Inlägg från: Anonym (Anderss) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anderss)

    Vilken färg har du på dina trosor idag?

    Auditanne skrev 2023-10-15 23:00:06 följande:
    Det gör väl folk också. Och de flesta kvinnor är förhoppningsvis kloka nog att välja de sunda och praktiska underkläderna framför mäns porrskadade, smutsiga dito till ideal. 
    Ska bli intressant att följa hur andra kvinnor bemöter ditt haltande resonemang när du tar dig friheten att antyda att de är 'smutsiga'
  • Anonym (Anderss)
    Auditanne skrev 2023-10-16 00:06:22 följande:
    Tror att de är medvetna om detta redan. Det säger sig självt med hur stringen är konstruerad. Orkar inte tjafsa med dig mer. Vi kommer ingenvart ändå. Svara inte mer.
    Du har målat in dig i ett hörn här
  • Anonym (Anderss)
    Auditanne skrev 2023-10-16 00:43:20 följande:
    Knappast. Det är bara fakta jag konstaterat hela tiden. Läs på själv om du inte tror mig. Eller fråga en läkare hur sunt det är att gå hela dagen lång med kläder så tajta att de skär in och smetar fast i stjärtskåra och mellan blygdläppar.

    Detta med att det frodas bakterier därnere vilket kan orsaka vaginal svamp och otrevliga lukter är inte mitt eget påfund om du nu trodde det. Jag går bara efter vad jag har läst och fått konstaterat av människor som vet bättre.
    Vänta bara 
  • Anonym (Anderss)
    Auditanne skrev 2023-10-16 01:17:40 följande:
    Nej, det finns inget att vänta här. Ingen svamp, inga otrevliga lukter eller röda skavande märken efter trosor som inte andas eftersom jag endast bär bra och bekväma underkläder som min kropp kan vara fullt avslappnad i.

    Eller var det nåt annat jag skulle vänta på? Typ alla manliga medlemmar med fejkade kvinnonick som kommer in och påstår att de minsann aaaaldrig vare sig fiser eller svettas i rumpskåran när de bär string och självklart luktar det också alltid hallon när de gjort nummer två. Trams säger jag bara.
    Tror snarare att du är en person som mest jävlas med andra. 

    Kan mycket väl vara så att ingen bryr sig om att svara dig - och kanske bäst vore så - att inte mata trollet vidare, så kan du sitta där med din bittra besserwisser inställning ensam.
  • Anonym (Anderss)
    Auditanne skrev 2023-10-16 05:06:57 följande:
    Det är bara att låta bli att svara så får du inga fler svar tillbaka.

    Nej du, det är inte jag som skapar en massa oseriösa trostrådar av låg kvalitet vilket denna är ett praktexempel på. Troll är typer som du, såna som uppmuntrar tramset.

    Och så avslutade du med en klassisk projicering. Kvinnor behöver inte starta trådar som den här. De får tillräckligt med uppmärksamhet från män ändå. Det är flåsare på nätforum som är bittra och lär sluta sina dagar i ensamhet. 

    Sitter här med mina bekväma underkläder just nu och de känns bra och är till bara för mig och inte för att tillfredsställa nån billig porrfantasi. Vilken färg de har kvittar. 
    Du framhärdar med att visa häpnadsväckande brist på respekt för andra människors val och i praktiken kollektivt dumförklara människor för att att de inte väljer som du.

    Människor väljer olika. Olika är bra.
  • Anonym (Anderss)
    Auditanne skrev 2023-10-16 05:25:59 följande:
    Jag bryr mig inte om vad andra gör. Min kritik riktar sig till män som har egotrippade ideal. Det om något är respektlöst. Bär du själv en tanga som skär in i underredet om det nu är så viktigt för dig att vara obekväm.

    Nej, återigen. Jag konstaterar bara vad jag hört läkare avråda ifrån och det är fortfarande inte hygieniskt för kvinnans underliv att bära string. Kommer heller aldrig att bli det.
    Då ska du också avstå från att kollektivt kalla kvinnor smutsiga - där har du gått över en gräns.

    Inser du det?
  • Anonym (Anderss)
    Auditanne skrev 2023-10-16 05:32:54 följande:
    Har inte påstått att kvinnor överlag är smutsiga. Men det är som sagt inte hygieniskt att bära string, oavsett vad man själv tycker om trosan. Därför tycker inte jag heller att man ska uppmuntra till att ha såna trosor såsom du gjorde med dina bilder. Det är bara egoistiskt.
    Detta är ju en diskussionstråd som handlar om trosor.
    Då kan ju du också förvänta dig att trosor förekommer i det som avhandlas.
  • Anonym (Anderss)
    Anonym (Snyggmorsa) skrev 2023-10-16 05:37:59 följande:

    Blev små röda spetsstring idag


    God morgon!
  • Anonym (Anderss)
    Auditanne skrev 2023-10-16 05:41:18 följande:
    Ja, det vet jag. Jag har också rätt att diskutera dina obekväma trosideal som skär in i bak och underliv. Tål du inte detta så kanske du skulle ta och lämna tråden själv?
    Var - och på vilket sätt uppmuntrar jag någon till ett trosval i den bilden jag lade upp?
  • Anonym (Anderss)
    Auditanne skrev 2023-10-16 05:47:17 följande:
    Genom att lägga upp bilden såklart. Du vet säkert vad detta signalerar. Varför skriver du inget om det positiva med att bära luftiga trosor i bekvämt material som är optimalt för huden därnere? Varför ska allt handla om vad som ger dig och andra pojkar kåtslag? 
    Det är en tolkning av bilden som får stå för dig.
Svar på tråden Vilken färg har du på dina trosor idag?