoppas du går ditt plus snart! :)
    Det är just det... Jag brukar få ömma bröst innan ÄL och sen håller det sig till några dagar efter... Nu har jag haft ömma bröst sedan 4 dagar innan ÄL och så har det hållit i sig ett bra tag! Det är verkligen inte inbillning heller, då det verkligen gör ont och körtlarna bakom vårtgården är som stora kulor!

    Men vi får se då. Tack så mycket :)
  • kasovi
    Pyret 85 skrev 2014-10-20 07:28:59 följande:
    Jag får också oftast ömma bröst dagen efter ÄL som håller i sig.

    Håller tummarna att det är ett tecken för dig!!
    Tack! Jag hoppas också!

    Jag har ganska små bröst och jag upptäckte precis att dom känns fylligare! Ser dessutom ådror på sidorna som jag aldrig sett tidigare... Blåa dessutom. Annars brukar jag bara se en stor grön på ovansidan :)
  • kasovi
    Semlan79 skrev 2014-10-20 08:36:11 följande:

    Har du väldigt lång lutealfas?


    Den är ju normalt 14 dagar, och du har ju i så fall haft ömma bröst sedan innan ÄL?


    Jag har testat positivt nu, min bröst blev ömma ungefär en vecka efter ÄL.


    Exakt 14 dagar har jag. Men jag får alltid smått ömma bröst några dagar innan ÄL.
  • kasovi
    Semlan79 skrev 2014-10-20 08:39:27 följande:

    Ah, nu såg jag detta också..


    Spännande. När har du tänkt testa? Jag fick positivt på digitalt CB igår på BIM -4 (ÄL+10)


    Haha, och nu såg jag ditt ;) inte lätt det här ibland :P

    BIM på lördag, så tänkte testa då med CB om jag inte får nå streck på gravkollens... Var ju tydligen nåt knas med mitt lotnr så de kan visa svagare än andra tester!
  • kasovi

    Trixad bild... Jag ser ett sjukt svagt streck i verkligheten som var hemskt svårt att få med på bild. Färgat dessutom. Grav.kollens test med LOT-nr 20140920. Ska jag lita på det tycker ni? Tänkte hålla mig ett tag o testa igen senare!

  • kasovi
    Hearts76 skrev 2014-10-21 09:02:21 följande:
    Ser ut som mitt på bim-4 :) Jag är gravid.
    Åh :D

    Jag är just nu på g till min svägerska som har BIM på fredag, alltså dagen innan mig. Vi ska köpa ett varsitt RFSU - testa tidigt! Hon har känt sig illamående och så senaste dagarna, vore så himla sjukt om båda blivit gravida samtidigt!
  • kasovi
    kasovi skrev 2014-10-21 07:26:56 följande:

    Trixad bild... Jag ser ett sjukt svagt streck i verkligheten som var hemskt svårt att få med på bild. Färgat dessutom. Grav.kollens test med LOT-nr 20140920. Ska jag lita på det tycker ni? Tänkte hålla mig ett tag o testa igen senare! phpHA12js86628.jpg


    Efter det här testet har jag precis nu, med eftermiddagsurin, testat med RFSUs vanliga och "testa tidigt"... Vanliga blev blankt och testa tidigt blev lika svagt som morgon-testet med gravkollen.... Får göra nytt imorgon bitti och se om det blir starkare!
  • kasovi
    Karoloina skrev 2014-10-21 17:15:52 följande:

    Såg inget när jag testade imorse men när jag kommer hem nu ser jag att det är ett ganska tydligt streck på stickan. Vågar jag tro på det?


    Det låter ju väldigt lovande, men jag skulle gjort ett nytt! :O
  • kasovi
    Gummsan skrev 2014-10-21 18:54:57 följande:

    Har ett önskemål till er med kassa test från graviditetskollen att maila dom. Tydligen är det bara jag och en till som har gjort det. Dom behöver veta hur många som är missnöjda. Kram på er. (Mina visade svagt medans cb visade starkt)


    Jag ska avvakta, eftersom jag fick ett väldigt svagt streck i morse på BIM -4. Men tack för infon! Skickar resterande om jag inte får nåt starkare streck imorgon :)
  • kasovi

    Fick en bättre bild på gårdagens test... Nu är det visserligen torrt och knappt synligt längre.. Men visst måste det vara ett plus? Ska testa igen på fredag!

  • kasovi
    Hearts76 skrev 2014-10-22 12:27:34 följande:
    Jaa, såklart!! Grattis! :)
    Tack :D

    Jag har fått svaga streck på fler gravkollen och RFSU testa tidigt, men inte vanliga RFSU. Jag tror nog allt att jag är med barn! Dessutom så har jag någon värk där nere som inte alls känns som mensvärk... Det ilar mer på något vis och ibland känns det ända ner i benen. Sen är ju tuttarna ömma fortfarande, så jag är ju egentligen stensäker! Vill bara ha tydliga streck :o

    Men med BIM på lördag så får jag nog allt vänta lite till :)
  • kasovi
    Semlan79 skrev 2014-10-22 13:05:24 följande:
    Ja! Kan du hålla dig ända till fredag? Strong :)
    Hahaha, nej x)

    Jag sitter faktiskt på bussen och redan nu funderar jag på att göra ett test när jag kommer hem. Insåg att jag inte kissat sedan runt kl 17. Imorgon bitti blir det kanske digitalt.... Har två, så känner att jag vågar slösa :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester