• Saralito

  Vilken färg har du på dina trosor idag?

  Som utlovat, här kommer mina samlade favoriter. Bild nummer ett är lite blandade modeller, mest hipsters, men någon enstaka halvstring eller liknande också. Bild nummer två består av bara string i olika varianter. Någon undrade hur många trosor jag äger, och efter en snabb garderobsgenomgång kom jag fram till 42 par Skrattande
  Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén förresten, jag måste verkligen försöka lära mig min kamera ordentligt.
 • Saralito
  Anonym skrev 2012-06-20 12:55:02 följande:
  Är det bara jag som tycker det verkar lite läskigt att se ett par använda trosor ligga på vad som ser ut att vara köksbordet?
  Sidobordet i vardagsrummet, innan de togs på för dagen. Hann inte lägga upp bilden direkt bara.
 • Saralito
  lille Birger skrev 2012-06-20 12:47:20 följande:
  Det är ju egentligen inte så mycket. Hur många av de 42 använder du typ varje vecka/månad?
  Bra fråga. Jag använder mest dem som är med på bilderna, så gissningsvis använder jag något par åtminstone en gång i månaden. Vilket det blir beror väldigt mycket på humör och dagsform. Har ju ett gäng som inte är med på de här bilderna också, som enbart är bekväma men inte ett dugg snygga Solig.
 • Saralito
  Anonym (Thomas) skrev 2012-06-20 12:56:29 följande:
  Måste säga att du har grymt bra smak på trosor. Gillar dom grå längst ner till höger på första bilden bäst. Fan fina dom är. Vill att min flickvän hade sånna på sig. Gillar även samtliga av dina string. Nu måste jag räkna min tjej trosor och se hur många hon har. Jag tror nog inte att hon bräcker 42. Har du som hobby och köpa trosor Saralito? Hur ofta köper du trosor?
  Tack Glad. Köpte ett gäng nya häromdagen och kastade bort sådant som blivit slitet eller sladdrigt. Annars köper jag något par då och då, när jag hittar något jag gillar. Hobby skulle jag väl inte kalla det, men jag vill ju känna mig fin.
 • Saralito
  Chipstern skrev 2012-06-21 10:00:52 följande:
  Tycker att det börjar vara dax för att se kort på hur de sitter på, och inte hur de ser ut då de är upplagda på golv/bord.
  Det kan du glömma. Hade jag haft en kropp som Helen hade jag -kanske- kunnat tänka mig att överväga saken. Nu? Icke.

  Här är dagens förresten.

 • Saralito
  Anonym (Helen) skrev 2012-06-21 12:51:24 följande:
  Tack för din komplimang Saralito. Vad glad jag blir.  Du verkar ju vara i bra form du me. Vad har du för storlek på trosorna?
  Det är lite olika, men oftast M eller 40/42. Problemet är att jag har en mage som inte ser ut som den ska. Resten gillar jag.
 • Saralito
  lille Birger skrev 2012-06-27 09:45:39 följande:
  Ja, snygga trosor. Men jag tycker att de ser så smala ut i grenen. Om man är lite bulligare där nere så täcker ju inte grenen ordentligt?
  Jag skulle vilja påstå att jag är ganska bullig, men mig täcker de i alla fall.
 • Saralito

  Först: Mina trosor är inte, och kommer aldrig någonsin att vara till salu. Jag kommer dessutom aldrig i helvete att skicka privata bilder till någon av er. Den enda som får se mina underkläder live förutom jag är min sambo.


Svar på tråden Vilken färg har du på dina trosor idag?