Inlägg från: Dettaärbörjan |Visa alla inlägg
  • Dettaärbörjan

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Men de syns iaf ändå :)


    josefinost skrev 2014-10-09 09:40:40 följande:

    Usch nu blev jag lite lessen. Kunde inte hålla mig från att göra ett till test och det visade nästan ingentin. Nä nu är det sluttestat på ett par dagar..


  • Dettaärbörjan
    josefinost skrev 2014-10-09 10:36:02 följande:
    Nä inget direkt, brukar inte känna av mensen förens dagen den kommer. Nu har jag väl känt lite stikninga i magen och lite ömma bröst. Men jag inbillar mig nog bara. När jag fick reda på att jag väntade min son hade jag inga symtom alls på något sätt, blev så paff för det var första månaden jag verkligen inte trodde jag var med barn..

    Har du några symtom?

    Fy för kompisar, påstår att det är fel på alla mina tester så där rök allt mitt hopp..
    Oj de va ju inte snällt av dina kompisar?

    Ja har inte berättat för mina, får ja plus är det en vän som får veta (ifall det blir mf o ja behöver mer stöd o nån o älta hos än bara min sambo) men annars är detta bara min och sambons ensak fram till efter v 12.. Kanske du skulle sålla lite och bara söka stöd och berätta för dem/den som ger dig det? De är stort att skaffa barn, o jobbigt o påfrestande när man hoppas hela tiden..

    Ja har ömma bröstvårtor fortfarande (brukar försvinna nån dag innan mens efter äl), kissar alldeles för ofta för att normalt enligt mig, svårt att somna på kvällen, men annars inte något särskilt.. Mitt största tecken är bröstvårtorna för de brukar inte ömma såhär länge och såklart att mensen lyser med sin frånvaro..

    Ja trodde inte ja eventuellt kunde va gravid denna månaden för ja har inte känt någonting, de är bara att mensen är sen o brösten ömmar som fick mig att hoppas, kissandet började igår så kan ju vara psykologiskt för att de va BIM igår..
  • Dettaärbörjan

    Vet att jag testar för tidigt, men är där något? Ja hoppas så innerligt för vi fick tidigt missfall ( 2 dagar efter BIM, fick positivt tidigare) och nu hoppas jag såklart att kroppens "gravidinställd" o att de tar sig vid detta försöket :)

  • Dettaärbörjan
    Pco_1_2 skrev 2014-12-19 14:08:01 följande:

    Hej tjejer!

    Är det vanligt att test som "torkat" blir helt fel? Detta är ett som är trixat inom tiden och det andra är efter 10 min.

    BIM-5/6 ca phpvAcxq508889.jpg


    Ja tycker de ser ut som ett tydligt positivt test, ser de utan problem :)
  • Dettaärbörjan
    Dettaärbörjan skrev 2014-12-19 14:06:59 följande:

    Vet att jag testar för tidigt, men är där något? Ja hoppas så innerligt för vi fick tidigt missfall ( 2 dagar efter BIM, fick positivt tidigare) och nu hoppas jag såklart att kroppens "gravidinställd" o att de tar sig vid detta försöket :) php32jAdo16685.jpg


    Ingen? :(
  • Dettaärbörjan
    whataboutmydreams skrev 2014-12-19 20:39:10 följande:
    ser något :)
    Allvar? Ja trodde ja inbillade mig.. Kan va spök såklart.. Är alldeles för många dagar kvar till BIM men ja kunde inte hålla mig.. Hoppas ni ha rätt, ja ska ta igen imorgon så kanske :)

    Tänk vad lite hopp från främlingars ögon kan göra när man känner sig så otroligt liten o väntans värld!
  • Dettaärbörjan
    Teakfreak skrev 2014-12-20 12:23:08 följande:

    Hej!
    Behöver några fler ögon här... Någon som ser något? Tycker mig ana något svagt, men det är antagligen bara spök. Bilden är tagen 5-10 minuter efter.
    Tack på förhand!


    Ja ser :) hur tidigt testar du?
  • Dettaärbörjan

    Visst fasen e de tydligare idag än igår? Se tidigare för bild från igår.. Men nu är där en skugga tycker jag.. OBS är fortfarande 5 dagar t BIM så är tidigt men misstänker äl nån dag tidigare än vanligt..

  • Dettaärbörjan
    Mamma till 5 underbara barn skrev 2014-12-20 12:31:28 följande:
    Eller är de andra sträcket från höger de smala tydliga ? Isåfall ser jag
    Ja precis de är en smal skugga i verkligheten ser ja att skuggan är ett streck men ena änden är de enda som syns på kortet tydligt..

    Menar vi samma då så att ja inte ser i syne?
  • Dettaärbörjan
    Cherrybaby skrev 2014-12-21 00:46:30 följande:

    Lägger upp hur bilden såg ut innan jag trixade lite med den :) phpHyrX0E37613.jpg


    Ja ser även på de otrixade..

    Ser du på mitt?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester