• alexander2011

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester


    när dagens o gårdagens tester torkat såg de ut såhär. har blivit världens testoman :(
  • alexander2011
    viochdu skrev 2011-11-01 17:59:01 följande:
    Det hoppas jag oxå. Det känns väldigt surt. Som att snubbla på mållinjen eller nåt. Fast värre. Jag är arg, besvikne, förbannad och så otroligt sårad/ledsen. Jag är arg på han för att jag tycker att han kommit på det så sent. Men det blev väl så när allt blev verklighet. Men det är synd. Har väntat på detta i över ett år..

    Vi har inte pratat med varandra sen igår och det gör oxå ont men just nu känns det som jag hatar honom. Jag skrev bara ett sms till honom innan idag och frågade vad han skulle göra om jag redan blivit gravid eller om jag skulle bli gravid av misstag (för det kan ju faktiskt ske) om han skulle tvinga mig till abort:

    "Givetvis inte, skulle aldrig låta dig gå igenom något sådant, eller låta oss gå igenom ngt sådant. Då skulle vi få ta vårat ansvar och jag skulle troligtvis bli redo på vägen, Men nu när jag har ett val väljer jag att inte ha barn just nu. Vill bara ha tillbaka känslan jag hade för några månader sen. Den kommer säkert. Ge det lite tid."

    Jag visste att det va det svaret jag skulle få, eller hoppades på det svaret. För jag ville se om jag verkligen känner honom. För i vissa situationer känns det som en människa visar ett nytt jag för det är just en NY situation. Jag har känt han sen året jag fyllde 15 och nu är jag 25 så det känns som jag känner honom utan och innantill. Men jag har ändå haft fel. Trodde han inte skulle kunna vara så "grym" För det känns som han sparkar på mig och våra framtidplaner... Men vet att han inte gör det här för att göra mig illa. Men det är ändå jag som blir drabbad,, VI blir drabbade! Men jag kan ju inte heller skaffa barn med ngn som inte vill. Det vore ju fel..

    OJ det blev långt. Hoppas ni förstår!

    är detta en kille som har ångrat att skaffa barn dvs att han inte känner sig redo längre? utan vill avvakta?
    Min sambo var precis likadan o jag gav honom tid. Vi väntade länge på rätt tillfälle innan jag sa stop, det kommer aldrig finnas ett bra tillfälle utan försöker vi inte nu komer vi bli "gamla" föräldrar. jag vill vara relativt ung förälder och sedan kunna leva mitt liv när barnen har flugit ut ur hemmet så att säga. försök få honom att bli mer bekväm med att kanske bli pappa. sen är det ju som han säger.han kanske växer in i rollen som pappa men tyvärr är det så att de flesta föräldrar känner inte att de är pappa förens barnet är 1 år hahaha.
    detta vacklandet är jobbigt det kan jag förstå och jag hoppas det löser sig för er. vet sj hur frustrerande det är.
    Sambon o jag vacklade i 4,5 år innan vi bestämde oss för att försöka   . idag har vi en grabb på snart 2,5 månad o försöker med ett syskon.lika bra att avla färdigt medans man ändå håller på eller hur hihi
    styrkekramar åt er 
  • alexander2011
    viochdu skrev 2011-11-01 18:49:03 följande:
    Ja det är det. Fick mitt första pos. Äl test igår efter uttagen av spiralen och så när han kom hem och jag ville sexa så sa han detta till mig.

    Men jag har gett han ett år redan.. :( och bett och bönat, väntat, pratat om barn, vi har kollat barnvagnar, han har kollat oxå (ensam) och nu när det väl ska ske så har han dragit sig ut och spiralen är borta och jag är förbannad och arg..
    nä fy vad tråkigt. han kommer att längta snart. han är somm alla killar, får kalla fötter när det väl gäller
  • alexander2011
    Galino skrev 2011-11-02 09:38:14 följande:

    Jag ser absolut ett streck där! Spännande! :) {#emotions_dlg.flower}

    ser oxå ett sträck :)
  • alexander2011



    nu har jag skickat efter o laddar upp med äl och gravtester :) sa först att jag inte skulle använda äl tester men jag tror jag kör på det ialla fall. är förväntansfull :)

    Jättekul med fler som plusar.väntar spänt på att se resultat varje morgon :)Ni andra som inte fått + än. ge inte upp det kommer tids nog.

    sj sitter jag här med ett negativt test igen. kan slänga in en bild med hopp om att nån kanske kan se ett till sträck med sin röntgensyn hihi. men som sagt. är några dagar kvar. ni kommer föresten få se ett sjukt test från igår...jag er upp testlagrets tester nu. köpte cb ist.

        
  • alexander2011
    MissMollis skrev 2011-11-02 11:31:33 följande:
    Måste ju bara forts. med mina spökbilder, de blir starkare för var dag, 3:e dagen nu med spök efter utgången tid. Jag har en teori om testen reagerar på menshormon, för jag har bim i morron så kanske blir ngn sån reaktion efter tid så att säga, vad tror ni? Dagens spöke:



    det där är väl inget spöke??tycker mig se färg i sträcket, ser lovande ut :)
  • alexander2011
    Ljushuvudet skrev 2011-11-02 12:00:52 följande:
    Jag tycker att jag ser något på det torkade testet men det kan vara en synvilla också. Tycker man har ett permanent streck på näthinnan när man tittar på tester

    ja det översta testet syns det på, rosa sträck men ser inget på dagens morgontest det ser ut som färgen på översta har fastnat på nån remsa,veck?? 
  • alexander2011
    MissMollis skrev 2011-11-02 12:50:21 följande:

    Carmat: tycker oxå jag ser på det torkade testet o ev. när jag snurrat huvet några varv, ngt som anas på de andra med!


     


     



    åhh :) spännande, ser kanske nått på nedesta men mer skugliknande, är svårt o se nått. kollar en för änge inbillar en sig tillslut hahaha
  • alexander2011
    viochdu skrev 2011-11-02 17:34:03 följande:
    bra att ha hemma om man är testoman och börjar direkt efter ÄL :P

    ja desto mer perfekt till mig hahaha
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester