Inlägg från: Danielina |Visa alla inlägg
  • Danielina

    Brukar du gå ut i mjukisbyxor?

    Svarade nej, har mjukisbyxor hemma. Tycker inte att det är okej med mjukisbyxor ute på stan eller liknande om man inte är gravid, sjuk och på väg till vårdcentralen eller tränar/är på väg till eller från träning.

    För mig är det lika otänkbart som att jag skulle tycka det var okej om jag anlitade en advokat som hade på sig pyjamas i rätten. Sedan så får andra gärna vara av en annan åsikt, men så tycker jag.

    En gång när jag var ute på krogen så hade en tjej för övrigt på sig ett par fläckiga svarta mjukisbyxor, måste ha varit dåligt med folk där när hon släpptes in :P 

  • Danielina
    bepoe skrev 2011-10-10 20:17:25 följande:
    Men alla som har det hemma, är ni ensamstående, eller? Vad säger era parters om att ni går runt i mjukisbyxor hemma?

    Jag skulle inte vilja att m in sambo gick runt här hemma och såg ut som en slusk... 
    Min sambo tycker jag får snygg rumpa i mina mjukisar, mjukisar sitter finfint på honom också :P Det finns ju mjukisbyxor och mjukisbyxor, har man valt ut dem med omsorg och byter ut dem när de blir sunkiga så är de helt okej att gå runt i hemma tycker jag. Snyggare än pyjamasbyxor eller morgonrock :)
  • Danielina
    Griffonmatte skrev 2011-10-11 02:07:10 följande:
    Jag har på mig mjukisar när fasen jag vill. Ag har inte tänkt tanken att bli dömd som nån jäkla wt bara för att ni ser mig gåendes i mjukisar. Då har folk för lite att göra, jag går inte o dömmer folks klädstilar när jag går på stan eller handlar utan då gör jag det jag ska :) sen var det någon som jämförde detta med att "inte skulle kunna anlita en advokat i pyjamas" - det var det fånigaste jag hört! Självfallet behöver du inte ha med mig o mina mjukisar om vi stöter på varandra jobbmässigt, för då har jag arbetskläder. Men om du ser mig på stan i mjukisar, vad sjutton gör det... Jag älskar mjukisar :)
    Anledningen till att jag jämförde med en advokat i pyjamas är att jag anser det vara lika illa att sitta på en restaurang eller gå på krogen i mjukisar som att skita i att ha arbetskläder. För mig är det som att en advokat skulle ha på sig pyjamas. Mjukisar är myskläder och det är pyjamas också. Går man på stan bland folk tycker jag att man ska anstränga sig lite, tycker det är lika fel med folk som använder linnen som klänningar så att man ser halva skinkorna eller går runt med genomskinliga strumpbyxor och korta tröjor eller varför inte sunkiga shorts.

    Har släkt i Italien och där fixar både män och kvinnor sig till max innan de går ut, så kan inte se varför det skulle vara jobbigt att dra på sig ett par jeans eller tights istället för mjukisar? Om det nu är helt ok med mjukisar på stan varför har du det inte på jobbet också? Du verkar ju döma folk som har mjukisar på jobbet, varför är det mer ok än att tycka det är fel att ha det på stan?  
  • Danielina
    scaniae skrev 2011-10-11 11:35:57 följande:
    Jag tycker att det är mer moget att själv välja vad man vill ha på sig än att vara rädd för att se "nerklädd" ut när man går utanför dörren. Så var det ju förr i tiden, man fick inte kläs sig hur man ville, alla var tvungna att ha samma kläder och det var ju skandal om man inte hade det.

    Jag tycker att det är mycket bättre nuförtiden när man är fri, mogen och vuxen att klä sig i vad man själv tycker är fint eller bekvämt
    Det handlar inte om att vara rädd att vara nerklädd för min del, det handlar om att ha respekt för omgivningen.Att ta på sig jeans istället för mjukisbyxor är ju inte direkt att klä upp sig, men att ändå visa att jag vet att jag ska vara bland folk, så jag tar på mig något som ser trevligare ut än mjukisbyxor.
  • Danielina
    Unitard skrev 2011-10-14 11:55:40 följande:
    Jag tycker haremsbyxor är skitfula sunkbrallor men min omgivning respekterar inte det Gråter
    Jag tror att du förstår precis vad jag menar, så varför överdriva? De flesta haremsbyxor jag har sett folk ha har för övrigt varit i mjukismodell....Det är skillnad på att gå ut  myskläder och att ha dålig smak för övrigt.
Svar på tråden Brukar du gå ut i mjukisbyxor?