• Isolines

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Nixe skrev 2021-10-19 09:44:16 följande:

    Det har bleknat nu så här 1,5 h efter så nu syns knappt ngt alls. Oh well.


    Lurigt. Såg ändå tydligt ut på bilderna du la upp och känns som "rätt" styrka för att vara 10-12 dagar efter äl. Håller tummarna för att det ökar. Ska du testa igen?
  • Isolines
    Granit91 skrev 2021-10-20 08:37:37 följande:

    Spök va?


    Ser ingenting på detta.
  • Isolines
    Emmsaan skrev 2021-10-21 17:11:53 följande:

    Vad tror ni?????


    Plus :)
  • Isolines

    Kom inom tiden. Vad tror ni, plus eller spök? Typ 8 dagar efter ägglossning.

  • Isolines

    Undrar om någon varit med om detta. Fick svagt plus på cb och rfsu igår på äl+8. Tog ett rfsu igen idag på morgonen (den röda testa ofta stickan) och får ett helt blankt test. Tänker då att jag kanske råkat ut för kemisk graviditet, men tar ändå en sticka till ur samma förpackning i samma urin - och den blir positiv? Rosa streck, synligt i alla ljus och starkare än gårdagens. Jäkligt märkligt, kan det bero på att hcg ligger precis i den nivån där testet "ska" känna av och att den ena stickan var något känsligare?

  • Isolines
    Närsomhelstnu skrev 2021-10-25 10:45:08 följande:

    Hej igen..... fick missfall och är nu på första försöker efter missfallet.... Någon som kan se något? (har fått negativt emellan)


    Ser något svaaagt, sen vet man ju att kvalitén när man laddar upp här blir sådär - syns det svagt irl?
  • Isolines
    Närsomhelstnu skrev 2021-10-25 10:43:38 följande:

    Svårt att säga, kan ju varit fel på det blanka testet eller så är det som du säger. Jag tog två test idag med som inte blev riktigt lika starka, trots tagna i samma urin.


    Kände ju tyvärr att jag tappade hoppet lite och att det säkert är ett kemiskt, hade önskat att man bara kunde få en stark ökning och slappna av lite. Hade ett tidigt mf förra månaden och hade varit så jäkla tråkigt om det inte ökar nu.
  • Isolines
    svansmamman skrev 2021-10-25 12:56:40 följande:

    Men på äl+9 är det kanske fortfarande några dagar kvar till BIM? I sådana fall är det ju inte konstigt att testen inte visar positivt även om du skulle vara gravid. Det kan säkert vara något galet med testen alternativt, precis som du är inne på, att du ligger så nära test-gränsen att det därför blir olika. Testerna är säkert inte så exakt lika och det räcker ju med en liten diff för att göra skillnad mellan positivt resultat och inte vid så tidigt testande. 


    Har bim imorgon, har endast 9 dagar mellan ägglossning och mens. Ja jag får avvakta någon dag och se hur det utvecklar sig. Tack för svar!
  • Isolines


    Nån som fått såhär efter utgången tid på cb? Kollade på testet efter tre min imorse och då såg jag inget. Låg kvar på handfatet när jag kom hem nu och då ser det ut såhär. Känns sjukt om det blir så starkt och är ett spök eller?!? Fick också svagt plus nu på predictor early precis så HOPPAS det ökar nu, livrädd för kemisk graviditet då jag hade en förra månaden. Äl +10 idag.
  • Isolines
    Närsomhelstnu skrev 2021-10-27 09:31:11 följande:

    Någon som kan se något på mitt? Man vill ju så gärna höra om nån annan ser det svaga jag ser hehe.


    Ser svagt, hoppas det ökar!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester