• Maliso

    BIM-lista 2011/2012

    Hoppar med här också, hoppas dock inte bli allt för långvarig

     {#emotions_dlg.flower} BIM {#emotions_dlg.flower}

    29/10 Mel83, inga barn, 7:e försöket efter MA i mars
    30/10 Bevingad, inga barn, 5e försöket

    SkålAntal på listan: 2

    2*0,2= 0,4 personer borde bli gravida. SoligGravid Plus Gravida  Plus Gravid 

    Hjärta Bättre lycka nästa gång! Hjärta 

    Hoppat av: 

  • Maliso

    Grattis till ditt plus Miami2

    Själv så skall jag göra ett gynekologiskt cellprov i morgon. Ser inte fram emot det men vill ju ändå göra testet!
    Sen är det ÄL runt lördag så denna vecka skall jag försöka förföra sambon varannan dag  

  • Maliso

    Usch jag förstår känslan Randiga Rut Obestämd 
    Men då hoppas vi på bättre lycka nästa gång Skrattande

  • Maliso
    Mami2, tråkigt att läsa vad du går igenom. Hur har det gått? Jag fick ett MA i vecka 12 i mars i år. Precis som Randiga Rut säger så är det väldigt olika på hur kroppen reagerar efter ett missfall. Men när det är ett så pass tidigt missfall som du nu kanske går igenom så brukar i regel inte cykeln rubbas så mycket. Sen är ju rekommendationerna från alla barnmorskor/läkare olika. Vissa säger att man skall vänta en mens innan man försöker efter MF andra säger att det bara är att köra på direkt så fort man slutat blöda. Det bästa rådet jag kan ge är att inte ge upp! För mig har det ännu inte tagit sig efter mitt MA men ÄL bör vara i helgen så jag skall se till att förföra sambon lite extra! Flört
  • Maliso

    Grattis finskaflikkan  

    Själv så går jag och väntar på BIM på söndag! Vet inte om jag känner något eller om jag bara inbillar mig :-S Är sådan fin gräns....förra månaden hade jag världens symptom som visade sig vara den värsta PMS jag någon sin haft. Denna månad har jag mycket ömmare bröst, en ständig lätt huvudvärk och känner mig liksom öm i området kring livmodern/ländryggen, bara att vänta och se. För att vara lite negativ så gissar jag att mensen dyker upp punktligt till helgen! 

  • Maliso

    Grattis till ditt plus bevingad För mig blev det inget denna gång heller då mensen dök upp idag! Nu börjar det kännas riktigt tungt att inget händer...

    {#emotions_dlg.flower} BIM  {#emotions_dlg.flower}

    18/10 Jesssb, inga barn, 4:e försöket
    21/10 Kärleksmamman, 1 barn, 3:e försöket
    4/11 LovisaCÖG, inga barn, 3:e försöket
    5/11 ELG, inga barn, 6:e försöket
    9/11 Randiga Rut, 1 barn, 3:e försöket
    13/11 AnnaJosefine, 1 barn, 3:e försöket
    14/11 Lisbett, 1 barn, 3:e försöket
    23/11 Mel83, inga barn, 8:e försöket efter MA i mars 
    25/11 Anneh, inga barn, 3e försöket
    29/11 Babydoll84, inga barn, 7:e försöket

    Gravid Gravida Gravid  


    Mami2
    finskaflikkan
    Bevingad

  • Maliso

    Grattis till ditt plus LovisaCÖG Skrattande 

    Här väntas det på ÄL som är i dagarna, vi kör på varannan dag och hoppas på det bästa! Vill verkligen att det ska bli min månad denna månad...8 försök sen missfallet i mars nu...det är inte roligt! Men skam den som ger sig Flört

  • Maliso

    Jag har varit lite off och kommer nog att vara det ett tag, det tog sig inte förra gången heller så nu är jag lite nere. Men snart är mensen över och jag hoppas att vi får en trevlig julklapp i år, men jag kommer nog inte vara så aktiv fram tills dess att jag får mitt plus på stickan igen! Grattis till alla som är gravida och lycka till alla som försöker! Kram

  • Maliso
    Babydoll84 skrev 2011-12-01 14:02:32 följande:
    Blev inget denna månad heller =(. Hoppas på 8:e försöket går bättre. Tänkte skippa ägglossningstest denna månad. Känns som att det aldrig blir min tur =(.

    ELG: håller tmmarna =).
    Jag förstår precis hur du känner det...blev inget för oss heller denna månad Känns som att jag aldrig kommer bli gravid igen. Har ju inga barn heller men ett sent MA i vecka 11+1 i bakfickan! Håller tummarna för att december blir vår månad! Styrkekramar!
  • Maliso

    Det märks tydligt att de som varit mest aktiva i denna tråd nu har fått sina plus Skrattande hoppas på att få ses i BF tråden snart.

    Jag känner att jag behövde skriva av mig lite. Jag har BIM i morgon, tog ett test igår men det visade inget. Känner mig egentligen inte gravid, men alla graviditeter är ju olika så behöver ju inte må på samma sätt som förra gången då det slutade i MA. Längtar verkligen enormt mycket efter att få bli gravid nu och få en liten bebis. Skulle ju vara den bästa julklappen man kunde få!
    Det jag känner av i "Symptom" väg är lätt ömma bröst (i vanliga fall brukar mitt pms bröst bara vara vänster bröst, nu är jag öm i båda om än lite), har haft som lättare mensvärk sedan i fredags ungefär, kanske tidigare också. Tempen är fortfarande förhöjd, jag är sjukt trött höll på att somna framför tv:n igår vid halv tre så gick och vilade en stund. Har aldrig testat innan BIM förut så kan ju vara så att jag är låghormonare, hoppas! Förra gången tog jag testet på BIM + 4 och då var det inte superstarkt. Nu tänker jag inte testa förräns på onsdag om mensen inte dyker upp i morgon!

    Så nu har jag fått skriva av mig lite och hoppas att det inte låter allt för negativt. Kram 

  • Maliso

    Tack för era uppmuntrande ord! Tror dock inte att det tagit sig, ingen mens än trots BIM idag, brukar i regel alltid få den på morgonen. Tog ett test i kväll, kunde inte hålla mig...och det visade inget Men hade heller inte hållit mig i fyra timmar! Får ta ett nytt imorgon också om inte mensen dykt upp innan dess!

    ELG ha det så trevligt under ÄL Flört 

  • Maliso

    Det blev ingen tidig julklapp! Däremot är ÄL i morgon om allt är som det varit de senaste månaderna så nu kanske man skall ta och förföra sambon när och lyckas tillverka en bebis på årets första dag! FlörtSkål

  • Maliso
    Pacgirl skrev 2012-01-02 23:00:02 följande:
    GRATTIS ELG härligt....inte många kvar nu som ska plussa!!! ;D

    Mel då väntar vi på en bild på ett vackert pluss den 15:e ca ^^
    Hoppas verkligen det Har väntat länge nu tycker jag! Har nästan tappat räkningen...men tror detta blir försök nio eller tio efter mitt MA. Händer inget nu så ska jag nog uppsöka gynekolog för en undersökning, vi har myst på riktigt bra denna månad. Dags att äta upp frukosten och bege sig iväg för arbetsdag nummer två på detta år!
  • Maliso

    Ja vi är båda lite less nu faktiskt, försöker verkligen att inte tänka på ÄL egentligen men det är svårt! Sambon blir väldigt stressad och tror att jag bara förför honom när jag har ÄL men denna omgång så har vi som sagt lyckats att inte tänka på ÄL dagar utan bara  myst när vi känt för det, vilket har blivit oftare än innan Så nu hoppas jag lite extra! Återkommer förhoppningsvis med ett plus kring den 15:e. Nu är ju risken att man kommer bli grymt skenis och inbilla sig symptom hela tiden! 

Svar på tråden BIM-lista 2011/2012