• dagg03

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    louisep87 skrev 2014-06-04 14:27:56 följande:
    www.minbebis.com/krypin2/thumbnail.php?width=... Någon? Det översta ser ju bra ut
    Ser tyvärr inget på något av testen. Ser du själv något streck? Det kanske är för svagt för att synas på bild men att det ändå syns i verkligheten. 
  • dagg03
    eagle87 skrev 2014-06-04 14:18:13 följande:
    Ser någon något? Har bim på måndag. Är på äl+ 11. Eftermiddags urin.
    Jag tycker det var lite svårt att avgöra. Skulle nog inte säga att jag tydligt ser något streck, men möjligen en "skugga". Skuggan ser dock inte lika bred ut som strecket ska vara. Min upplevelse är att ifall strecket inte är lika brett som det ska vara så är det inte något plus. Men det kan ju också vara för att det är för tidigt att testa eller att det är ljuset på min dator som gör att det ser ut så. Hoppas att det dyker upp ett tydligt streck om någon dag! :)
  • dagg03
    bananna skrev 2014-06-04 15:07:46 följande:

     


    Oj den andra vart så liten, så jag provar en gång till.
    Det var väldigt suddigt där strecket är/ska vara. Lite svårt att säga säkert men det ser ut att kunna vara någonting där. Har testet torkat? Ibland när man just tagit testet så syns lite färgrester här och var men sedan när det torkat så ser man tydligare (det som redan fanns där från början). Jag skulle nog ta ett nytt test för att vara på den säkra sidan :P
  • dagg03
    bananna skrev 2014-06-04 15:15:22 följande:
    Tack för svaret! Bilden är tagen ca 3 min efter testet togs, så det bör inte ha torkat. Men jag ska prova igen imorgon. :)
    Håller tummarna att det syns tydligare imorgon! =) Uppdatera gärna hur det gått imorgon!
  • dagg03
    SkogsstjärnN skrev 2014-06-04 16:29:15 följande:
    Hej tjejer! Jag brukar läsa här och drömma mig bort till den dagen jag får antydan till ett plus. Idag är BIM, dock (ÄL+11 då jag har kort luthelfas). Inte känt av att kärringen är på gång så jag bestämde mig att ta ett test så att jag skulle se att det är negativt så mensen kan komma. Tro min förvåning då jag ser ett sträck! inom tiden, dock har det blivit starkare efter detta. Omöjligt ta en bra bild dock.

     


    var tvungen att leta fram ett gammalt test att jämföra med för att se om jag hittade på. Mixtrade såhär snyggt i iphoto, det undre är idag med eftermiddagsuring.

     


    Hjälp, är det bara ett spöksträck? Sambon fyller jämnt imorrn, skulle ju vara  häftigt om det blev dubeblt grattis. Aldrig fått antydan till ett sträck tidigare.
    På det undre testet ser det ju definitivt ut att vara något! ;) På testet som du inte redigerat syns också något, om än inte lika tydligt! :P Ser strecket ut att ha någon färg? Om det är BIM idag kan borde du ju kunna testa med ett digitalt, vore ju kul om du kunde vara helt säker inför imorgon :P Jag vågar mig nog nästan på ett grattis (hoppas verkligen att jag inte har fel!) :)
  • dagg03
    SkogsstjärnN skrev 2014-06-04 18:10:25 följande:
    Jag känner mig smått färgblind då jag tittar på testet. Vet inte hur ett "ickefärgat" sträck som är så svagt ska se ut men det ser tammetusan ut som att det är rosa där i.

    Iom med att det bara är ÄL+11 så vill jag inte slösa pengar på ett digitalt. Testar med morgonurin imorgon så får jag se om jag kan säga grattis och grattis till karln:)
    Om det är "ickefärgat" brukar det se grå/vitt ut typ. Det är nästan som om man bara ser det i vissa ljus. Om det är svagt rosa så brukar det vara ett plus även om det är svagt :) Om det är tydligare imorgon borde det ju inte vara någon tvekan iaf! :P 
  • dagg03
    Kwhife skrev 2014-06-04 18:07:13 följande:
    Har tagit ett test om dagen. Det först är från måndag, andra är tisdag och sista är från idag. Vad tror ni? Är det plus eller inbillar jag mig? Min mens ska komma om 2 dagar och jag har en smygande känsla av mensvärk. Snälla hjälp mig tolka detta!
    Det är ju en stegring och rätt tydligt på sista testet. Jag tror att det är positivt! :) 
  • dagg03
    Nostalgity skrev 2014-08-01 12:06:11 följande:



    Vad tror ni? ....SMALT streck igen. Men ser ni något på bilden? =S era erfarenheter utav detta? bilden är tagen 45 min efteråt. (inte giltigt jag vet, därav era erfarenheter) ..fått smala streck på Preg innan.


    Storebror 12/10 -08 Lillasyster 06/10 -12
    Jag har fått många sådana där streck på de där testen, men det har visat sig vara negativt senare. Strecken kan tom vara blåa utan att det är positivt för mig. Så jag skulle nog säga att det ser negativt ut men jag skulle testa igen om någon dag om jag var du! Håller tummarna för att det är ett plus!
  • dagg03
    E88 skrev 2014-08-10 11:03:23 följande:

    Jag är ju lite knäpp tog ett CB digital test idag på BIM -4 och var ju inte gravid men så har jag läst om de som öppnat dem och då såg det ut såhär :P hoppas att det bara var förtidigt och att strecken kommer bli starkare sen och ge utslag. Känner på mig att jag kommer bli testoman, så otålig!!!! phpXrEB8U00749.jpg


    Jag har förstått det som om det alltid blir tre streck med cb digitalt. Bröt själv upp ett test förra månaden och det var tre streck men det var ingen graviditet. Hoppas iaf att du är gravid, kan ju bara vara för tidigt att testa :)
  • dagg03
    Serahjay skrev 2014-08-20 09:57:37 följande:
    apotekets...

    testlagret
    Ser något väldigt, väldigt svagt. Skulle kunna vara något men skulle också kunna vara torkstreck. 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester