Inlägg från: slemtorsk i din bralla |Visa alla inlägg
  • slemtorsk i din bralla

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    adnils skrev 2012-11-30 15:53:45 följande:
    Måste bara skriva och berätta om det som jag är mitt inne i nu, om någon varit i samma situation.
    Mendez kom inte, tog gravtest som visa positivt. Fick blodflytningar i 10 dagar, kontaktade kvinnoklinik och fick en tid. Blödde rikligt under 2 dagar. Bombsäker på missfall. Träffa läkare, gjorde vul och såg ingenting. Tog en massa blodprov bla hcg. Ringde dagen efter och sa att det var lågt (har för mig att det var 70) men att dom ville ta ett till efter 48 h för att se att set gått ner. Tog provet o läkaren ringde dagen efter o sa att provet dubblats (!!!!) så nu ska jag in på måndag för nytt vul.

    Antingen är det en vanlig graviditet eller utomkveds. Men jag har inte ont alls.

    Vad tror ni? Någon som varit med om samma?

    Tog ett gravtest igår för skojs skull och set var mycket starkare än när jag tog för en vecka sen.
    japp var med om ungefär samma... testade positivt efter en IVF-behandling, i vecka 4+6 så började jag blöda, åkte in och det var för tidigt för att se något, fick ta hcg-tester med några dygns mellanrum och de visade på normal stegring. Jag fortsatte dock att blöda tills vecka 8-9 någon gång men i vecka 6 gjordes ett återbesök som visade ett pickande hjärta, och i vecka 8 var jag på IVF-kliniken och då såg man tydligt den lilla grodden. Jag är i vecka 35 nu
  • slemtorsk i din bralla
    telgebo skrev 2012-12-04 12:13:15 följande:
    Förbryllad och jag VET att jag är ute i för god tid men får man verkligen en röd prick precis i nederkant på stickan där strecket ska vara om det är helt neg? Strecket kan anas men går inte att fånga på foto än.

    Ingen som har ett test från bäst på test som var svagt svagt och sedan blev pos som ni vill visa?

    Längtan ja vi får hålla tummarna för varandra. Min temp tog ett skutt ner idag 8 dagar efter äl möjlig implant dipp kanske. Passar bra i tid annars så why not. Sedan så dropp av nåt från ena bröstet aldrig hänt förr under lutealfasen.
    de där röda prickarna dyker upp då o då på testerna, de betyder INGET tyvärr....

    det enda de rimligtvis betyder är att testet är deffekt

    jag hade bäst på test som började som extremt svagt och sen blev positiva, finns längre bak i tråden och i mitt galleri skulle jag tro, men jag testade ju positivt i maj och jag tror inte du kommer åt mitt galleri så du får leta här isf.

    Men var inte du gravid typ nyss???
  • slemtorsk i din bralla
    Bebbe3 skrev 2012-12-04 15:14:49 följande:
    Får man fråga vad som hänt? Har inte hängt med ett skvatt..
    det enda jag kan säga är bläddra bakåt i tråden. Det är bara onödigt att köra en re-run på all skit som florerat i tråden. Det värsta skedde inte ens i tråden utan i inboxar och resulterade i väl avvägda avstägningar.

    Man kan se en persons inlägg genom att klicka på "visa endast" vet att det är knepigt på Iphone men på android-lurar och datorer funkar det utmärkt så kan man se iaf en bråkdel av vad som tidigare pågått
  • slemtorsk i din bralla
    Sötnöten skrev 2012-12-04 15:50:00 följande:

    Ja, jag håller mig ju mycket i bakgrunden, men jag minns vilket liv det var.. Så man nästan mådde fysiskt illa! 
    ja jag tycker du är på tok för mycket i bakgrunden, vi är ju praktiskt taget grannar ju *ASG*
  • slemtorsk i din bralla
    Sötnöten skrev 2012-12-04 16:43:27 följande:
    Slemmis, haha, jo sant.. Men jag har ju inga test å lägga ut, å så ser jag sällan på alla test utom de som e +bim! Å så har jag lite dåligt med tid.. Läser mkt i förbifarten.. Men du vet, man har ju ibland en bild i huvudet på hur en person kan se ut.. Å ibland när jag e på Ica el dyl, så tänker jag "undrar om det där e Slemmis?!" Haha!
    haha... jag är ytterst sällan i A-sås numera... och ÄR jag där så är det högst troligt en lördag på Maxi eller möjligen torsdag då jag varit hos min BM.

    Just nu är jag svår att missa haha.. stor som ett huuuus.
  • slemtorsk i din bralla
    Sötnöten skrev 2012-12-04 16:51:24 följande:
    Men jag handlar mer på Ica i vga! E du aldrig där? Jag bor ju där nu.. Hmm.. Stor huuus, ännu ett kännetecken!
    jaaa ica vårgårda händer ju att jag är i, men inte särskilt ofta.. kanske ska dit i kväll faktiskt haha...

    SÅ du bor i byn nu... fick för mig att du bodde i a-sås. Stor var jag ju INNAN jag blev gravid och har inte blivit mindre hahaha...fan nu blir jag ju nyfiken ju, fast jag känner ju ingen direkt i byn iaf- blir ju så när man dels inte är infödd och dels bor ute i bushen
  • slemtorsk i din bralla
    Sötnöten skrev 2012-12-04 16:59:33 följande:
    Hihi, ja vem vet.. Jag kanske hojtar på dig en dag.. Sen antar jag att kan kan kolla efter någon med en bebis!
    Jo vi köpte hus här.. "Lite" billigare än asås. Jag e heller inte infödd här, inte heller min man. Men prenumererar man på lokaltidningen kanske man "kommer in" lite, tänkte vi! Hur konstigt det än låter så trivs vi i byhålan!
    jo jag är ju uppväxt i en annan byhåla (Tibro av alla ställen) och lovade mig själv att aldrig flytta till en håla igen... meeeen V-gda är faktiskt väldigt trivsamt. Gillar folket här och upplever en värme som jag inte känt i andra små hålor. Älskar gubbarna som sitter vid förbutiken på ICA eller de som sitter nere på kondiset nere vid bokhandeln...roligt att lyssna in på deras diskussioner och de är alltid trevliga.

    Jag har ju inget körkort så jag tar mig sällan ner på byn, bussen går ju typ 3 ggr om dagen och nu är det extra mäckigt för vägen är avstängd så bussen kan inte gå sin vanliga rutt plus att hunden inte går att lämna ensam, och svår att ta med (går inte att binda utanför butiker för hon är så glad o hoppig att folk blir rädda för henne, hon är ju STOOOR) men ÄR hon med så syns vi, en stor leonberger- inte helt vanlig ras...nu får vi nog fortsätta i inboxen snart så folk inte blir arga för att vi blir OT:..hehe
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester