• copycat

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Bell13 skrev 2016-06-06 08:37:02 följande:

    Kom strecket efter 30 min är det nog inte positivt.


    Nä det ska ju inte avläsas efter :/ men hjärnan funkar ju lite speciellt, bara för att jag aldrig fått torkstreck förut kan jag inte låta bli att fundera :/
  • copycat
    Symetrical skrev 2016-06-06 08:53:58 följande:
    Jag ser svagt på översta också, så jag tror absolut att du är gravid. Skulle hållit mig från att dricka och kissa på en fyra timmar och sen testat i eftermiddag igen, annars imorgon bitti. Håller tummarna att jag får rätt.
    Ååh skulle bli sååå glad om du har rätt! Men försöker att inte speeda upp mig för mycket, lättare sagt än gjort! Testar i eftermiddag eller imorgonbitti igen. Tack för svar!
  • copycat
    201307eli skrev 2016-06-06 10:16:47 följande:
    Hej. För två dagar sedan såg man inget inom tiden men när jag kollade efter en timme såg man ett svagt svagt streck. Sen tog jag ett rfsu tidigt test igår och idag som jag lagt upp och jag är gravid. Så ge inte upp hoppet. När har du bim? Ta ett testa tidigt
    Åh vad kul! Grattis! Alltså jag vet inte riktigt, tre senaste månaderna har cykeln varit 26, 26 och 30 dagar. Nu är jag på dag 32. Men bara 12 dagar efter ÄL. Får ta fler test helt enkelt!:) blir så fundersam över torkstrecket just för att jag tagit sååå många såna här från billigatester.se men aldrig fått torkstreck. Bara varit helt blanka när jag inte varit gravid...hmm..
  • copycat

    Jodå jag ser ett till streck!:) bör öka i styrka närmsta dagarna:)


    jaksu skrev 2016-06-08 19:56:49 följande:

    Mörkade ner bilden lite, tycker mig kaaanske ana något svagt. Väldigt svagt. Ser ni något? :)


  • copycat
    AnnaMichelle skrev 2016-07-05 08:34:47 följande:

    Copycat jag ser! Vad roligt :D Håller tummarna att det blir starkare! Även för dig corran - än är det ju väldigt tidigt för test också så det kan ju bara bli starkare förhoppningsvis :)


    Tack för titten!:) ja det är ju verkligen tidigt. Och det logiska är ju att inte testa så här tidigt, eftersom mensen fortfarande kan komma, och hade man aldrig testat tidigt och anat ett streck hade man aldrig blivit ledsen. Att vänta några dagar över BIM är ju såklart bäst. Så sjukt, detta VET man ju, ändå kan man inte låta bli att testa?! Är ju nästan obehagligt ;/ får hoppas på ökning nu....är så rackarns segt bara att sitta här morgonen och veta att det är ett helt dygn till nästa test!
  • copycat

    Jag tycker faktiskt att jag ser ett extremt svagt streck där strecket ska vara. Testa om nån dag igen?:)


    cykeln skrev 2016-07-06 13:28:38 följande:

    Någon som ser något?


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester