• ELG

    BIM-lista 2011/2012

    Hejsan! Hoppar in här om det går bra :)?

    Har bim 5/11, har precis haft min äl med massa mys ;) Hoppas på ett ett plus till vår förlovningsdag den 3... exakt ett halvår sedan vi bestämde oss för att skippa skydd!

    Så:

    5/11, Inga barn, 6:de försöket.

    Kan någon vara snäll och lägga in mig :)?

  • ELG

    Tack så mkt! :)

    Har en fråga om någon upplevt det samma... Hade ägglossning 23 ungefär, känner av ägglossningen ganska mkt i flytningar och värk. Denna gång vill inte riktigt värken ge med sig, och känner mig svullen på vänstra sidan. I höger känner jag ingenting längre...

    Är det någon annan som varit med om detta? Känns som en kraftig mensvärk på ena sidan som kommer och går... måste sätta/gå mig försiktigt så att det inte blir någon "duns" för då bara hugger det! Nästan säker på att ägget kom från vänster, men att det fortfarande gör riktigt ont?

  • ELG

    Har aldrig hört talas om några spökstreck på dem! :)

    Håller tummarna allt jag kan!

  • ELG

    Idag har illamåendet varit hos mig och svullen om magen... detta kan komma titt som tätt då jag lider av en IBS-mage. Men tycker allt det känns liiite annorlunda denna dag! Missförstå mig inte, jag har gett upp det där med att hitta tidiga symptom, men denna gång blir jag lite tveksam!

    Nästa lördag är det dags, mensen kan ev. komma någon dag tidigare. Vet ej om jag ska ta ett test redan på torsdag, vår förlovningsdag. Är iväg på skola då, och de skulle vara underbart att komma hem efter några dagar och berätta för gubben... Får se hur det blir :)

    LovisaCÖG, du har ju bim en dag innan mig. Hur känner du dig?

  • ELG

    Åhh, va spännande!

    Min mage är faktiskt inte såå farlig :) Jag blir uppblåst p.g.a. gaser så ser alltid lite små gravid ut ;) När den är som mest uppblåst ser det ut som jag är i sjätte månaden! :O Och då gör det ont, annars känns det inte så mkt. Får det vid massa stress eller p.g.a. dryck och mat. Är känslig mot en massa vätska under en kort tid, kolsyra, mjölk och kaffe :)

    Var orolig för den smärta jag har haft och obehaget vid vänsteräggledare... ringde till gyn och fick prata med en underbar kvinna så nu är jag lugn igen :)

  • ELG

    Min mage exploderade precis innan semestern iår, det va då allting kom... Men precis som du säger LovisaCÖG så blev allt toppen på semestern!

    Även om läkaren ger en stämpeln med IBS- så måste alla hitta sina egna vägar till att bli bättre, allas symptom är lika men ändå så olika :) skönt att du hittade att glutenfritt hjälpte dig, det funkar inte för mig... men laktosfritt funkar bra :)

    Nu åker jag snart ner till min skola och kommer inte hem förens på torsdag... vet inte om jag ska ta ett test bim-2, beror nog på om menssmärtorna börjar kännas eller inte :S

  • ELG

    Åhh, tänkte på dig idag och hade känslan av att du va gravid!! Grattis LovisaCÖG!!! :D

    Har blev det ett minus bim-2, men det känns okey. har ställt in mig på att få mensen på lördag, men visst känns det inte så jädrans kul att påbörja försök nr 7 :(

  • ELG

    Inte roligt Rut!

    Här är mensen snart slut... skönt! Dock måste jag säga att min mens har bara blivit mindre och lättare för varje månad, något positivt när det inte blir något iaf :,)

  • ELG

    Rut, vi får helt enkelt hålla tummarna för att det går bättre för oss denna gång :)
    Min Äl blir bara starkare tycker jag, ganska skönt... den är relativt lätt att hålla koll på!

    I helgen ska mannen och jag åka iväg själva en hel helg på hotell och en massa roligheter, något jag har sätt fram emot länge! Har min äl strax där efter så humöret har varit på topp!

    Idag är jag dock nere botten... en väldigt nära jobbarkompis har precis plussat och jag var en av de få hon berättade för direkt. Jag har vetat att de har försökt, men har inte velat berätta för henne att vi också försöker. Känns som det skulle bli för mkt press, nästa n som en tävling... så har det känts för mig och jag ville inte utsätta henne för samma sak.
    Saken är den att när jag funderar på att ge mig in på något så läser jag på, en slags bearbetning antar jag... så gällande att skaffa barn och vara gravid är jag väldigt påläst, vilket hon vet. Så de senaste dagarna har det varit tusen frågor och jag orkar inte! Känns varje gång som ett hån att jag inte är gravid, och aldrig varit gravid... Hon gör det ju inte för att vara elak, men jag vill verkligen inte berätta vår situation ännu, känns som ett misslyckande att vi inte klarat det ännu.

    Jag är glad för hennes skull! Hennes sambo är ett stort svin, vi är osäker på hur han kommer tackla detta trotts att det var planerat, min sambo är  den bästa underbaraste... Men oron kommer... vf lyckas inte vi? Vad är det för del på oss?

    Längtar inte efter den stress som jag känner kommer mer och mer...
    Förlåt för ett långt, egoistiskt, inlägg. Men det är inte min dag idag... Utan mina tips skulle hon antagligen inte ens vara gravid, men vf fungerar inte tipsen på mig själv? Har börjat känna att jag sviker min partner nu när det inte går, detta kunde inte han alls förstå men det är så jag känner... 

Svar på tråden BIM-lista 2011/2012