• Sommaren12

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Millannn skrev 2017-12-14 16:23:48 följande:

    Hej tjejer! Nu kommer jag låta lite hysterisk här men hoppas ni har överseende.. jo det är såhär att förra cykeln så var jag säker på att jag var gravid i princip då jag hade symtom från äl. På äl+11 tog jag ett gravtest med morgonurin men såg inger efter nån minut så la ner det i min låda och har inte tittat på det igen. Sen fick jag mens 4 dagar efter och den var som vanligt. Men efteråt så har jag ändå haft lite symtom kvar plus en liten kula under naveln men har inte tänkt så mycket på det! Sen av ren slump så såg jag testet i lådan idag och tittade alltså 13 dagar senare och då ser man två synliga streck och det är verkligen rött i verkligheten. Lägger in bild också! Nu vet ju jag att självklart kan man inte lita på test efter testtid, det känns löjligt att jag ens skriver detta.. men kan det ha varit nåt ändå? Kanske att jag fick missfall eller nåt? Testet har legat orört i lådan


    Som du redan är inne på så kan man inte lita på test efter testtiden, speciellt inte två veckor senare. Testet ser negativt ut också. Om du är fundersam så ta ett nytt test för säkerhets skull.
  • Sommaren12
    Thelberg87 skrev 2017-12-14 20:18:21 följande:

    Ska ha mens någon gång mellan lördag - måndag och tog detta test 10 på förmiddagen. Plusset kom direkt och två andra som sett det sa att det är absolut positivt men är fortfarande halvt skeptisk då cb kan visa spökstreck sägs de. Bilden är tagen nu 10 timmar senare. Vågar jag lita på detta eller avvakta till måndag?


    Ser för starkt ut för att va spök. :) Vågar säga grattis! Tar du ett digitalt nu får du säkert Gravid. :)
  • Sommaren12
    manda974 skrev 2017-12-15 08:28:10 följande:

    Åh jag hoppas! Men ska vänta tills i morgon, är nog mest vettigt! Har sån mensvärk i natt bara så trott att mensen skulle komma vilken sekund som helst! :D


    Solklart plus! Grattis! :) tror du får positivt med digitalt redan idag. Jag hade med grym mensvärk runt bim men det var ju bara växtvärk förstod man sen. :)
  • Sommaren12
    Liisili skrev 2017-12-15 12:09:06 följande:

    Hej! Behöver hjälp, har tagit två grav test med två dagar mellan. Första visar ett MYCKET svagt streck och det andra ett liiite tydligare. Vad tror ni? Är clear blues tidiga test. Jag hade min mens 9e november men tror jag hade äl för 10 dagar sedan. Har haft problem med med mensen hela hösten pga av stress+träning enligt gynekolog så antagligen därför äl kom så sent efter mens.

    Tack på förhand!


    Ser väldigt positivt ut! Grattis! :) ta ett digitalt.
  • Sommaren12
    Emmrick skrev 2017-12-16 15:38:24 följande:

    Hej, jag försöker inte bli gravid och använder nästan alltid kondom (sista månaderna), har gått 6 år utan preventivmedel och aldrig blivit gravid vad jag vet om så, inte längre än 4-5 v isf (har fått svaga plus som resulterat i ingenting till slut och mens kommit). Nu har har haft mensvärk sedan mens för två veckor sedan, jag har haft ont i höger äggstock, som håll och ilande känsla. Eftersom jag besökt min gynekolog för andra problem tidigare så vet jag att de önskar att man testar sig först och det gjorde jag. Det blev svagt fast jag tycker det mer är ett spökstreck, det go k efter några timmar över till grönt.. Är det trasigt test eller behöver jag oroa mig?


    Ser inget alls.
  • Sommaren12
    maria1992 skrev 2017-12-17 14:04:42 följande:

    Mens för mig idag. Så tråkigt och så besviken på dessa test jag tagit. Herregud så fel man kunnnat ha.


    Men usch va tråkigt! :( tyckte dina va rätt tydliga ändå.
  • Sommaren12
    Njcm skrev 2017-12-17 17:31:47 följande:

    Är detta spök ? Visst är det? Jag fik mens den 9/12 och nu testade jag för skoj skull .. visst de har ju torkat men tyckte jag anade svagt när jag tog det. Jag hade druckit väldigt mycket vätska så väldigt utspädd urin. Har ni erfarenhet ?! Borde ju inte vara gravid ? Mina bröst ömmar lite.. har fått mjölk i brösten.


    De ser negativa ut tyvärr (?).
  • Sommaren12
    Njcm skrev 2017-12-17 18:12:35 följande:

    Okej tack men strecken till vänster syns även torkade och är mer rosa än vad bilden Visar tycker de är konstigt iaf mina negativa test brukar vara blanka :/


    Kanske dåliga bilder men jag ser inga streck. Och om du haft mens nyligen dessutom så verkar det ju lite tidigt för att va gravid igen. Tror det e negativt tyvärr.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester