• Envira

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mollan77 skrev 2011-09-23 08:50:42 följande:
    Det känns ju bara så snopet att det gick så fort. Jag har ju bunkrat upp med en hel hög med tester och såg fram emot en höst med många mysiga kvällar... Strecken är inte det minsta svaga heller utan starka. Shit alltså! Jag är då alltså gravid! Helt otroligt! Jag fattar fortfarande inte hur det är möjligt.
    Man får gratulera Skrattande
  • Envira
    memadde skrev 2011-09-26 12:34:19 följande:
    Har testat nu, ser ni nåt??

     


     


    ser tyvärr ingenting :(
  • Envira
    LillaPluppen skrev 2011-09-27 19:18:09 följande:

     


    Blir TOKIG! tror ni inte det där jävla smala svaga strecket är där idag igen.  Köpte hem RFSU stickor oxå för att dom vet jag att jag oxå har vridit och vänt på otaliga gånger tidigare utan att ens sett ett spökstreck, testade och där blev det "grått" insjunket streck som sen vart typ "vitt" eller genomskinligt eller va man ska säga. 

    Och jaa jag skulle kunna köpa Digitala tester men eftersom de här "plussen" är så svaga så kommer det ju ändå inte visa gravid även om det skulle vara nåt, om inte HCGn kommit upp nå speciellt ännu.
    Har bokat tid på VC nästa torsdag när det är BIM+14, ska göra test där och eventuellt blodprov.

    Ska testa både CB och RFSU sticka i samma morgonurin imorgon och se om det blir samma då...

    Grattis till er som har betydligt tydligare och trevligare plus!=)
    men du har ju dragit bort remsan som ska sitta ovanpå "uppsugningsgrejen", det där strecket är väl ändå bara där remsan har suttit fastklistrad, det räknas väl inte ens som ett spökstreck, sådär blir det för mig med om jag drar bort den remsan..
  • Envira
    LillaPluppen skrev 2011-09-27 21:58:23 följande:
    Du tänker nog på om det är en sticka som typ testlagrets eller rfsu, det här är ett CB plus. ett uppbrutet. Finns ingen sån remsa där
    fast om du bryter upp det så är det klart att du kan se saker som det inte är meningen att du ska se.. Det är ju ganska självklart att man inte ska behöva bryta upp testet för att se ett positivt resultat.. :/
  • Envira
    Ekloffen skrev 2011-09-27 22:03:46 följande:
    Fast jag har brutit upp alla cb jag tagit och är de neg så finns där inget streck som det gör på lillapluppens test
    skulle du mejla cb tillverkarna och fråga kan jag garantera att de säger att du inte ska behöva bryta upp testet för att se något, och att alla färgrester som syns när det bryts upp ska ignoreras :)
  • Envira
    LillaPluppen skrev 2011-09-27 22:05:39 följande:

    Hoppsan Kerstin, här har vi expertis taggarna utåt ser jag!


    ja men kan du kanske tänka dig att jag faktiskt såg precis det här när det inte va uppbrutet oxå. men valde att ta loss teststickan för att "titta närmare" så jag inte inbillade mig.


     


     


    Men jag visste inte att du såg detta strecket innan, då skulle jag inte ha sagt något. 
    Men står ändå fast vid att man inte ska behöva bryta sönder test för att veta om det är positivt.. Då är det bättre att ta ett digitalt :) 
  • Envira
    Ljushuvudet skrev 2011-09-27 22:19:51 följande:
    Klart det är men digitala är ju lite dyrare och ibland så kan ju hcg-nivån varit för låg för att det testet ska kunna detektera och ger ett falskt Inte gravid. Har jag sett runt om här på FL att folk testat svagt på stickan och sen testat med digitalt och fått inte gravid. Sen har de väntat nga dagar och då fått Gravid.

    Sen tror jag att det kan vara lite kittlande också att ta ett "vanligt" test och analysera dessa test och fundera, sen ta ett digitalt för att bekräfta. För mig så är halva nöjet iaf att testa och analysera mina tester..haha
    Haha jo att analysera och så, det gör jag med kan jag enkelt erkänna Flört
    Men att bryta sönder de kändes som att gå steget för långt hehe,men kanske kommer dit jag med nån gång Cool
  • Envira

    jag har också ca åtta dagar kvar till bim men jag har också testat idag , hehe.. tog två test eftersom det ena hade ett blått streck på sig(??!) och det blev massa färgrester så vågade inte lita på det.. lägger upp det redigerade först..


         

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester