• Soligtochfint

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Så här ser det ut när det torkat

  • Soligtochfint

    Hur är det med spökstreck? Är det spök om det är tunnare än kontrolllinjen? Tog ett cb early där jag tyckte att jag kunde se en skugga om jag verkligen ansträngde mig, bröt upp testet och såg det lite tydligare. Men då vet jag inte om det kan vara ett spökstreck eller om det är ett riktigt svagt positivt..

  • Soligtochfint
    Johanna1986 skrev 2019-10-02 18:02:02 följande:

    Tror tyvärr att båda eras e negativa. Men hoppas givetvis att jag har fel!


    Okej tack för att du kollade, jag hoppas ända till mensen kommer (om den gör det) :)
  • Soligtochfint

    Vad tror ni om detta? där det är så mycket färg kvar är precis efter 5 minuter som det står att man ska vänta, tyckte jag kunde ana ett streck bakom all färg. Nästa bild är en kvart efter, då testtiden har gått ut, men kan inte låta bli att stirra på det ändå.. vad tror ni? 

  • Soligtochfint

    Vad tror ni om detta? Där det är så mycket färg kvar är precis efter 5 minuter som det står att man ska vänta, tyckte jag kunde ana ett streck bakom all färg. Nästa bild är en kvart efter, då testtiden har gått ut men kan inte låta bli att stirra på det ändå... vad tror ni?

  • Soligtochfint
    Sofiiakarin skrev 2019-10-29 11:26:43 följande:

    Efter ett positivt ältest släpps förhoppningsvis ett ägg inom 48 timmar. Så skulle inte säga att det är försent! :) lycka till!!!


    Tack! :D
  • Soligtochfint

    Är på cykeldag 17 och fick positivt äl test igår och idag, så förhoppnings har jag ägglossning imorgon på dag18. Är det väldigt sent att ha ägglossning? Blir min lutealfas kortare då så det kan bli svårare att bli gravid?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester