• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mina blir alltid "positiva" när de torkar. Men det har aldrig Slemtorsks blivit, så jag röstar på att slemtorsks test är blivande plus, bara för låg halt för att synas på riktigt ännu. Mina är bara spöken (annars hade de blivit starkare efter 3 månader ;) )

  • lilaemma

    Slemtorsk: Tyvärr börjar jag tycka att ditt test igår låter som mina... När mina ser positiva ut (efter ca 10-20 min tror jag det är...) så kan man fota fina streck, men såg nu att om man genomlyser dem är strecket genomskinligt. Senare försvinner det, men lämnar lite grått om man genomlyser...

    Hoppas ändå på ett plus för dig... det var ju så brett och fint ditt efter tiden plus igår...

  • lilaemma
    kossan skrev 2011-10-14 23:17:42 följande:

    Ursäkta att jag sticker in, men jag läste lite att ni skriver om flytningarna. Att dom blir sega och äggviteliknande om man har ägglossning. Jag har haft sådana flytningar senaste dagarna, men jag äter cerazette(minipiller) är det normalt då? eller har jag ägglossning? :/


    Ibland får man äl även om man äter minipiller. De ska hindra att ett befruktat ägg kan fästa. Så, du kan ha äl nu, men det är "normalt".
  • lilaemma

    Troligtvis. Första positiva brukar vara att ägget är på väg och släppa och den andra kan vara att det redan släppt, så troligtvis är maskinen i rullning ;)

  • lilaemma

    Dagens test:
    som vanligt: Jag anade något inom tidsramen, efter tiden gått ut blev det starkare, senare blev det svagare igen.
    ovanligt: vid genomlysning inom tidsramen såg strecket mörkt ut inte genomskinligt. Jag kunde inte se det vita blanka strecket när jag vinklade och vred. Vid genomlysning när det var som starkast var det inte helt genomskinligt utan (tyckte jag med mina inbillningssjuka ögon) lätt lätt rosa ton, men fortfarande ganska genomskinligt... som en rosa plastfilm...

    Så frågan är: Får man med dessa små olikheter testa igen i morgon eller måste man ändå hålla sig till nästa lördag? (det vet vi ju alla att jag inte kommer göra...)

    Svårt att fånga på bild var det i alla fall...(särskilt som barnen vaknade)




  • lilaemma

    Om ägget fäst rekordsnabbt så kan det ju vara så att du har symptom redan. Men troligast är ju att du "känner efter" omedvetet för att du gärna vill. Jag har alltid känt symptom, både när jag varit och när jag inte varit gravid... Håller tummarna för dig!

  • lilaemma
    Mentos skrev 2011-10-15 10:08:44 följande:
    Någon som fått inte gravid på Clearblue digitalt test och som sedan varit gravid? Jag testade igår på bim, mitt på dagen efter att jag kissat en timme innan. Så jag höll mig inte flera timmar. Finns det fortfarande en chans?
    Ja, det finns fortfarande en chans.
  • lilaemma
    Envira skrev 2011-10-15 10:08:22 följande:
    Jag har inte tagit något test nu på morgonen, jag är ganska säker på att mensen kommer dyka upp så jag struntar i att testa så jag får ha en bra lördag istället :)

    slemtorsk hur går det för dig? 
    Bra val!
  • lilaemma

    Näe slemtorsk, nu får du skärpa dig! Så här kan du ju inte fortsätta! Producera HCG NU!!!! ;) Sitter ju också här och hoppas på dig... och så kommer du med ett vitt sträck... Det är inte rättvist! Vi vill se Slemtorsk plussa! VI vill se Slemtorsk plussa! Det måste vara fel på testen så säkra som vi alla är på att det är din tur nu!


    Soffiie skrev 2011-10-15 10:46:30 följande:
    lillemma jag ser ett extra streck.. hm förstår inte har du alltid utslag på din tester?
    Ja, det verkar inte bättre ;) I alla fall på babytimes, både de känsliga och de normala... Idag var det ett känsligt jag tog så jag skulle nog tippa på ett helt vanligt spöksträck... men det suger lite i testarnerven i alla fall... räknade och jag har 36 tester kvar. Om det ska räcka till att testa hela "FSGI tiden" så får jag testa ett i veckan och möjligtvis två test två gånger... men det kan ju bli tidigare... och då behöver de ju inte räcka fullt så länge... (tittar med hundögonen: Bara Ett test till i morgon, va? Snälla?)
  • lilaemma
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-15 11:46:14 följande:
    ha haha... garvade gott åt ditt inlägg.. läste det för mannen och han konstaterade att det är ju tur att man inte är mer officiell för då skulle ni väl stå här på gräsmattan med plakat o grejer *ASG*

    Men tyvärr tror jag precis att mensen gjorde sin entré... ännu så länge bara lite bruna flytningar men det är så det börjar... hoppas det håller sig borta lite till iaf för mannen har gjort det till sitt uppdrag att reta mig nu för att jag tydligen "ska få så jag tiger" i kväll....ha ha ha...
    Självklart! Och jag skulle personligen övervaka ditt vätskeintag och din urineringsfrekvens och inte tillåta någon obehörig (inklusive du själv) att komma i närheten av stickan förrän jag analyserat färdigt! Så det så!

    Ingen mens nu! Det tycker jag inte att du får. En sen nidationsblödning. Så enkelt är det. ;) I värsta fall får jag väl försöka stå ut en månad till då, men sen får du banne mig bli på smällen.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester