• Annanstans

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Test efter att ha druckit fyra stora koppar kaffe. Ena bilden utan redigering, andra dragit ner ljuset. VET att jag är fånig, varför inte bara vänta några dagar liksom, men jag VILL ju så mycket.. som många andra här antar jag. Sambon är måttligt less mina mess haha! RSFU testa ofta använder jag.
  • Annanstans
    Simonan skrev 2020-11-11 12:32:36 följande:

    Jag tycker absolut man ser ett svagt streck! Men testa med morgonurin då vätska från vatten/kaffe m.m späder ut hormonet som mäts :)

    Försök vänta och testa imorgon eller fredag igen kanske?


    Tack för svar <3 ska försöka hålla mig till fredag ^^
  • Annanstans
    Asparaghus skrev 2020-11-11 14:49:59 följande:

    Suck... ger snart upp... försökt skriva hur många ggr som helst men mitt meddelande bara försvinner medan jag skriver. FL-sajten har verkligen haft sitt bästföre-datum... nåja..

    Såg iaf att det inte syntes nåt på bilden efter jag laddat upp den här...

    Men prövar med en annan...

    Annars till användare: ANNANSTANS... Ge inte upp!


    Ska försöka tänka positivt... önskar bara att det fanns typ en lampa på magen som började lysa nä en blev gravid ^^

    Ser då på alla dina, mest på de två längst till höger!! <3
  • Annanstans
    Asparaghus skrev 2020-11-11 14:39:52 följande:

    Ge inte upp!

    För mig visade RFSU väääääldigt svagt positivt för 2 v sedan, men ändå ett synbart streck så som ditt. Tog samtidigt ett CB digital som visade INTE GRAVID.

    Men Babyplans (25 mmol) visade lite starkare positivt. Och då testen hade varit heeeelt negativa dagarna innan så började jag misstänka nåt.

    I förrgår fick jag mitt första test där test-strecket är starkare kontroll-strecket på Babyplan medan RFSU fortfarande är "medelsvagt".

    Så det jag vill ha sagt med detta svammel är.. pröva att testa med ex Apotektes egna om du är otålig... (Inte Clerblue eller RFSU "testa tidigt") allra bäst är Predictor testen.. men kan vara knepiga och få tag i.

    Eller den tråkiga versionen.

    Vänta


    Du sa det själv, den tråkigaste versionen är vänta :D men den mest effektiva såklart. Så länge strecken inte blir svagare är jag hoppfull. Ingen aning om BIM eller när ev ägglossning kan ha varit så mest troligt är det väldigt tidigt. Har haft det väldigt jobbigt när de andra skulle "tillverkas", pga oregelbunden mens och inte ÄL varje månad är det svårt att räkna ut. Men jag önskar så att det ska vara något nu, jag har en ny partner och det blir hans första barn i så fall.

    De där bilderna, var det på dina jättetidiga och svaga test?
  • Annanstans
    ung92 skrev 2020-11-11 17:35:23 följande:

    Ja har en fråga, en lite känslig sådan. Innehåller snusk :'D Jag och mannen hade just sex, och när vi håller på så känns det som att det är så otroligt "mjukt" inuti mig. När han drar ut den så har han jätte mycket mjölkiga vita flytningar på snasen.... Vad fasen är detta? Är man gravid eller har man en könssjukdom?

    Nån med erfarenheter kring flytningar tidigt i graviditeten eller så? Ursäkta snusket


    Vid mina graviditeter har jag haft jättemkt såna där vita flytningar. Tunna, luktar inte men väääldigt rikliga! Framförallt i början.
  • Annanstans
    molekyl skrev 2020-11-12 00:20:21 följande:

    Fyra stora koppar kaffe låter inte som en jättebra idé om du försöker skaffa barn, ärligt talat. 


    ..koffeinfritt. Dra inte förhastade slutsatser.
  • Annanstans

    Hade nästan glömt att det i alla FL's trådar finns de som ger svar på frågor en inte ens har ställt, eller råd en inte har bett om. Med tre kids i bagaget har jag koll på det mesta runtomkring sånt, de var svåra att "få till" men resten lugnt. Hur som,

    nu ikväll var det blankt. Helt vitt och inte en tillstymmelse till streck :( har alltid som högst framåt em av någon konstig anledning så i morgon ska jag dricka minimalt och kolla en till gång. Efter det väntar jag några dygn, men jag är inte hoppfull :/ trots molvärk, kissnödig jämt och lite ömma bröst. Kan ju helt enkelt vara inbillning och en massa spökstreck jag fått tidigare..

  • Annanstans
    Daphodil skrev 2020-11-12 13:46:36 följande:

    Tråden handlar om att tyda graviditetstest, inte kritisera livsstilar.


    Dagsförentredje skrev 2020-11-12 15:14:24 följande:

    Vad var det för onödig kommentar??!!


    Min tanke precis. Tack.

    Hur som, efter att ha räknat om lite och gissat så bör jag vara på bim-5. Inte så konstigt att det är svaga streck isf, om det inte är spök. Tyckte mig se lite på rfsu tidigt idag men vet inte. Svårt att fota också när det är plastruta ovanpå.
  • Annanstans
    Makemyownsunshine skrev 2020-11-12 20:02:51 följande:

    Hur ska jag tolka detta? Spökstreck kanske? Vet inte ens när jag hade ägglossning då min cykel har tappat det totalt.. :(


    Jag ser!! Tror definitivt inte att det är spök <3
  • Annanstans
    Nykär15 skrev 2020-11-12 21:58:15 följande:

    Tips, de går rätt enkelt bryta upp o då ser man lättare :)


    Detta får jag... som sagt, senast bim -5. Mest troligt tidigare..

  • Annanstans


    Testade positivt på julaftons morgon (se tidigare inlägg där jag frågade om cb spöstreck) .. men! Den 16/11 fick jag ett väldigt tidigt missfall. Testades på gyn den 3/12, klart negativt. Bilden i detta inlägg är från den 14/12, jag tyckte då att jag såg ett svagt streck men vad säger ni? Borde jag räkna från "senaste mens", dvs MF, när jag räknar ut BF?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester