• Lilja07

    Förrätt-hur länge "håller sig det rostade brödet"?

    Vi ska göra förrätten, tänkte göra en räkröra i tunnbröd, en skinkröra. Men vill göra en skagen också, antingen i crustader ( heter det så?) eller rostat bröd. MEN vi ska ju ta med oss det?! Blir inte brödet segt efter en stund? Kan jag skära ut först & kanske lägga in det i ugnen där? Hade ju varit lättare att göra det hemma.... tips???

  • Svar på tråden Förrätt-hur länge "håller sig det rostade brödet"?
  • misun

    Mitt tips är att ta med brödet och stek i smör på plats. Det blir absolut godast. Tycker jag i alla fall. Fisljummet/kallt rostat bröd är ingen höjdare
    lycka till

  • Lilja07

    jag köper crustader & värmer dom där... så lägger jag i allt då tack

Svar på tråden Förrätt-hur länge "håller sig det rostade brödet"?