Forum Graviditetstest - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

  Tis 20 sep 2011 11:04 Läst 18587383 gånger Totalt 217848 svar
  Visar endast inlägg av Skrutt 83 - Visa alla inlägg
 • Tis 20 sep 2011 11:04 #287
  IsaDora1 skrev 2011-09-20 10:21:12 följande:

  Jag har BIM imorgon!

  Kunde inte hålla mig och testade först med två ägglossningstest för att se om det kunde ge utslag (dock ej något att lita på). Strecken kom upp DIREKT!!!

  Därefter tog jag ett clearblue test och det visade super super JÄTTE SUPER SVAGT + !! Jag vet inte vad jag ska tro, ÄR JAG GRAVID???

  Det syns skit dåligt på denna bilden så jag förbättrade lite så ni kan se, titta på bild 3 så ser ni nog.



  Super svagt, men jag ser något gör ni? Det var lite svårt att fånga på bild!


  Jag ju trots allt inte BIM förens imorgon. Men jag har fruktansvärt ont i mina bröst så det inte går att röra dom. Mina ögon är super glansiga fortfarande och jag är lite förkyld. Svullen mage har jag också, fick en blödning igår, super liten men det försvann igen. Äter jag inte när jag är hungrig (speciellt morgon) kan jag må lite lite illa. Sen är jag TRÖTT HELA TIDEN!!


  Ser tyvärr ingenting.. Får också alltid halvstarka streck på äl-testen. När jag varit gravid har strecken varit lika starka som kontrollstrecket. Håller dock tummarna att du får plus ändå, det låter som lovade symtom!
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Tis 20 sep 2011 11:08 #288

   


  lillabambi skrev 2011-09-20 10:41:50 följande:
  Vet inte om det syns nått i huvudtaget på bilden men i verkligheten syns det något jäääätte svagt men det syns :) 


  Jag ser absolut! Gjorde om din bild och ökade kontrasterna (hoppas det är ok) och då är ingen tvekan om att något är där! Men cb har ju haft en del problem så skulle inte våga lita på dem förens det inte är en tvekan. När är bim? Men ser helt klart lovande ut, ser blått ut, kanske lite smalt dock..

  Här är ditt test med ökade kontrasten:

  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Tis 20 sep 2011 11:20 #290
  freyah skrev 2011-09-20 11:14:49 följande:
  Lägger till den här som favorit! 
  Stort grattis till er som plussat! :)
  Har lite funderingar kring detta test (testlagret) jag tog i morse. Kan det bli ett så här ljust streck, eller är det ett s.k "spökstreck"?  Är det någon som fått något liknande- och det har varit ett plus?


  Har själv fått så på ett par test men efter att tiden har gått ut. Jag har inte varit gravid då, men har läst om ett par som fått så innan de plussat.. När kom strecket upp? Tycker det är så konstigt att det blir sådär, verkar vara en del problem med testlagret till och från.. När  har du bim? Håller tummarna att det snart blir ett tydligt plus!
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Tis 20 sep 2011 11:27 #292
  lillabambi skrev 2011-09-20 11:25:36 följande:
  super tack att du fixade det, jag lyckades inte få till det, grejen är att det är ett av apotekets egna tester, jag tyckte jag skymtade något så tog ut själva stickan ur "behållaren" för att kunna se bättre. 
  jag har haft en blödning mellan den 13-19 några droppar varje dag har bm den 19 :) igår alltså :) 
  Låter ju väldigt lovande :) Tog du testet imorse? Håller tummarna att det är starkare om någon dag!!
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Tis 20 sep 2011 13:00 #307
  lillabambi skrev 2011-09-20 12:47:00 följande:
  ska våga mig på cbtest  idag ska köpa ett digitalt och ett vanligt! :)
  Håller tummarna!! Lova att uppdatera när du testat!
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Ons 21 sep 2011 10:16 #372
  slemtorsk i din bralla skrev 2011-09-21 07:50:03 följande:
  oj vad ni var aktiva runt ett o samma test i går ha ha... jag ger mig inte ens in i det.. är heeeeelt slut så jag litar inte på mina ögon just nu.

  Däckade vid 19.20 i går i stort sett.. drog mig ut för att "nattkissa" hunden..stackars tös som fått hålla sig så många timmar, det var bråttom ut i morse vid 4.30 ( ja man går upp så tidigt när man bor på landet och har en dryg timma in till jobb och skola)...

  Ingen mens här... ????? Testade ju negativt med digitalt test i går, tänkte att de är väl känsliga nog att känna av något på bim liksom... men negativt och ingen mens.. haft spottings i förrgår (väääldigt svagt vid två tillfällen) och en gång i går......Det har jag ju aldrig så jag fattar inte varför nu..

  BIM måndag el tisdag..så jag ligger alltså PLUS nu- fast hade jag inte dubbelkollat och räknat om hade jag ju trott att BIM var i dag..Mannen börjar tycka att vi ska testa, han vet ju inte om alla mina tjuvtestningar.
  Mår lite illa fram tills jag äter nåt.. men sen kommer känslan tillbaka, är helt övertygad (hmm försöker iaf) att jag är på väg att bli magsjuk....................
  Slemtorsk, jag tror att digitala även om det mäter på samma nivå blir okänsligare pga att de inte finns något utrymme för tolkning.. En sticka med känslighet på 25 kan säkerligen visa mkt tidigare än vid 25 men då svagt svagt.. Vet det med säkerhet då en vän tog blodprov för hcg och när hon hade ganska lågt i blodet kommer ej ihåg exakt hur mkt det var men det var en bra bit under 25 och hon fick då svagt men synligt på testlagret. Vid 25 är det nog klart och tydligt streck. Men eftersom denna tolkning inte finns med det digitala så visar det nog senare fast det mäter samma nivå.

  När jag plussade nu sist så fick jag jättejätte svagt på testlagrets sticka på morgonen, tog då ett digitalt som visade EJ GRAVID. På em tog jag ett nytt från testlagret som visade mkt starkare och fick då även GRAVID 1-2 på digitala. Så för mig gick det från neg till pos på en dag. Så fortsätter hoppas för dig!! Dina symtom låter lovande!
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Ons 21 sep 2011 10:17 #373
  fashionista skrev 2011-09-21 09:09:43 följande:
  Uppdaterar med dagens morgontest!


  Grattis!! Ser absolut ett extra streck. Hur är du från ÄL/BIM? Lite nyfiken för mitt test jag tog imorse liknar väldigt mkt stickan du la upp tidigare..
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Ons 21 sep 2011 12:01 #378
  Juliette F skrev 2011-09-21 11:48:57 följande:


  Hoppet i princip ute, testet idag visar ett ursvagt plus som knappt syns, jämfört med i går och i förrgår. Börja om från början...
  Fy vad tråkigt.. Men inte är det väl så mkt svagare? Ser också att du nu har "nya" versionen av CB, den som har blå text, förra var den gamla varianten som jag tyckte var mkt bättre, kan säkert skilja dem emellan också. Hur länge är det sedan insättningen? Kanske har ditt eget HCG stigit medans sprutan minskat och därför det är likadant ungefär? Håller tummarna!
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Ons 21 sep 2011 12:25 #381

   


  Blev lite hoppfull här hemma idag.. Säkert dumt men kan inte låta bli. Brösten ömmar galet mkt och har en hel del andra symtom också som känns lovande men det kan säkert vara kroppen som är knas efter mf också.. Men tror ju attt jag kan befinna mig på ca äl+7 idag, och imorse kom efter ca 2 min ett svagt svagt rosa streck upp ser ni också?:



  Ökade kontrasten:



  Syntes dock inte alls spec. bra när testet helt torkat. Ska man våga ha lite hopp tror nI?
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Ons 21 sep 2011 12:26 #382

  Fast det kanske sitter för långt ifrån?


  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll