• Stinis83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mymemlan, grattis! Inga tvivel där inte :)

    TimRasmus, jag tycker mig se något svagt, håller tummarna :)

  • Stinis83

    Bebisvagga, jag drack på midsommarafton och veckan efter, så plötsligt slog det mig att vad fan gör jag, tänk om jag är gravid?! Och några dagar senare plussade jag :) Nu är jag i vecka 21 och allt är bra med bebisen. Men jag fick lite ångest även om jag vet att det inte är direkt livsfarligt. Men hade jag vetat om det hade jag aldrig druckit en droppe, det är dumt att ta risken. Tycker jag :)

  • Stinis83

    Vad konstigt Marie-Anne! :S Förstår att du är fundersam, men det är bra att du tagit tag i det. Vad tråkigt att han dumpade dig :( Lite tidigt kanske, men nånstans därute väntar nog den rätte på dig! Kram!

  • Stinis83

    Tidelo, du är gravid :) Och du borde nog besöka en bm om du inte haft mens sen juni, jag hade min senaste mens 5 juni och nu är jag gravid i vecka 22 :) Jag menar inte att skrämma dig, men du kan vara rätt långt gången, så kolla upp det snarast möjligt. Sådär starkt var mitt test när jag var i vecka 6-7 :) Sen har jag inte testat :)

  • Stinis83

    Lufsan, utan att gå in på för djupa detaljer, men jodå, du kan ha såna flytningar som gravid :) Om inte annat så är det nåt fel på mig också eftersom jag har såna till och från, men gravid är jag utan tvekan :)

  • Stinis83

    Viochdu, jag tror och hoppas att det bara är för att det är så nytt som han känner så. Ja har velat ha barn så länge jag kan minnas, men när jag och sambon bestämde att nu kör vi så blev jag rädd och undrade om jag verkligen ville och var redo. Man växer in i det. Jag blev gravid efter 5 mån och det gick hur bra som helst. Nu väntar vi andra barnet och det plusset var lite mer känslor med än med första, jag blev livrädd igen och började skaka. Men nu känns det bra :)

    Jag tror verkligen att han bara fått lite kalla fötter eftersom det är skarpt läge nu, han kommer ändra sig. Stor kram!

  • Stinis83

    Viochdu, jag förstår hur jobbigt det känns :( Jag hoppas verkligen att han kommer på rätt tankar snart. Samtidigt tycker jag att man verkligen ska vilja ha barn när det är dags att starta försöken, för det är en väldigt stor omställning som kan vara rätt omtumlande och jobbig att gå igenom också. Jag har velat ha barn så länge jag kan minnas, men när jag väl blev gravid med dottern så kom tankar ändå. Om det var hormoner eller inte har jag ingen aning om, men det blev ju bra :)

    Nu när jag väntar vårt andra barn så fick min sambo en kris och funderade på att lämna mig. Han sa att han haft de funderingarna redan innan jag blev gravid... det var inte kul att sitta med hans barn i magen och höra det... Så på sätt och vis vet jag verkligen hur du känner det. Och om man får se det från den ljusa sidan så är det bättre att han krisar nu än när du är gravid, för då kommer du behöva hans fulla stöd :)

    Jag tror och hoppas att det inte dröjer länge förrän han är med på noterna igen :)

  • Stinis83

    Pumann, angående vad din man sa så förstår jag hur du känner och mår... Jag tror inte att han menade vad han sa. Min sambo gjorde och sa likadant i gravidvecka 12 typ, och började prata om att lämna mig. Vi pratade igenom det grundligt och lyckades lösa allt till slut. Men det tog sin tid och det hann sägas saker som fortfarande har spår i mig. Bl.a. sa han att han inte visste om han älskade mig längre.

    Men när han hade fått lugna sig ett par dagar så kröp det fram att han ångrat det han sagt, och vi har fortsatt att prata igenom det. Överlag har det här gjort oss starkare och vi pratar mycket mer än innan. Vi har faktiskt fått det mycket bättre.

    Jag hoppas verkligen att det blir likadant för er! Nånstans tror jag att killar också drabbas av hormoner och därigenom får frispel... Det är långtifrån en ursäkt, men kanske kan vara en förklaring? Sätt er i lugn och ro och prata ikväll. Slemtorsk skrev riktigt bra grejer :)

    Kram och lycka till!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester