• josefinkni

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer! Nu behöver jag hjälp mef vad ni tror. Tog ju två apoteks test ihelgen som båda visade två streck som var rosa/lila så ringde i måndags till mvc och ska dit imorgon. Men kände mig osäker så tog ett digitalt imorse där det stod ej gravid på. Bröt upp det och ser tre streck tydligt så vad tror nu skickar med en bild. Känner mig tok förvirrad av detta.

  • josefinkni
    Gummsan skrev 2014-10-15 20:04:28 följande:

    phpeCieSu13170.jpg


    Precis sådär såg mina test oxå ut när jag tog i helgen såg strecket på en gång under testtiden men efter 1 h så var de så tydligt. Men tog cb digitalt idag å då stod inte gravid men ska till mödravården imorgon så hoppas de bringar lite mer klarhet. Vi vill ju veta här hemma nu. Men två positiva test känns som att det borde vara något. Blir spännande imorgon.
  • josefinkni

    Hej igen! För att göra en lång historia kort gick ju till mödravården för ett tag sen då jag fått positiva test, dagen innan jag gick dit fick jag en liten blödning men hade inte ont och behövde endast ha trosskydd. Men när jag kom dit och testade så kunde inte dom se något. Så då tänkte vi att det kanske var tidigt MF men bm sa att jag skulle testa mig igen egentligen på måndag men kunde inte hålla mig och gjorde detta imorse. Ser ni något? Tror min kropp spelar mig ett spratt faktiskt.

  • josefinkni
    MissPin skrev 2014-10-24 16:04:30 följande:

    Någon som ser något? Jag ser helt klart ett svagt streck, men det är svårt att få med på bild. :( phpU9aOil53730.jpg


    Jag ser ett svagt streck
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester