• mkes

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mamma till två gullegrisar skrev 2015-06-15 21:13:33 följande:

    Tog annan bild också.. syns kanske mer på den bilden att strecket är mer färgat. .


    Absolut plus!
  • mkes
    Lizzie09 skrev 2015-07-15 22:36:37 följande:

    Tog det här testet förut. Spökstreck, eller hur? Tog testet, hoppade direkt in i duschen och sen gjorde mig iordning för en middag med några vänner, så glömde helt bort det och såg det inte förrän 40 min efter jag tagit det..


    Hej, gud vad tråkigt att höra att du fått missfall! Här har det också gått dåligt, fick ett till missfall förra månaden så har typ velat spika igen hela bebisverkstadshelvetet.

    Men, nu till det viktiga! Jag tycker att båda testen du lagt upp ser positiva ut! Cb brukar ju blekna med tiden så inte omöjligt att det varit ett ännu tydligare plus om du kikat inom tiden. När tas nästa test?!
  • mkes
    Ö bon skrev 2015-07-16 07:48:15 följande:

    Hoppar in här med ett test om det är ok? :) är på äl+10


    Ser två streck!
  • mkes
    Lizzie09 skrev 2015-07-16 11:13:50 följande:

    Heej Mkes, dig har jag saknat! Ja det har varit väldigt tufft.. På ultraljud i vecka 10 upptäcktes det, så fick ta cytotec den 1 juni för att driva ut det :( åh nej, för dig också! Beklagar vännen, och vet precis hur du känner med att ha velat spika igen hela bebisverkstaden..

    Hmm, spännande :) Jag tog en sticka imorse också, som helt klart har ett svagt rosa streck, men vågar inte lita på det så gissar att det är spök där med, hehe. Tog den sortens sticka igår och i förrgår också, och den visade i stort sett likadant då med, är osäker på om det varit någon stegring. Men kanske! Hur ligger du i cykeln just nu? :)


    Samma här! Skulle säga att det är roligt att ses igen men kanske inte de roligaste av omständigheter. Usch, vad jävligt! Anade du att något var fel innan ultrat?

    Ser absolut på nyaste testet med! Håller tummarna för att det blir starkare imorgon, ska du testa med sticka eller CB? Kan ju vara svårt att se stegring tidigt med billiga test.

    Jag är på äl+11 nu och plussade igår igen men sitter mest och väntar på mf, helt värdelöst.
  • mkes
    louisep87 skrev 2015-07-16 18:57:27 följande:

    Kan ju även vara det att det blir en skugga. Ej morgonurin.


    Ser! Kom det upp inom tiden?
  • mkes
    Lizzie09 skrev 2015-07-16 21:16:41 följande:
    Njaa, första veckorna kändes allt jättebra. Men ju närmare ultraljudet vi kom, desto starkare känsla fick jag av att något var fel.. Timmarna innan vi åkte till mvc kändes det i hela kroppen, jag kände mig säker på att det inte var som det skulle och att vi skulle gå gråtandes därifrån. När jag stod och sminkade mig innan så fick jag hela tiden upp tanken "det är ingen idé att du tar någon mascara, för du kommer ändå gråta bort den". Försökte slå undan tankarna hela tiden, men det gick inte. Helt sjukt! Så på ett sätt kände jag mig lite förberedd på det..
    Åh vad spännande! Ja det vore så skönt att lyckas på en gång eftersom första tog 7 försök.. Hoppas verkligen inte att det tar så lång tid igen! Imorgon blir det nog sticka igen tror jag, sparar cb till helgen :)
    Vaa, men vad roligt! :D Stort Grattis! Det kommer gå jättebra ska du se <3
    Sjukt jobbigt! Kanske att din kropp kände det på sig! Eller försvarsmekanism? Tycker det är fruktansvärt stressigt med de tidiga ultraljuden, vill typ aldrig gå på ett sådant igen. Urk. Kräks
    Man ska väl vara mer fertil efter ett missfall så chansen är väl som bäst just nu för dig! Ska bli spännande att se hur ditt test ser ut imorgon.  Tack! Är dock rätt säker på att det blir mf igen, men då har vi ju rätt till en utredning i alla fall.
  • mkes
    K J skrev 2015-07-16 23:05:33 följande:
    Det är positivt va?
    Ser svagt på de två första men inte nedersta. Men bildkvaliteten på fl är ju rätt kass så inte konstigt.
  • mkes
    Lizzie09 skrev 2015-07-17 07:35:27 följande:

    Blir så frustrerad! Tog en sticka idag också som var precis likadan som gårdagens. Teststrecket är svagt rosa, man ser det tydligt och utan problem, men det är ju ingen stegring! Kan vara testen med världens tydligaste spökstreck, gaah! Och detta är tester som vi använder inom vården!


    Fan vad jobbigt! Men cb visade ju också pos?! :o Har du bild på alla test tillsammans?
  • mkes
    K J skrev 2015-07-16 23:54:53 följande:

    Ja bilderna blev verkligen mycket sämre när jag laddade upp dem! Men ett spök borde väl inte dyka upp så snabbt va? De första bilderna är tagna efter 5 min!

    Har ett till test jag ska ta imorgon bitti med morgonurin!


    Tycker det låter lovande isåfall! Du får uppdatera oss när du tagit testet idag!
  • mkes
    Lizzie09 skrev 2015-07-17 17:17:21 följande:

    Ja jag blir tokig. Testade precis en gravsticka i em-urin och en i vatten för att se om det blev ett streck även på den som var i vatten. Men den blev helt blank. Så jag får väl avvakta några dagar till och se vad som händer.. Tar eventuellt ett cb imorgonbitti då får vi se vad det visar


    Om jag kommer ihåg rätt tyckte jag inte att mina billiga stickor stegrade speciellt mycket med mitt första mf medans cb plus visade tydlig stegring, så håller tummarna för att ditt cb visar tydligare! Något måste det ju vara liksom!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester