Inlägg från: Kronärtskockan |Visa alla inlägg
  • Kronärtskockan

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Glömde tillägga att barnet är friskt, var på rul igår livlig som tusan trots alla mina icke-symtom förut

  • Kronärtskockan
    Corneliass skrev 2018-06-12 07:13:43 följande:

    Vad skönt! Jag gick in i vecka 6 idag. Och innan jag plussade och två dagar efter det så har jag haft illamående och ryggvärk men de har nästan försvunnit helt. Är fortfarande dödstrött dock. Men symtom kan väl komma och gå utan att det är något fel va? 


    Ja självklart. Ibland har mina bröst helt slutat ömma och då har jag varit orolig men det har inte betytt nånting. Man ?måste? inte ha symtom för att vara gravid, de allra flesta mår hur bra som helst! Det är bara folk som skriver här hur illa de mår, då tror man att ?alla? mår illa men så är det verkligen inte!
  • Kronärtskockan
    Idapou skrev 2018-06-12 07:28:57 följande:

    Tack :) Vad skönt att din bebis mår bra, jag hoppas det är samma för mig. Har ett cb digitalt som jag tänker spara till helgen, om inte mensen dyker upp. Då bör man ju kunna lita på resultatet, eller hur ;)


    Ja och om du verkligen oroar dig för ma/mf så boka in ett privat vul men försök vänta tills v 8+0 iallafall
  • Kronärtskockan
    Idapou skrev 2018-06-12 09:22:15 följande:

    Egentligen är jag inte så orolig, vill mest ha ett klart besked... Har blivit lovad tidigt vul av bm eftersom förra graviditeten var ett ma, men ska vänta tills v8 som du skriver :)


    Fick också ett ma i höstas, såg hjärtat slå i 6+0 sen en vecka senare hade den dött. Så bästa är att vänta ut det sålänge man kan så slipper man först bli överlycklig och sen förkrossad. Kan ju såklart hända nåt genom hela graviditeten men det är ju den mest kritiska perioden
  • Kronärtskockan
    Corneliass skrev 2018-06-12 09:33:09 följande:

    Betyder ma missed abortion? Och vad innebär det? Är inte så kunnig. 


    Att fostret dör i magen men inte kommit ut
  • Kronärtskockan
    Sannasofia skrev 2018-06-22 09:17:21 följande:

    Hej!

    Vi försöker få ett syskon till vår dotter. När vi väntade henne tog jag ett digitaltest 8 dagar efter beräknad mens. Det visade gravid. Tog en sticka också och den va inte speciellt tydlig.

    Nu har jag precis tagit ut min nuva ring och vet inte hur lång min cykel är. Hade sex vid ägglossning och tog ett digitaltest idag 12 dagar efter ägglossning. Visade inte gravid. Men öppnade testet och såg detta resultat..... Vad tror ni?


    Om det visar inte gravid så är du inte gravid alt. så har du testat för tidigt. Att ta isär testet hjälper ingenting.
  • Kronärtskockan
    2019bebis2019 skrev 2018-07-05 21:31:22 följande:

    BIM - 4 fick jag detta???? BIM +1 idag ocj ingen mens i sikte ???? Tänker inte testa mig innan lördag, fyller 30 då och det vore världens bästa present om det blir ett starkt plus??

    Vad tror ni? ????


    Jag hoppas du får ett plus! Just det där testet är kasst, det visar spökstreck hela tiden. Jag trodde jag fick positivt med den men testade sen med en annan och det var negativt. Borde inte få säljas!
  • Kronärtskockan
    Smulis87 skrev 2018-08-09 19:21:13 följande:

    Hjälp! BIM-1Har testat med RFSU testa tidigt några gånger och det har gått från skugga till svagt streck. Tog detta nyss eftersom jag inte kunde kontrollera mig själv och det var starkare än imorse trots att det inte var koncentrerat urin, på riktigt är det utan tvekan i färg men ser lite grått ut på bilden. DOCK så visade Lloyds apoteks egna tidiga test NADA och CB Early ett svaaagt streck (med samma urin). Vad tror ni? Får snart ett sammanbrott av stressen kring att tro att det är något men inte få det bekräftat. Har köpt digitalt men vill inte slösa bort det ännu eftersom de andra testen inte visade lika mycket.


    Positivt, grattis!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester