Inlägg från: Anonym (Jg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jg)

    Det mest sårande någon sagt till er..?

    Min mamma sa att hon hellre ville ha min bästa kompis som dotter när vi bråkade eftersom jag hade svårt att läsa och inte hängde med i tempot i svenskan på lågstadiet. Jag var 8 år.

    Att hon skällde på mig gjorde knappast att jag läste fortare. Många av mina klasskompisar hade knäckt läskoden redan innan de började första klass för att de hade engagerade föräldrar.. Kanske hon hade behövt vända kritiken inåt istället för att skälla på mig.

  • Anonym (Jg)

    Vidrigt


    Anonym (Gustf) skrev 2019-05-15 10:12:29 följande:

    Även om han inte hade sett dem irl, så finns det ändå stor sannolikhet att han/de hade listat ut att du ändå hade något hängande bröst. Killar utvecklar oftast en något udda förmåga att att se på tjejers påklädda kroppar om huruvida deras bröst är upplyfta av bh:n och om dem faller ner utan den. Har tjejer linne är det ännu enklare och träffsäkerheten större.

    Sen finns det ju möjligheten att någon tjej i klassen hade något otalt med dig eller störde sig på dig och därmed delgav killarna information om hur din kropp såg ut, eftersom den infon kunde insamlas i omklädningsrummet på gympan. Så gjorde en tjej i min klass på gymnasiet. Då förde vi anteckningar om våra klasskamraters storlek på bröst och bröstvårtor, samt om blygdläpparna hängde eller var släta och om könshår eller ej.[/

    [quote=79626755][quote-nick]Anonym (Gustf) skrev 2019-05-15 10:12:29 följande:[/quote-nick]Även om han inte hade sett dem irl, så finns det ändå stor sannolikhet att han/de hade listat ut att du ändå hade något hängande bröst. Killar utvecklar oftast en något udda förmåga att att se på tjejers påklädda kroppar om huruvida deras bröst är upplyfta av bh:n och om dem faller ner utan den. Har tjejer linne är det ännu enklare och träffsäkerheten större.

    Sen finns det ju möjligheten att någon tjej i klassen hade något otalt med dig eller störde sig på dig och därmed delgav killarna information om hur din kropp såg ut, eftersom den infon kunde insamlas i omklädningsrummet på gympan. Så gjorde en tjej i min klass på gymnasiet. Då förde vi anteckningar om våra klasskamraters storlek på bröst och bröstvårtor, samt om blygdläpparna hängde eller var släta och om könshår eller ej.


  • Anonym (Jg)
    Anonym (Gustf) skrev 2019-05-16 18:09:06 följande:

    Vilket då menar du?


    Ni förde anteckningar om andra tonåringars kroppar. Vad tror du själv?
  • Anonym (Jg)

    Upprörande, nej. Men att ni var äckliga, ja. Vad för värde la ni det?


    Anonym (Gustf) skrev 2019-05-16 21:09:50 följande:

    Det var ju för att vår tjejkompis kom med så detaljerad information. Fanns ju ett visst värde i att veta hur stora klasskompisarnas bröst var, form och fitthårets färg samt om blygdläpparna var stora, små eller hängde mkt.

    Är det jätteupprörande för dig?


  • Anonym (Jg)
    Anonym (Gustf) skrev 2019-05-16 22:10:23 följande:

    Att ha Clark Kents supermansyn är nog alla mäns våta dröm. Att kunna se igenom sina klasskompisars kläder och betrakta deras kroppar i detalj. Vi fick denna möjlighet i och med tjejkompisens information. De man minst anade hade kroppsliga preferenser som passade just ens smak. Man byggde upp erotiska fantasier. Den fula tjejen i klassen hade just den nyansen på fitthåret som man tände på. Plötsligt blev hon mer än den fula tjejen. Minns att jag pratade med henne flera gånger. Hela tiden tänkte jag på hennes nyan. O´du ljuva ungdom!

    Är det äckligt, tycker du?


    Ja, att du såg på henne som den fula tjejen med den nyans på fitthåret som du tände på. Jag äcklas av du förminskade henne från en människa till en nyans på fitthåret och att du kunde tillstå dig att tom prata med henne bara för att hon hade rätt färg på sitt pubishår. Inte för att hon var en individ.
Svar på tråden Det mest sårande någon sagt till er..?