• Mymemlan

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej! När kan jag testa måntro? Har ingen cykel denna månad som är normal, då jag fick missfall som började blöda i vecka 8, 26/3. Testade med ägglossningstest och fick en stegring natten till 15/4 (tog på natten för jag fick sån ägglossningssmärta, tidigare under dagen hade jag liten stegring på testet bara) som var nästan positivt. 

    Tog 2 äl tester den 15/4 dagtid. 9.30 på morgonen och 20.00 på kvällen. Dom var positiva. Hade lite äl ont under dagen, värre var det kvällen innan och natten. När har jag haft ägglossning då måntro? Om man ska tro testet är det ju 24-36 timmar från och med positivt ägglossningstest men jag hade ju så ont kvällen den 14/4 och under natten till 15/4... Blir så förvirrad.

    Är iaf 22/4 idag, och dvs. en vecka sen jag hade sådär ägglossningsont. Är på 25 nu, och det var dag 17-18 som jag hade ont och testet visade positivt. När kan jag börja med graviditetstest? Plussade tidigt med barnet som blev missfall. 

  • Mymemlan

    Nu behöver jag hjälp med jättesvaga test! Jag fick missfall 26 mars och har inte haft mens sen dess, men hade ägglossning mellan måndag-onsdag förra veckan. Igår tog jag ett test som var helt blakt (tar alltid 2 testlagret) och idag gjorde jag det igen, och det kom svaga streck innan tiden, doppade först ena, och när jag såg ett streck ett till! 



    Syns tydligare i verkligheten.. 
     
  • Mymemlan
    Stella 78 skrev 2013-04-26 11:35:29 följande:
    Grattis mymemlan! Ser ut som du är gravid igen! Håller tummarna för att det går vägen för dig denna gång!

    Ja, lina det var grattis till dig jag menade blev lite slarvigt på mobilen förut
    Kan inte fatta, igår var testet helt blankt och jag kände nej det är inget denna månad, men fick en så konstig dröm inatt och kände att jag måst testa igen... :D
  • Mymemlan

    Hörrni, om man fått svagt positivt på testlagret, kan man testa med CB då? Tänkte om det behöver högre halter än testlagret. Har även ett digitalt jag tänkte ta om nån dag. :)

  • Mymemlan
    Inelg skrev 2013-04-26 20:18:28 följande:
    Mymemlan. Ta ett digitalt imorgonbitti !!!!

    Popcorn: snyggt digitalt!!!!
    vågar inte ta ett digitalt än, är ju så svagt, blir så lessen om det visar inte gravid det :p
  • Mymemlan

    Tog ett digitalt och fick gravid 1-2, vi är så lyckliga nu, nu hoppas vi att denna knodd får stanna och att vi får en tidig januaribebis istället för höstbebisen vi inte fick.. 
    Vi hade turen att bli gravida på första ägglossningen iaf :D  

  • Mymemlan
    MEMFS skrev 2013-04-29 10:10:52 följande:
    STORT GRATTIS till er Mymemlan:) Vad glad jag blir för er skull!
    Tack!! :) 
    MEMFS skrev 2013-04-29 10:11:19 följande:
    Sådär, har man ringt sjukan också och meddelat. Fasiken vad tungt det känns att säga missfall :'(
    Nej men fy så tråkigt, det är så jäkla jobbigt.. Man blir helt tom i kroppen och allt man gått och drömt om och hoppats på bara försvinner.. Men ni får ta nya tag! Känns hemskt nu, men när jag fick missfall i slutet på mars, så grät jag massor och sa att jag aldrig mer ville prova (var väl sorgen antar jag) och efter en stund med hjälp av min sambo så vågade vi försöka igen, och nu sitter jag här gravid igen på första äl efter missfallet (var ändå i vecka 8) så det går även om det känns tungt :) Kram!!
     
  • Mymemlan
    MissM skrev 2013-04-29 10:11:45 följande:
    Lite hjälp tack, från igår på bim -4Tungan ute

     


     


     


     


    ser ett svaaagt streck på nedersta. 
  • Mymemlan
    MEMFS skrev 2013-04-29 10:32:24 följande:
    Ja fy, känns super trist och jag är så nere. Som grädde på moset är jag pangförkyld:( Mannen åkte till jobbet imorse men är för disträ så han kommer hem, tog hårt på honom också!
    Oj men då gick det fort för er:) Vad kul! Hur räknade du med ÄL och sånt efter, hur länge blödde du osv.? Förlåt alla frågor men vill ju bli gravid igen så fort som möjligt jag/vi också!

    KRAM och tack!! 
    Usch för förkylning.. Jag blödde i närmare 2 veckor, många sjukhusbesök och sist blodstoppande (har någon blödingsrubbning tydligen) men fick pos äl test dag 18 efter missfallet typ. Tog ägglossnngstest efter några dagar när jag slutat blöda, men jag har sån tur att jag känner av min ägglossning med mkt smärta. :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester