• fashionista

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-11 13:40:37 följande:
    okej.. spännande,,, jag såg inget inte ens när jag kopierade bilden och förstorade upp den och mixtrade med den för skärpans skull.. men oavsett vilket så är det inte ett tydligt plus....för då skulle inte flera av oss INTE se när några ser och ett så osäkert test skulle iaf inte jag lita på

    Tack för lånet av dina ögon. Men jag lyssnar nog hellre på någon som är utbildad sjuksköterska :)
  • fashionista
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-11 13:44:47 följande:
    varsågod... glömde att mina åsikter inte är uppskattade av dig. Jag ser fortfarande inget plus och sjuksköterska eller ej, det handlar ju inte om utbildning när man ska läsa av ett test eller hur?? så avancerade är dem ju inte.

    lycka till

    Jaaa, vad ska man säga? :)

    Tack!
  • fashionista
    Stella 78 skrev 2011-10-11 14:05:03 följande:
    Ursäkta, har hållt mig borta från att kommentera ert tjafs under gångna månaden. Men fattar ärligt talat inte vad du stör dig på? Kan inte se något som helst omoget eller provocerande i slemtorsks kommentarer. Hon dessutom försvarar dig för att du bryter upp tester som andra undrar över varför du gör!? OM du bara vill ha svar från folk som tror sig se något på dina test så kan du väl skriva ut det så behöver alla andra inte bemöda sig att ens svara? 

    Sorry! OT nu!

    Tillbaka till testen nu! Fram med mer bilder! Har ju själv abstinens och väntar otåligt på ÄL så jag sen kan börja testa och analysera mina egna test igen! 

    Haha så roligt att alla försvarar slemtorsk men nu ska jag lämna denna tråd och låta er analysera test hit och dit. Lycka till!
  • fashionista
    Stella 78 skrev 2011-10-11 14:14:44 följande:
    Sorry! Inte meningen att köra bort dig, men detta är ju faktiskt en tråd där det ska analyseras och spekuleras....

    Lugnt! Jag kan ju meddela att den där slemtorsk sitter och skickar privata otrevliga mail till mig i inbox för att ni andra inte ska se. Men jag önskar er all lycka till o hoppas ni får plus snart! :)
  • fashionista
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-11 14:20:54 följande:
    jag kan publicera dem här så ser dem dina fina svar

    Men haha!  Ja gör det så visar du din mognad Lämna mig bara ifred nu, tack! Visa att du är 40 och 15 ;)
  • fashionista
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-11 14:24:05 följande:
    Detta var vad jag skrev (ni får gärna kommentera om det är så jäkla otrevligt- håll då i huvudet att jag blev anklagad för att vara både det ena och det andra förra månaden också...)

    --- slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-11 14:03:35 följande: ---
    men kära lilla du vad är ditt problem.. jag har aldrig någonsin sagt att jag är mognare än du, men ditt senaste inlägg bevisar ju det rätt så bra.

    jag har heller aldrig överbevisat mina tester, jag har tester kvar från förra cykeln som var positiva.. om du läser mina inlägg kring mina tester så ser du klart och tydligt att jag ser det som en kul grej och INTE försöker framkalla några plus som inte finns där- mina chanser för att bli gravid på naturlig väg är dessutom ganska små med tanke på min mans handikapp så OM ett plus skulle ploppa upp nu skulle det vara ganska otroligt.

    Om du har problem med mig så får du skriva ut tydligt att jag inte får svara på dina inlägg, det var ju inte bara jag som sa att inget syntes eller hur?? Men du väljer att hoppa på mig...

    Tagga ner nu för guds skull och var beredd på att alla inte alltid håller med dig. Du är otrevlig, barnslig och framställer dig själv som ganska löjlig i en tråd där de allra flesta kommit varandra ganska nära. Du får gärna posta dina tester men var beredd på att folk svarar och att det inte allitd blir vad du vill, att man sen hänger fast och envist hävdar att det ÄR plus när flera säger att de inte ser det så framstår man som ganska desperat.. jag hoppas du får ditt plus snart så är det klart för din del. Vi har en tråd med go och härlig stämning.

    --------------------------------

    Nu säger jag som förra månaden.. IGEN.. ta detta via min inbox, jag svarar alla utom missmode från och med nu.

    Ska du inte ta och posta ditt senaste svar? Det slog ju detta med hästlängder. Men nu visade du verkligen din mognad genom att lägga upp privata inlägg i en testtråd, jag kan inte annat än skratta. Over and out!
  • fashionista

    Jag tror inte de där är spök lilaemma. Ser rött ut i mobilen!

    Vindruvan; ser onekligen positivt ut men vad har du gjort med testet? Massakerat det? ;)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester