Inlägg från: Anonym (prata) |Visa alla inlägg
  • Anonym (prata)

    Vem har skönast sex - mannen eller kvinnan?

    Anonym (bara jag?) skrev 2011-10-31 21:41:59 följande:

    Jag vet inte hur ni andra har det... men jag har varit "sexuellt aktiv" i 4 år och jag har aldrig kommit en enda gång med enbart killen i mig. Alltid fått "hjälpa" till med fingrar osv Tungan ute


    Du kanske inte har träffat rätt kille eller din kille kanske inte lärt sig hur din kropp fungerar?

    Om du bara varit sexuellt aktiv i 4 år så antar jag att du är ung och unga killar saknar ju erfarenhet precis som du gör och fokuserar många ggr på sin egen njutning. Men det behöver inte enbart bero på egoism utan många ggr på brist på erfarenhet eller taskiga förebilder (porr).

    Det är inte alltid man får ett bra sexliv bara av sig självt, ett bra sexliv får man genom att ständigt kommunicera hur man vill ha det, vad som känns skönast för båda och vilja att testa sig fram.

    ex:
    En kuk kan fara ut och in i en fitta på olika sätt i olika ställningar och hur killen stöter eller tjejen rider. Och det är inte alltid den prickar G-punkten tillräckligt ofta och länge.

    Det finns andra sätt att få en kvinna att få orgasm än kuken, det finns fingrar och tunga.

    Man kan knulla mer än en gång per tillfälle (speciellt om man är ung), om killen kommer snabbare än tjejen vilket är vanligt så kan man göra ett nytt försök efter att killen kommit. Det brukar inte gå lika snabbt andra, tredje eller fjärde gången.

    Men för att komma fram till det måste man som sagt PRATA med varandra och förklara hur man vill ha det och testa sig fram. Det blir sällan bra bara sig sig självt man måste hjälpas åt för att det ska bli bra.

Svar på tråden Vem har skönast sex - mannen eller kvinnan?