• Johanna1986

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Ser tyvärr inget


    Novalace skrev 2019-03-09 13:22:02 följande:

    Hej jag tror att jag bara ser i syne men skulle vilja bekräfta det iaf, några dagar före bim och mitt på dagen togs testet


  • Johanna1986

    Ser tyvärr inget


    Silverisolde skrev 2019-03-09 12:32:57 följande:

    Är det verkligen ett andra streck? Har ingen erfarenhet alls av rsfu testa tidigt... brukar dom visa falskt? BIM-6


  • Johanna1986

    Konstigt! Men har hänt mig med. Hr känner du? E de bra eller ni vill ha en till.


    Alexandra93 skrev 2019-03-09 17:24:35 följande:

    Tog ett cb early även fast jag inte tycker om dem testen och det var i princip blankt! Sjukt starkt spökstreck på rsfu då alltså...


  • Johanna1986

    För mig låter detta som en ny graviditet för att de vidtar 2-3 på testet. Du har troligen haft din ägglossning tidigare än du trott. Hade de varit graviditeten som du hade i december skulle testet visat +3. Men får attfastställa så allt e ok ska du kanske ringa bm om en tidig vul tid. Utomkvedeshavandeskap utsöndrar ibte lika mycket hormon som en vanlig graviditet så stigningen blir inte densamma då. (Talar av egen erfarenhet) stå på dig om vul då detta kan vara livsfarligt för dig! Nu hoppas vi ju givetvis att detta e en ny graviditet som sitter på rätt ställe!


    M4ms skrev 2019-03-09 23:07:59 följande:

    Jag behöver all hjälp jag kan få!!!!

    En lång historia kort:

    Jag var gravid och hade min sista mens i slutet av december. Enligt BM var jag i ca v.5-6 när jag pratade med dom i slutet av januari. Jag hade då tagit många test, väldigt väldigt svaga, ibland syntes dom inte alls knappt.. Det jag upptäckte en dag var att mina gravtest på morgonen var svagare än dom på kvällen. Alltså visade testerna alltid tydligare på kvällarna. Jag har användt mig utav RFSU graviditetstest och clearblue digital vilket visade 1-2. Fick en tid hos BM. dagen efter fick jag blödning. Inte mycket som kom, men nån klump (liknande min vanliga mens så att säga) och dyl. Blödde i ca. 2 dagar. Fredag och lördag. Behövde nog egentligen inte ha bytt binda på hela dagen men det gör man ju ändå (mest för att ni ska förstå att jag inte blödde så mycket, fast vad är mjcket och vad är litet?)

    På måndag morgon (första måndagen i februari) tog jag mitt clearbluetest igen ?ej gravid? och jag misstänkte missfall och ringde och avbokade min tid. Inget mer med det egentligen. Nu i efterhand undrar jag varför jag inte tog på kvällen, då visar det starkare. Men den 12e feb tog jag ett RFSU och det visade svagt.

    Och idagsläget är mina test superstarka och clearblue visade 2-3.

    Nu till mina teorier jag behöver ha svar på.

    1. Var det inget missfall? Bara en blödning. Då dagarna inträffar i samband med då min mena egentligen kommer. Men varför har testerna varit så svaga fram tills egentligen nu?

    2. Skulle det varit missfall i början av februari, så borde min ÄL ha skett i mitten av februari, om de sattes igång direkt dvs. Alltså skulle jag inte kunnat visat positivt då va? Och blev jag gravid vid den ÄL borde jag vara i kanske v. 4 vilket inte borde ge så starka utslag på clearblue (2-3) och RFSU (då positiva strecket kom före teststräcket) eller???

    3. Är det ingen graviditet öht?

    4. Någon som varit med om liknande?

    Hjälp en vilsen själ


  • Johanna1986

    När jag hade mitt utomkvedes hade jag hormonspiral. Satta sig i vänster äggledare. Plussade på stickan då ja va 2dagar sen. Men stickorna blev inte så starka som vid de andra graviditeterna. De tog 2,5 vecka att se vart graviditeten satt. Blödde inget under tiden. Fick en blödning sedan i V6 åkte in å då såg de att de satt i äggledaren. De va dock inte därför jag blödde. Utan hade blod i livmodern på ett annat ställ (kanske mensen då) blev op samma dag i alla fall å då togs äggledaren bort.

  • Johanna1986

    Ser absolut positivt ut. Fin stegring också!!


    Diselnova skrev 2019-03-10 10:35:06 följande:

    Jag vet inte om jag ser i syne Lr ej efter så lång tid med negativa test o problem m äl så undra ja ju ????


  • Johanna1986

    Tack!

    Nä jagblödde inte så mycket med de va färskt blod. I å med att jag blev gravid med spiralen så va de en av instruktionerna. Vid minsta blödning skulle man åka in så de gjort vi. Då såg man att fostret satt i äggledaren. Dock inte nära att spricka än men jag va öm å hade ont på stället. Jag ville ju gärna behålla den graviditeten men inte maken. De e de som varit jobbigast. Nu har jag en ny hormonspiral å känner mig gravid titt som tätt. Så kollar med jämna mellanrum ifal ja e de. Hoppas på att maken ändrar sig å vill ha en till snart för ja mår inte bra efter detta:(


    M4ms skrev 2019-03-10 10:46:01 följande:

    Beklagar.

    Det är svårt med många frågor utan svar och svårt att jämföra sig med andra då alla är olika såklart.

    Antar att du blödde mycket när du åkte in?


  • Johanna1986

    De där tror ja absolut e ett tidigt positivt! ??


    novemberregn skrev 2019-03-12 16:33:26 följande:

    Graviditetskollens 10 mIU/ml-test. Tyckte mig se något under själva tidsramen (5 min) men svårt att se helt pga färgen som förflyttar sig på stickan. Lämnade testet och kollade 30 mi. Sen. Såg detta?


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester