Inlägg från: slemtorsk i din bralla |Visa alla inlägg
  • slemtorsk i din bralla

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Längtan.. sorry... har postat magbilder i andra trådar men faktiskt undvikit här eftersom det är så många som kämpar på, vill inte att det ska sticka i ögonen men eftersom du tjatar så, så ska du få se....



    vecka 30 är denna tagen...


    och denna är tagen v 34+6, väldigt dålig kvalitet jag vet men det får duga...kolla in de läckra pyamasbrallorna

    bjuder på en bild till... lillbusans "åka-hem-kläder" som hon ska ha på väg hem från sjukhuset

  • slemtorsk i din bralla
    TiAmo skrev 2012-12-05 13:54:44 följande:
    vilken fin mage du har!!
    fin? njaaa *S* stor är den iaf och ändå är den vääääldigt mycket mindre än med sonen och sitter lägre. Med sonen så här dags så var jag fyrkantig som svampbob... bröstenlåg liksom på magen och man såg inte någon skillnad mellan dem. Är bara denna tös större än sin storebror vid födseln är jag nöjd, han var undernärd pga jag var sjuk den sista halvan så jag hoppas på en liten tjockis som har lite att ta av.
    Anceka m D skrev 2012-12-05 13:49:08 följande:
    Hon kommer vara superfin i den söta klänningen!

    ja den klänningen älskar jag.. men jag är lite kär i stickade plagg rent allmänt, äger väl en 4-5 stickade klänningar själv och massor av koftor. Min man skojar om att jag kommer att "koftifiera" tösen haha...Den fanns i blått och grönt också på LIndex och en liknande i vitt på Kapp Ahl och risken är väl att det kommer köpas flera
  • slemtorsk i din bralla
    Sötnöten skrev 2012-12-05 14:09:13 följande:
    Slemmis, så fasligt stor va du ju inte! Jag har ju ställt in ögonen (på Ica) på en bra mycket större än dig!
    haha... det är väl en definitionsfråga...

    Du har ju smittat mig.. i går kväll när jag var på ica gick jag omkring och letade efter en sötnöt haha
  • slemtorsk i din bralla
    TiAmo skrev 2012-12-05 15:00:03 följande:
    Kanske det stämmer att man har lägre mage om man väntar en tjej
    nej.. den har varit högre men sjunkit rejält sista två veckorna... barnmorskan tror att hon kommer att komma betydligt tidigare än 9 januari så det kanske det blir så då.. gärna för mig men hon får gärna stanna 37 fulla veckor iaf.
  • slemtorsk i din bralla
    Knasten83 skrev 2012-12-05 15:12:50 följande:
    Ni som tagit ovitelle, har ni fått pos gravtest ett tag efter? När är det som säkrast att testa, hört 10 dar efter?
    japp.. det KAN ta upp till 12 dagar innan det gått ur systemet så att säga. Min läkare ansåg att jag testade åt helvete för tidigt.. men med glimten i ögat sa han att det kan vara bra- om man är testoman- att testa "för tidigt" så att man garanterat får ett negativt resultat.. har man en gång fått negativt så är man ju säker på att den gått ur systemet så att säga.

    jag fick negativt 5 respektive 7 dagar efter sprutan men ovitelle
  • slemtorsk i din bralla
    Längtan efter ett syskon skrev 2012-12-05 15:54:29 följande:
    Jag bor nära uddevalla :) det har nog kommit några dm idag :) plogbilarna kör för fullt här på bygda
    ÅHhhhh finally, jo jag kan förstå det och jag hoppas att ingen tar illa vid sig pga min önskan men jag har följt slemmis ett bra tag :)

    åhhh vilken mage :) och jätte jätte söta kläder. hur går det för mannen? är han förväntansfull? åhh nu är det inte långt kvar. fan vad tiden går. känns som att det inte var så längesedan du plussade :)

     
    Åt helsikke. asså här händer inte ett jota.

    det enda som är är att mensen börjar finally att repa sig dvs komma regelbundet och nu det sista har jag böjat blöda runt äl, lite lättare att hålla koll på äl så sätt hahaha.

    jag är på äl+9 och kommer testa ikväll ev. så håll tummarna för mig   
    jo mannen har tagit in det.. han är väldigt go mot magen och klappar den ofta.. Han har erkänt att första halvan av graviditeten var fruktansvärd för honom... han var orolig och rädd hela tiden men ville inte visa något för mig eftersom han kände att han var tvungen att vara stark ÅT mig... så typiskt honom att bära hela världen på sina axlar... jag sa i går att jag kände mig fruktansvärt ensam och rädd med min oro eftersom han verkade så nonchalant och ointresserad- så det var ju en miss i kommunikationen oss emellan. Nu är det väl inte så troligt att det blir fler barn.. men OM det blir det så vet vi vad vi ska bli bättre på iaf

    Mannen känner som du.. att det inte var länge sen alls jag plussade... jag tycker tiden kryyyyyyyyyper fram men varje kväll när vi går o lägger oss så talar jag om hur många dagar det är till BF och han svarar med "swisch vad fort det går". haha Han har börjat komma in i "blivande pappa-rollen" så fort jag grimaserar för en sammandragning eller mår lite kasst så kommer frågan "Hur är det? Ska vi åka in?" ha ha
  • slemtorsk i din bralla
    Gummsan skrev 2012-12-05 17:03:06 följande:
    Hittade en egen dator tillslut... Kolla detta vid genomlysning............... 

     


    Slemmis:Du åker inte runt i Annelund nått? Vore skoj om du ville fika någon dag.

     
    nää praktiken är ju slut nu. Hade praktik till 8 juni...tack o lov *S* lång historia som tyvärr till stor del är sekretessbelagd haha men handledaren o jag hade lite olika syn på arbetsmetoder kan vi väl säga.

    Sitter mest hemma o häckar nu, har ju inget körkort och svårt att ta mig någonstans.... förresten... ditt test.. det ser ju för tusan rosa ut?!?!?!
  • slemtorsk i din bralla
    Gummsan skrev 2012-12-05 17:15:03 följande:
    Verkar va nått skumt med dessa test... vet ej... Åh trist :-P Bra att du säger ifrån, antar att hon jobbade på ett illa sätt :-P
    svårt för mig att säga om hon jobbade dåligt... jag har ju inte samtalsterapeut-utbildning som ju eg krävs för att göra vad hon gjorde.. jag tyckte hon blev för personlig, både mot mig och mot klienter. Hon anmärkte på hur jag är som person istället för att lyfta vad jag de facto gjorde som yrkesperson... jag fick varken ris eller ros på mitt arbete utan enbart hur jag fungerade som "Privat" på raster o dylikt. Sen beklagade hon sig över att jag "gled i från henne" när jag sökte mig till andra på kontoret. Jag ville ju lära mig hela fältet och den chansen finns ju när man är på ett litet kontor, övriga i personalen var duktiga på feedback, sa till när jag gjorde fel och rättade mig och berömde när jag gjorde rätt men med henne var det liksom bara.........svårt att säga. Det var jobbigt när vi jobbade med en specifik klient som jag blev väldigt knuten till och jag kände att hon agerade över hvuudet på h*n men det gick liksom inte att säga...vet dock att jag inte är den enda som känt så och det är ju bra mitt i allt *S*

    Förhoppningsvis finns möjlighet att komma dit o jobba lite till nästa sommar, dock inte med just DE arbetsuppgifterna.

    ***************
    Åter till ämnet.. men du har fortfarande inte fått mens sen förlossningen?? Har du testat något annat test, annat märke?
  • slemtorsk i din bralla
    Knasten83 skrev 2012-12-07 06:52:03 följande:
    Kan Hcg efter ovitrelle visa mer med morgonurin?
    det beror ju på.. morgonurinen är ju oftast mer koncentrerad..

    Hur många dagar sen är det nu som du tog dosen?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester