• Stella 78

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Frakten, det sjuka är ju att frakten är billigare än att beställa från Sverige..

    Wondfo har jag beställt från Hongkong nu så de kan jag inte uttala mig om ännu. Men såg att det fanns 30 äl test o 10 grav för 6,99!! Runt 30 kr med frakt!!! Helt sjukt!

    Närjag beställde 40 test från uk så betalade jag 12 kr i frakt och som sagt var, de kom inom 3 dagar

  • Stella 78

    Grattis til alla plus!

    GRRRRR hade hoppats på att få lägga in test för analys i helgen med posthelvetet behagar ju inte leverera paketen som de ska! Beställde i onsdag och enligt testlagret skulle de komma på torsdag, men kom inte ens med dagens post! Så nu en låååång helg utan test! Tidigare när jag beställt med testlagret (alltså på andra adresser) så har det alltid kommit dagen efter om det inte varit helg! Men detta är andra gången det inte kommer här! Förra gången fick jag nog vänta i 5 dagar för att posten hade problem med sin posthantering. Grrr igen! 

  • Stella 78
    sweasmamma skrev 2011-11-21 13:30:35 följande:
    alltså tjejer... eh , jag har ÄL flytningar !!! mensen började den 15,slutade 18-19?? isf inte konstigt vi inte blivit gravida,brukar börja typ dag 10-12 efter första blödningsdagen 
    Men ÄL flytningar kan man ha flera dagar innan ÄL också. Väldigt olika från person till person! Mina kommer alltid 4-6 dagar innan ÄL inträffar.
  • Stella 78
    sweasmamma skrev 2011-11-21 13:41:12 följande:
    aha okej ,visste inte jag !! men ändå..brukar INTE märka av det så tidigt,iaf inte tänka på det . har lite ont hö äggstock också ! ja ja vi får sexa loss och sen se med testen imorgon
    Ok, sorry, fatted det som att du inte märkt av ÄL flytningar alls innan. Då hänger jag med! Men det bådar ju gott med lite ont i sidan! Håller tummarna för att ett fint ägg släpper inom några dagar!
  • Stella 78
    Helenmedh skrev 2011-11-22 13:10:43 följande:
    Det knepiga är att jag gör det men bara ibland. Kollar ag snabbt eller inte direkt på så ser jag en rosa skugga. Koncentrerar jag mig och stirrar gör jag det inte.. Åhh! Ajja, kommer mensen så kommer den. Är ganska inställd på det
    Genomlys det med en lampa. Syns det inget då, så är det bara en synvilla. Syns det ett hyfsat tydligt streck vid genomlysning så kan det vara ett plus på G!
  • Stella 78
    Hoppas 2012 skrev 2011-11-22 13:33:14 följande:
    Jag undrar också när man ska ta ÄL test. Man hör både morgon och em???
    På alla instruktioner står det att bäst resultat får du på dagen. Tror det står mellan kl. 10-20. Men är du osäker, ta 2 om dagen en månad så ser du själv när du har starkast utslag. 

     
  • Stella 78
    sweasmamma skrev 2011-11-22 13:41:11 följande:
    aha okej ,kvittar det om man precis druckit eller kissat?? och om jag hade ex äl igår,är strecket svagt idag eller något starkt 
    Tja, helt nykissad ska du inte vara. Minns inte exakt vad det står på den bruksanvisning till de test jag använder, men har för mig att det står att du helst inte ska ha gått på toa på minst 2 timmar. 

    Det där med starkt utslag är ju väldigt individuellt. Förut hade jag starkt i 2 dagar, nu för tiden har jag det bara 1/2 dag. Vet inte om testen blivit mer okänsliga (tror det då jag får ytterst svaga streck resten av månaden och förr fick jag fullt synliga).  Dock beställde jag nu senast från UK och upptäckte då att ÄL testen kan också mäta olika mIu. Tror de jag hade nu senast var 30 mIu, men det finns känsligare. Problemet med de alltför känsliga är ju att du kan få positivt utslag tidigare då och därmed tro att du har ÄL tidigare... Ojojoj rörigt blev det! Hoppas du hänger med i vad jag menade
  • Stella 78
    Gummsan skrev 2011-11-22 12:41:07 följande:
    Hej alla.
    Är det någon som vet om det är svårare att bli gravid om man blöder lite vid äl? Alltså det sega slemmet har blodstrimmor i. (ursäkta)
    Fick leta många sidor bak för att hitta din fråga. Tyvärr har jag inget svar till dig, men svårt att tro att det skulle ha något med fertiliteten att göra. Men som sagt var, har ingen aning.
  • Stella 78
    Stella 78 skrev 2011-11-22 13:50:58 följande:
    Fick leta många sidor bak för att hitta din fråga. Tyvärr har jag inget svar till dig, men svårt att tro att det skulle ha något med fertiliteten att göra. Men som sagt var, har ingen aning.
    Var tvungen att googla lite för att kolla andras erfarenhet av blodstrimmor vid ÄL. Någon sa att gyn hade sagt att man inte har ÄL då, medan många andra blivit gravida när de haft blodiga flytningar. Så det verkar inte finnas någon anledning för dig att oroa dig! 
  • Stella 78
    Helenmedh skrev 2011-11-29 13:15:04 följande:
    Tack så mycket! Sprang över till grannen för att kolla om posten varit där men det hade den icke.. Snacka om desperat! hahah
    Haha! Känner igen mig så l! Förra veckan fick jag vänta en hel vecka innan mina älskade test kom! Har sånt strul med posten här i området. Ringde 3 gånger och mailade 2 gånger utan någon vidare respons förutom att det varit struligt i över ett halvår med postens organisation i Enskede, Johanneshov, hammarby sjöstad mfl. Var helt tokig och lyckades till slut haffa brevbäraren som lovade att göra vad hon kunde (hon var tillfällig vikarie i detta område då det rådde sån kaos och jobbade eg i ett annat område). Denna vänliga själ som själv bor i krokarna kom till slut med mitt paket på kvällen efter sitt pass! Så hon hade varit och letat reda på det i allt kaos! Snacka om service, trots att resten av posten skött det hela som skit!

    Så om du bor i krokarna, hojta till så får du "låna" test av mig så länge
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester